אל תגזים
A AvtipuS New member 28/3/06 #177 אוי ואבוי ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מתי התמונה צולמה?! למה מה מי מו?!
אוי ואבוי ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מתי התמונה צולמה?! למה מה מי מו?!
B B a m b o o k New member 28/3/06 #201 חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה הצלחתי לצלם אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
A AvtipuS New member 28/3/06 #182 לא רואים שהוספת ירוק בצייר ../images/Emo3.gif עכשיו אני יודע מי את >.< כי ראיתי אותך מצלמת את השלט הזה... פעם שעברה שהייתי במקום הזה גם אני חשבתי שכתוב שם שוקו חח
לא רואים שהוספת ירוק בצייר ../images/Emo3.gif עכשיו אני יודע מי את >.< כי ראיתי אותך מצלמת את השלט הזה... פעם שעברה שהייתי במקום הזה גם אני חשבתי שכתוב שם שוקו חח
L liraz y New member 28/3/06 #220 ../images/Emo9.gif חחח בהתחלה לא ידעתי בכלל שזה שלך, הייתי בטוחה שזה של דודי
פ פרקשון New member 28/3/06 #229 אה ולהקפיא את דודי זה בסדר? סתם את בסדר את ראינו את החברות המשוגעות של זוהר ואז לא האמנו שגם את חברה שלה
אה ולהקפיא את דודי זה בסדר? סתם את בסדר את ראינו את החברות המשוגעות של זוהר ואז לא האמנו שגם את חברה שלה
D dsol New member 28/3/06 #232 ברור שזה בסדר.... תשאל את צילי_../images/Emo189.gif גם להביא לי בעיטות... מרפקים וסתם מכות זה בסדר...
ברור שזה בסדר.... תשאל את צילי_../images/Emo189.gif גם להביא לי בעיטות... מרפקים וסתם מכות זה בסדר...