בוקררררררררררררררר

אניי חייבת עזרה ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

מחר יש לי בוק ריפורט ולא קראתי תספרר קיצר מישהו יכול לרשום לי תקציר של אלייסיה בארץ הפלאות בעברית מי שקרא אותוווו אני לא זוכרתת מה היה שםם!! מי שיכולל תודההה

ראיתי את הסרטטטט../images/Emo13.gif

חחחחחחחח אתם קוראים אליסיה בארץ הפלאותת?
אמממ אני לא זוכרתת הכלללל חחחחחח אני לא זוכרת כמעט כלוםםםםםם חחחחחח אני ינסה להיזכרררררר עליסיה ישבה יום אחד עם אחותה ואחותה סיפרה לה סיפורר ואז היא ראתה ארנב עם שעון ורדפה אחריוו
ואזזז היא הלכה אחרי הארנב לכל מקום שהוא הלךך ואז היא הגיעה למקום שהיה ממש קטנה והיא לא יכלה להיכנס אליוו אז היה ליד שיקוי והארנב אמר לה לשתות את הישקוי ואז היא תיהיה קטנה יותרר ואז היא שתתה אותו והפכה להיות קטנה יותר ומפה אני לא זוכרתתת
אנני ינסה להיזכררררר

בקשהההההההה../images/Emo25.gif

ואני לא זוכרת איךך אבל אני זוכרת שגם היה קטעע עם המלכות קלפים שלקחו את אליסיה ואני זוכרת שהמלכה לה אמרה לשומרים של הנסיךךך עירפו לה א הראשש

פוסה

New member
אני מצאתי לך תקציר באינטרנט

מסעה המדהים והמטורף של עליסה החל במפגש מוזר עם ארנב לבן. הארנב מיהר נורא, ועליסה, שרצה בעקבותיו, מצאה את עצמה עד מהרה בעולם מוזר ומופלא. מה לא קרה לה שם בארץ הפלאות? היא נפגשה עם קלפים וחיות משונות; היא גדלה וגבהה, גם קטנה והתכווצה; בגן גדול הצטרפה למסיבת תה עליזה, אך דבר לא שתתה; בארץ הקלפים היא נחלצה להגן עם ידידים, ובאומץ לב עמדה מול מלכת הקלפים; ולבסוף, גם כשהקיצה משנתה, עדיין לא ידעה אם היא חולמת או ערה. "עליסה בארץ הפלאות" מאת הסופר האנגלי בן המאה ה-19 לואיס קרול נחשב לספר הילדים הנקרא ביותר בעולם, ולקלסיקה בספרות העולמית מכלל. בעולם הפלאות עוברת עליסה, ועמה קוראי הספר, הרפתקאות דמיוניות, שבהן מתערבב ההיגיון עם האי-היגיון, וסדרי העולם מתהפכים מיסודם. אך בדברים השטותיים לכאורה שאומרים גיבורי הסיפור הקסום הזה מסתתרת לעתים חוכמה גדולה. וכך מסיבת התה המגוחכת או המשפט השערורייתי שעליסה נקלעה אליהם אינם רק מצבים מצחיקים ודמיוניים, אלא מצבים אנושיים שהם מוזרים לכאורה בלבד. גרסתו של מנחם גולן לספרו הקלסי של לואיס קרול שופעת שמחה ועליזות ואהבת הכול. תראי אם זה טוב לך

צהררררררים../images/Emo70.gif

אני מזה עיפפפה
עוד מעט נראה לי אני הולכת לעשוות ביביסיטר
המורה בדקהה מבחניים בהיסטוווריה קבלתיי 81
אני פשוט "חולה" על המווורה הזאתי...
[אפילו מיכי תגיד נכוןן שאני "חולה" עליה
] קייצר אני עפתתיי לי קצתת לנווווח
המשךךך יוווממתוקק
אוהבתת אותכםםםםםםם תאמייייייד
+
+
פטרי
האאא... זייו'שש אם את עדיין צכה עזרה אז תגידי לי כי אני יכולה לעזוור לך..
[לא שקארתיי ת'ספרר אבל..תגידי
] עפתיי ביו'ששש

איאמלהההההההההה../images/Emo10.gif

אבא שלי אמר לי שהתייבשתי ואם אני לא ישתה מספיקק הוא יקח אותי בערב לשניידר ויחברו אותי לאינפוזיההה

hila846

New member
צהריים../images/Emo221.gif

היום לא למדנו
הייה לו מפגש עם בנות חילוניות מאורנית זה כאילו פרוייקט כזה שמלא בתי ספר משתתפים בו ונפגשים דתיים וחילוניים ביחד:p היה ממש כיףף
היינו אמורים לצאת ב-7:30 מהאולפנא ואני קמתי רק ב-7:20
ואז התחלתי להתארגן בטילים ואז חברה שלי מתקשרת ואומרת לי כזה הילהאיפה את? את באה?? אז אני כזה כןן שניה חכו לי אני כבר יוצאת לכיוון שלכם ואז הגעתי וכולם כזה:"הוווווווווווו" כמה זמן נחכה לך וזה סתם היה מצחיק
ולא חזרנו ללמוד אח"כ חזרנו ישר הביתה
אני לא יהיה פה אני הולכת לסיטי בהרצליה
שירר
תרגישי טוב מאמי
פטרי
כה"כככ
יקירר
שמחה בשבילך:]] זיוו
כה"ככ
הילה

צהרייים../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

אני כ"כ עמוסה אז אנלא אהיה פה חוץ מעכשיו קיבלתי בכימיה 95 ובפיסיקה בתעודה הוא נותן לי 100 מחר מבחן של טכניון שזה רמה נורא נורא קשה.. אני אכתוב מחר הכללללל ביווווש יומטוב

מיכלוושש../images/Emo20.gif

כלל הכבודד על הציונים יגאונה!! בהצלחה מחר בטכניוןן גמלי יש משהווו כזה ביוםם חמישיי
אני חיייבתת לחרוששששששש!!

למעלה