בוקר אור
צפיתי עכשיו בתוכנית

aשרון

New member
איזה יופי איפרו אותם....

הם נראים מעולה ונכנסים לתפקיד בכל הרצינות, כל הכבוד להם על הביצוע

רגע רק רגע

Active member
על דניאל נכתבו השורות:

"כי קולך ערב... כקרקור עורב" ועוד לשמוע אותה על הבוקר

לגמרי

שומעים שהיא מעשנת רק לפי הקול שלה.. יותר נכון.. שומעים כמה היא מעשנת, או עישנה לפני שנכנסה לוילה.

רגע רק רגע

Active member
הבמאי צריך לעשות עמנו חסד...

שעה מאז התעוררות הוילה... לא להשמיע את דניאל. לאפשר לה "לגרז" את הגרון, ככה שקולה ישמע ידידותי לסביבה. זה יכול להוסיף לה SMSים

תעזרו לי להבין

אם היחסים של קרן וגב כרגע ישארו על אותו סטטוס ביום הגמר, במידה וקרן זוכה, האם גב יתחלק איתה בכסף? הרי הם לא זוג רישמי כמו דניאל ואיתן, ומשום מה אני חושב שאוהבים את קרן בגלל שהיא לבד

רינתי77

Active member
למה הם לא זוג רישמי? אם הם יכולים לזכות בכסף

זה הרי שזה בגלל שהם זוג רישמי..

sendibar0

New member
ממש לא, רינת

הבנות הן הזוכות, ואם במקרה אחד הרווקים (גב או איתן) בחר בהן כבחירת ליבו הם "יוצאים עם אהבה ועם הכסף"

רינתי77

Active member
אני לא עוקבת אחרי ההיגיון של מה שכתבת

הרי אני עניתי להודעה של "הפקת". היא שאלה האם קרן תתחלק בכסף עם גב אם היא תזכה. יש 2 אפשרויות: שהיא תזכה בתור הבחורה לבד שהקהל בוחר, כלומר כשהיא לא בת זוגו של גב, טאז למה שתתחלק איתו בכסף? אפשרות שניה היא שתזכה יחד עם גב, בתוך זוג רישמי, ואז ברור שהזכיה היא של שניהם יחד, אז מתחלקים בכסף. אז זה לא הבנות זוכות אלא זוכה זוג או בחורה לבד.

קרן איבדה את הסיכוי לזכות בתור הרווקה

הסכום שכל אחד מהם יקבל זה 375000. היא כבר הולכת על זכיה בזוג. אלא אם כן, היא תעשה איזה מהלך שניה לפני הגמר.. ותחליט לנסות לזכות לבדה

אורקאטי

New member
תאורטית אם אורטל זוכה וגב בחר בה כבת זוגו

למרות שלא היה עימה ביחסי זוגיות אז הכסף יתחלק בין שניהם כל מה שאיתן וגב צריכים לעשות כדי לזכות בכסף הוא לקלוע לבחירת הקהל כלומר הבחירה שלהם והבחירה של הקהל למקום הראשון צריכים להצטלב ללא קשר לזוגיות אם אין הצטלבות הבחורה תיקח את כל המיליון

sendibar0

New member
בדיוק

מה שמתקשר לטענה שלי שדניאל נהגה בצביעות כשאמרה שהיתה רוצה שאיתן יזכה. ברור שהיא לא התכוונה ' אפילו אם הוא צריך לבחור את קרן בשביל זה'

זה ברור, אבל זו סתם אמירה, את מייחסת לה יותר

מדיי חשיבות. ברור לכולם שלדניאל יש רגשות חזקים לאיתן והיא רוצה בטובתו, אנחנו לא מפקפקים בזה נכון? ברור לכולם שהיא לא צריכה לוותר על הפרס הכספי גם אם זכתה באהבה / תליון / וואט אבר, אם יבחרו בה, זה שלה ושלו . ולכן, האמירה שלה לא מוכיחה על צביעות מצידה, סתם משפט שאומרים מהבטן. אם כבר צביעות, אז לכי לתוכניות הראשונות, היה לי זמן בבוקר וצפיתי בשתיים, רואים שם את קרן , ליהי ואתי במלוא תאפרתן הרעה והסכסכנית......אלוהים, כמה צביעות, כמה רוע ורשע, להקיא.

sendibar0

New member
מסכימה עם החלק השני לחלוטין

ובקשר לחלק הראשון, ברור שדניאל לא צריכה לוותר על הפרס אם זכתה באהבה! אבל איתן לא יכול לזכות בשום אופן! אם דניאל לא זוכה

האמת היא שאין לי מושג איך תתנהל הבחירה.

האם תהיינה הצבעות נפרדות לבני זוג והצבעות נפרדות לבנות? ואז אם תהיה הצלבה בין מה שהבנים יחליטו לבין מה שהקהל יחליט הם יקחו ...

sendibar0

New member
אם הבנתי נכון

אנחנו נצביע לבת האהובה עלינו ביותר. אני מניחה שמייד לפני ההכרזה על הזוכה, ישאלו את גב ואיתן מיהן בחירות ליבם.. ואז יכריזו על הזוכה בהצבעצ הקהל. באופן כזה, אם כי אנו יודעים את מי כל אחד מהם יבחר, לא יצטרכו להתעסק בשאלה האם הבחורה זכתה כי היא בזוגיות/כי היא לא/וכו'

או קיי הבנתי, תודה.

אם ככה, רק לאורטל הסיכוי לזכות לבד במליון שקלים. אלא אם גב יילך על מהלך אסטרטגי מפתיע ויבחר בה כבת זוג.

sendibar0

New member
מצחיק שלא חשבו על זה

14 נשים נכנסו כדי לזכות בליבו של הרווק הישנוני, והוא רק צריך היה לנקוף את אצבעו כמו בימי רומא העליזים.
או
לא חשבו בכלל שיתכן ומישהי תגיד תודה, אבל לא, תודה.

למעלה