בוקר אנשים אתם חייבים להכנס

חחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקק../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה שאני יפיל אותך?
אין שום סיבה שבעולם שאני יפיל אותך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולללללללל עדןןן עם שיער צהובבבבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש זה כזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופיצ שאל למה את אפעם לא חולמת עליו או על טופי

hila846

New member
חחחחחח לבריאות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

תמיד שאני שותה שוקו משקית אז אני אפעם לא גומרת ובלימודים אז כל יום היה לי שוקו אז כולם תמיד רבו על השוקו שלי
חפרתי

hila846

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

עוד דג מת
זהוו כל הדגים (8) מתו בתוך 12 ימים
אהה חחחחח אתם לא יודעים איזה פדיחה הייתה לי ביום חמישי
השבט שלי רוצה לעשות טיול כל השבט אז זה עולה פוול אז אנחנו אוספות כסף וביום חמישי היה יריד אז מכרנו שם פיצה ואני ועוד כמה חברות שלי מכרנו
ואז היה 2 כוסות פלסטיק מלוכלכות וחתיכת פיצה שנקרעה אז שמתי את הפיצה בכוס והלכתי לזרוק ל
ומלפניי (ומלפני הפח) עמדו 2 נשים שדיברו אז אני כזה לא רציתי לגעת בפח כי הוא היה מגעיל אז הרמתי ת'מכסה עם הכוסות ואז הכוסות התקפלו והפיצה עפה על 2 הנשים שדיברו
ואז כזה אני מתפוצצת מצחוק וקיוותי שהם לא יסתובבו לראות מה זה היה ואז הם כזה המשיכו לדבר ופתאום האישה שזה פגע בה הסתובבה אלי ואני צוחקת
והיא שואלת מה זה היה? אני:ממממ (*צוחקת*)הייתה פה פיצה והיא עפה
היא:אהה (*ובנתיים האישה שהייתה לידה גם צחקה וגם היא כזה חייכה לא צחקה
*) וזה פגע בי
אני:לא(*צוחקת*)למרות שזה כן פגע בה
היא:אהה טווב זה בסדר ואז עפתי משם מהר והתפוצצתי מצחוק

לא שלח לי הכל;[../images/Emo110.gif

כתבתיי שנראלי שאנחנווו תאומות ואנחנו לא יודעוות על זה
העניין של הדגיםםם:p ושלל הפאדיחוותת.. אני גם כלכך כזאת

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

יכול להיות נבדוק רת זה:p