בוקרררררררררררר

לפחות היא הצליחה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אני גם אחרי שהבית היה נשרף והייתי נראית כאילו התחשמלתי לא היה יוצא משו דומה לחביתהה
הדבר היחידי שאני דעת זה לחמם במיקרוווו

אני שרפתי פעם את הבית:)../images/Emo204.gif

חברה שלי באה אליי אחרי ביה"ס ואז שמנו פיצות בתנווררר ושכחתי להוציא כמה עוגות שהיו בתנווורר
ואז הלכתי להתקלח פתאם אני חוזרת כל הבית עשןןן:S שאלתי את חברה שלי מאיפה זה והיא אמר לי : "בטח מבחווץץץ" ואז הלכתי למטבחוראיתי שהתנוווררר ממש מלא בעשןןןןןןן אז פתחתי וראיתי פחם בצורת רוגלך
אבל הפיצות יצאו טובות יאיממיי:p

זה מזכיר לי משהו...חחחחחחח

חברה שלי פעם חיממה שניצל רגיל בתנור והוא נשרף כזה אז היא מתקשרת למכבי אש הם עושים כזה מה שתמיד אומרים המוקדים האלה אז היא אומרת נשרף לי השניצלל בואוו מהר נשרף לי השניצלל והם רצו לקחת פרטים ממנה אבל היא א נתנה היא ניתקה..אבל זה היה קורעע היא מתקשרת וצורחת נשרף לי השניצל..חחחחחחח

בוקר שוק../images/Emo41.gif

אתמול הייתי מ'זה מבואסת..כי הלכתי לחנות בגדים וראיתי בגדים והכול ואז מוכרת הציעה לי והביאה לי 4 ג'ינסים הראשון היה לי גדול מידיי ועוד'לא הבנתי איך כי הוא היה מידה 0 ואין פחות אז התבאסתי..השני היה קטן מידיי והיה גם 0..השלישי היה עוד נורמלי אבל לא אהבתי ממש והרביעי היה הכי יפה בוא נגיד ואמא שלי אמרה שרואים לי את הכול מאחורה אז אמרתי לה שככה זה ואין מה לעשות והיא אמרה שאבא שלי לא יסכים ככה ללכת עם זה כי הוא שונא את הגזרה הזאת שהכול בחוץ אז אמרתי לה טוב בואי נלך וזהו אני לא לוקחת שומדבר למרות שהייתה חצאית יפה ובגד ים והכול ואני הרסתי לעצמי..ואז רבתי איתה בדרך הביתה והיא אמרה שסתם התעקשתי וכאלה ואז שחזרתי הלכנו לסבתא שלי אז סתם נרדמית שם ואז אחרי 20 דק' ככה חזרנו הביתה ואמא שלי הלכה לנוח ואני הייתי בסלון וסתם הייתי עצובה שהרסתי לעצמי ואז ב-9 ככה קמתי והיה טלפון ודיברתי עם אבא שלי הוא אמר שלבוא לקחת אותו עוד'מט ואז אמא שלי דיברה בטלפון ולא ידעתי אם היא עוד כועסת עליי כי התעצבנתי עלייה וצעקתי עלייה וזה לא היה ממש יפה..ואז היא סיימה והיא אמרה אני הולכת להביא את אבא ושהיא שאלה אם אני רוצה לבוא ידעתי שהיא סלחה לי..אז נסענו לאבא שלי וזה ושהיינו קרובות כבר היא אמרה שזה לא יפה איך שהתנהגתי ואני צריכה לדעת לקבל קצת ביקורת כי זה לא יפה המכנס שהוא ככה ואמרתי לה צודקת ומצטערת שצעקתי והתעצבנתי והכול אבל תוכלי לקחת אותי שוב..חחחחחחח...והיא אמרה לי כן אני אקח אותך..:]] היום לא נראלי שנלך אולי כן מי יודע..אני ישאל אותה עוד'מט היא עם חברה שלה ומחר אולי אם לא היום כי שבוע הבא לא בטוח שאני יוכל..ואני רוצה ללכת היום או מחר..כי ראיתי שם דברים מהממים רק שלא יקחו לי..חחחחחח.. אני מקווה שיהיה יום טוב היום..אני בינתיים שמחה..:]] יום מקסים לכולם.. זיווש חוזרת מחרר ישש אני כל כך מתגעגעת אלייה..היא חסרה ליי..:[[ אוהבת אותכם המוןן..את כולכם! ביי ביי

*משו לא מוגדר*../images/Emo110.gif

אני ואחותי שיחקנו עד 6 בבוקר.. 6 הלכנו לישון... העירו אותייי בערך 28 פעמיםם ואנלא יכולה לישוןן יותררר... ואבא שלי רצה לקחת אותנו יותר מוקדם היום אבל אחותי העצלניתת התעצלההה לקוםםםם.... חחחח עכשיו הוא שלח שוב אסמס והיא אמרה שובבבב שאחר כך.. חח עכשיו אני לאדעת מתי הוא בא אז אני צכה להשאר ערה כדי לחכות שאחותי הפרינססההההה תצא מהמקלחת ונראה:p *חה איזה קטע היא יצאה בדיוק.. טלפתיה
* יומטוווב

למעלה