בוקררררררררררררררר

צהריים..:]]

צהריים טובים יחסית.. היה יום ארוךךך מאודדדד...:[[ לא למדנו בקושי סתם לא היה משו לא אהבתי ת'יום לא נהנתי הכי שיש..:[[ מחר יש לי טיול לירושלים..אני מקווה שלפחות מחר יהיה יום נורמלי..ושאני טיפה לפחות טיפה יהנה ולא יתבאסס...צריכים להיות בתחנות אוטובוס ב-6 זה ממש מוקדדדםםםם אני יששתגע לוקח לי שנים להתארגן אני יקום ב-5 בשביל זה וצריכה לישון מוקדדדםםם מאודד.. אני חייבת להתקלח כי היום יש לנו הפסקת מים מ-5 עד מחר ב-10 בבוקר..בעעעעע.. זיוושש אני חייבת לדבר איתך ואני יעזור לך כבר במסן אהובתי תשלחי לי הודעה שתהיי מאמי..:)) איזה נעים פהה יש מזגן..:]] ובהיסטוריה קיבלתי בעבודה 100 ובמבחן 66 לא מרוצה ממש אבל היא אמרה שיש לנו את כל שנה הבאה לשפר את הכולללל.... שיהיה יום מקסים..ביי

שירוש תצלמי מחר ת'צמך../images/Emo3.gif

אע ותהני מלאןןןןןןן וכל הכבוד על העבודה והמבחן אל תדאגי העבודה תשפר את המבחן
אוהבת אותך

היללי 2

New member
צהרייםם....

איזה יום מבוזבז היה לנו רק אנגלית וספרות ולשון ... היה שיעורים חופשים..
איזה חרא קיבלנו תמבחנים בלשון וקיבלתי 71 וחצי
המורה היתעצבנה עלי כי היא אמרה שכמעט 30 נקודות הלכו על שטיות וממש היתבעססתתייי
והמבחנים האחרים היו יותר טובים לא יודעת למה ככה יצא ליי.. אבל חפיףף יאלה נימאסס
יום חמישי מבחן ארצי-לא התחלתי ללמוד
בעע אין לי כחח.... איזה פדיחה היה צריך להביא ומר על איזה רב אחד שלפני 1000 שנה בערך ואז אמרתי למורה שהבאתי(מהאינטרנט..) ואז היא כזה יאלה תקראי לנוו...היא ממש חמודה(זה זאת שהבן שלה ניפטר מי שזוכר כבר סיפרתי את זה
) ואז התחלתי לקרוא ואז היא עושה לי כזה... הילה זה לא הוא את היתבלבלת בינהם וזה היה פדייחחהה
והיא עושה לי...העיקר הכוונה
חח חפייף... חפרתיי
יומטוב לכולםם
הילה..

היללי 2

New member
תודה מיכליייי../images/Emo13.gif

ואת לא מכירה תמורה היא כזאת זקנה והיא מכבדת תבצפר בגלל שהוא דתי אז היא שמה כזה מטפחת כמו זקנה והיא דיי זקנה ויצורה אני חיבת לצלם לכם..יא ניראת משנות ה60...והיא מלמדת כיאלו אנחנו בכיתה א' היא עושה...למה יש הברה סגורה אחרי ששוא נח?? (היא כזה פותחת את הדלת בקטע הזה...) ואז היא אומרת כי בא מישהו ו...סגגר אותהה בא שוא נח וסגר אותהה ...כיאלו אני בכיתה א'..והיא עושה הצגות ומספרת סיפורים וממציאה שירים... חחח חפרתי לךך

לונוראאאאאאאאאאאאאאאאאאא

70 זה אחלה
ומה שקרה לך זה לא פאדיחהה
גמלי זה כול לקרותת
(או שזה לא סותר אחד תשני
?) אני שמחה שהמבחנים האחרים היו טובים
מואאאה

היללי 2

New member
תודההה דסווש מתווקההה

מה אכפת לי יאאלה מי שם על המורה היצורה הזאת... היא תביא לי 90 בתעודה יאלה זה פסדר.... אה שחחכתי לציןן קיבלתי 97 בבוחן בהכתבה באנגלית על 45 מילים בערךך...ממש שמחתי כי זה היה קשההה

תותתת../images/Emo110.gif

הייווםם אני בלחץ אנלאא אוכל לעזורר לך אבבללל זה לא קשההה את יכולה לכתוב לי כאן דבריםש את לא מבינהה ואני אענהה לךך אחר כךךך בהצלחהה

חחח אני לא יכולה לעזור לךך../images/Emo3.gif

אין מישו בעולם שיודע פחות ממניי!! אני כל כך גרועה שזה משווו ולמבחנים אני לומדת כמו תוכייי
אז אני מקבלת אחלה ציוניםם רעות אני ציעה לך לא להבין ורק לדעת בעל פה

מאשה

New member
צהריים..

עוד 50 דקות יש לנו הפסקת מים
וקיבלתי בתנ"ך היום 59
והיום התחלנו להיתכונן למסיבת הסיום ויש לי תפקיד שאני צריכה להדביק פוסטר של אגם על ציור של מישהו ואז הוא צריך להוריד אותו ואז אני צריכה להדביק אותו עוד הפעם וככה נעשה בערך איזה 8 פעמים!
ואני כזה אומרת לו..אם אתה לא תולש בעדינות אני תולשת לך ת...
טוב אז בהצלחה לכל הנבחנים והחלמה מהירה לחולים.. וגם מזל"ט לאלו שנולדה להם אחיינית!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאשההה את הצעת את הרעיון שזאת תהיה אגם כע
? ולונוראאאאאאאא זה אחלהההההההההההההה את עברתתת:-פ

למעלה