_
L LiLdon New member 28/3/06 #207 שחר הזה >>><<< הוא נורא הפחיד אותי ;[ זה היה מאוד ...הזוי BTW היה לי הכי כיף בעולם ! אתם פשוט לא מבינים. עשיתם לי את השנה או משהו ^_^ קרן היה לי הכי כיף בעולם לראות אותך ולוסי !!! לא ראיתי אותך בכלל בכלל וצליל את נוחה....
שחר הזה >>><<< הוא נורא הפחיד אותי ;[ זה היה מאוד ...הזוי BTW היה לי הכי כיף בעולם ! אתם פשוט לא מבינים. עשיתם לי את השנה או משהו ^_^ קרן היה לי הכי כיף בעולם לראות אותך ולוסי !!! לא ראיתי אותך בכלל בכלל וצליל את נוחה....
D dsol New member 28/3/06 #216 לוסי בכלל לא באה ../images/Emo122.gif......./images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif
B B a m b o o k New member 28/3/06 #217 לילונת שלי../images/Emo99.gif אני אוהבת אותך והיה לי כלכך כיף איתך! ואת יכולה לישון עליי תמיד... רק תבקשי...
לילונת שלי../images/Emo99.gif אני אוהבת אותך והיה לי כלכך כיף איתך! ואת יכולה לישון עליי תמיד... רק תבקשי...
K keeeren New member 30/3/06 #248 גם לי היה כיף לראות אותך יפה אחת.. חבל שהלכתי מוקדם.. התגעגעתי אלייך
K keeeren New member 28/3/06 #15 ../images/Emo99.gif למרות התספורת המעאפנה הזאת הוא שווה.. לא יעזור..
K keeeren New member 28/3/06 #22 מצוין את האמת.. כבר כשעליתי למונית הרגשתי יותר טוב.. עד מתי נשארתם? ומי נשאר?
ד דניאלסתיו New member 28/3/06 #25 קוק!! ../images/Emo9.gif אני,דודי,קובי,ערן,ועידן נשארנו בערך עד 2 וחצי.. והשאר נשארו כנראה כל הלילה. וחבל שהלכת אם הרגשת יותר טוב במונית! אבל לא נורא..
קוק!! ../images/Emo9.gif אני,דודי,קובי,ערן,ועידן נשארנו בערך עד 2 וחצי.. והשאר נשארו כנראה כל הלילה. וחבל שהלכת אם הרגשת יותר טוב במונית! אבל לא נורא..
A AvtipuS New member 28/3/06 #27 עד הבוקר רכבת שלי,של ליל ושל אפרת הייתה ב 5:30 נשארנו בלילה מאוחר אממ אני,ליל,אפרת,זואער,צליל,חברותשלהן,בנצי וליבי וזהו
עד הבוקר רכבת שלי,של ליל ושל אפרת הייתה ב 5:30 נשארנו בלילה מאוחר אממ אני,ליל,אפרת,זואער,צליל,חברותשלהן,בנצי וליבי וזהו
B B a m b o o k New member 28/3/06 #227 נכון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אותך אני אוהבת המון המון המון בניגוד לשתיים אחרות...
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אותך אני אוהבת המון המון המון בניגוד לשתיים אחרות...