חיחיח תודע:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/7/06 #104 חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif תהני במה שאת עושה
ה היללי 2 New member 5/7/06 #60 ואאאיי נצלש!!!!!../images/Emo23.gif השיר שלנו עונה שניה מתחילה היווום!!!!!! ראיתי פרסומת כל יום רביעי-שבת ב16:00!!!!!!!1ישששש
ואאאיי נצלש!!!!!../images/Emo23.gif השיר שלנו עונה שניה מתחילה היווום!!!!!! ראיתי פרסומת כל יום רביעי-שבת ב16:00!!!!!!!1ישששש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/7/06 #61 בערוץץץ 22?!../images/Emo110.gif ראיתיי כלל פרק בעונה השנייההה 17 פעמיםם זאאת עונהה ממש יפפפפהה:]] הרבה יותר מהראשונה
בערוץץץ 22?!../images/Emo110.gif ראיתיי כלל פרק בעונה השנייההה 17 פעמיםם זאאת עונהה ממש יפפפפהה:]] הרבה יותר מהראשונה
ה היללי 2 New member 5/7/06 #65 כןןןן בערוץ 2!!!!!!../images/Emo23.gif אני מתה על העונה הזאת היא יפה בטרוף!!! אוף הם מעצבנים שהם משדרים בשבת!! ועוד הם לא עושים לפרקים האלה שידורים חוזרים
כןןןן בערוץ 2!!!!!!../images/Emo23.gif אני מתה על העונה הזאת היא יפה בטרוף!!! אוף הם מעצבנים שהם משדרים בשבת!! ועוד הם לא עושים לפרקים האלה שידורים חוזרים
ר רעות האכלנית New member 5/7/06 #66 ישששששששששש../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif תודעעעעעעעעעעעע=] איזה כיייייייייייף
ה היללי 2 New member 5/7/06 #71 ממממממ...../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif זה כניראה יום רביעי הבא מתחיל לא הזה... ככה ראיתי באינטרנט... למי שיש ממיר תבדקו דקה אם זה נכון....
ממממממ...../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif זה כניראה יום רביעי הבא מתחיל לא הזה... ככה ראיתי באינטרנט... למי שיש ממיר תבדקו דקה אם זה נכון....
N N A D U New member 5/7/06 #78 תגידי זה גם בהוט או רק ביס? כי יש לי הוט ואני אוהבת ת'סידרה הזאת מאוד
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/7/06 #64 בוקרררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif אני הולכת לבביסיטיסר רעות(האכלנית) היי (היא אמרה לי לכתוב אותתתתההה)
בוקרררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif אני הולכת לבביסיטיסר רעות(האכלנית) היי (היא אמרה לי לכתוב אותתתתההה)
ר רעות האכלנית New member 5/7/06 #68 חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif יופי שזכרת חשבתי שתתני לי נשיקת בוקר טוב חחחחחחחחחחחחח=]
חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif יופי שזכרת חשבתי שתתני לי נשיקת בוקר טוב חחחחחחחחחחחחח=]
י יעל 13 New member 5/7/06 #67 בוקרררררררררררררר תגידו לי מזל טוב היום אני 12 שנה בארץ נולדתי בארה"ב מתחילה היום העונה השניה של השיר שלנו? לא ראיתי בכלל פרסומות של זה
בוקרררררררררררררר תגידו לי מזל טוב היום אני 12 שנה בארץ נולדתי בארה"ב מתחילה היום העונה השניה של השיר שלנו? לא ראיתי בכלל פרסומות של זה
ר רעות האכלנית New member 5/7/06 #69 מזל טובבבבב../images/Emo65.gif ../images/Emo205.gif והיום יש השיר שלנו - עונה שנייה:]]