בוקרררררררררררר

צהרייםםםםםם../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

אני לא יודעת אם ללכת למסיבת פרידה
אנלי כוח
טוב, עפתי לקחת את אח שלי הקטן מהקייטנה:] המשך יום הורסססססס=]

חחחחח אימאלה מי זה?../images/Emo12.gif

תיראוו...... Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:31)‏ : מי זה? ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:31)‏ : החלום הרטוב שלך Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:31)‏ : חה חה חה מצחיקקק נו מי זה? ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:32)‏ : הדגדגן שלך Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:32)‏ : עוד יותר מצחיקקק אני צוחקת בלבב אם אתה לא אומר לי מי זה ב3 שניות הקרובות אני מוחקת אותךךך!!! ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:33)‏ : תמחקיייי ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:33)‏ : סתם Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:33)‏ : סבבה אני ימחוקק למה ביכלל הוספתה אותיי? ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:33)‏ : זה אני Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : מההה? ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : זה השטןן באתי לקחת אוותךךךך ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : 666 Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : אימאלההההה Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : לא הבנתי עדיין למה הוספתה אותי ומי זהה?? אני ביכלל מכירה אותך? אתה מהשיכבה שלי? מהההההה?? מה אתה רוצה בדיוקק? ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : אני רוצה לקחת אותךך Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : ואני לא רוצהה!! וגם אותי זה לא מצחיקקק!! ח<ם ב<*תה ט!ב במ*טה‏ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : טוב יאללה זזתי לקחת מישו אחרר בייי Shirush Love Agamush‎ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : ביי מכוערר נכון מפחידדדדדדדדדדד??
משוגעעע

אייללוש

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

יש אצלי גוק בחדר אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
איכס בחדר שלי אני לא מסוגלת אמאאאאאאאאאאאאאאאאא

אייללוש

New member
אמא תבואווווווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני לא

רוצה ששהוא ישאר פה

אייללוש

New member
המנקה הרגה אותו../images/Emo122.gif../images/Emo3.gifטוב זזתי

אני הולכת עם חברה שלי לדיזינגוף ולמקומות כאלה[היא אפעם לא היתה שם
] אז בייוש בינתיים לב יו אולללל
איילושלוש

תהני איילהה וואי הזכרת לי משהו../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח אני עוד מעט יספרר וואי זה היה מפחידד ומצחיקקק

פוסה

New member
../images/Emo6.gif את מפחדת מז'וק?

XD זה פשוט מצחיק כבר חשבתי כאילו פצצת אטום

אייללוש

New member
לע פחדתי שהדם ימרח אצלי בחדר ויראו

החדר שלי סגול וסגול ואדום לא מסתדר

חזרתי מהאימוווווווןןןן../images/Emo204.gif

הצלחתי לעשות דברים
יום שישי הבא בע"ה האליפות
אני ועשה תרגיל עם חישוק
היום למדתי אותוווווו ועוד שני אימונים ואינ אמורה לעשות אותו באליפותתת אחרי שנה וחצי שלא התאמנתייייייי:| עכשיו אני הולכת לישון האימון ממש מעייף

למעלה