בוקר חדש - שרשור חדש

טל לוין

New member
בוקר חדש - שרשור חדש

בוקר טוב לכולם - אשמח אם תקראו בתשומת לב את ההודעה - גם אם אתם מאוד מאוד כועסים: 1) הבלוגים שלי - יושבו לעמוד הראשי לבקשתכם. 2) בעיית הכניסה לבלוגים נפתרה כבר אתמול ותמשיך להיות מטופלת היום כדי לשפר יותר את המנגנון. 3) שיטת המומלצים החדשה תעלה בעוד כמה ימים - ותאפשר לכם להמליץ על בלוגים / רשומות שאתם אוהבים. 4) קידומי עורך יהיו בעמוד הראשי - יותר ממה שהיו בעבר. בצורה כזו, תינתן הזדמנות גם לבלוגים חדשים ו'נידחים' יותר, מה שיאזן גם רשימת הנצפים. 5)העלתם עוד כמה טענות שאנחנו נבחן ונתייחס לכולן ברצינות - גם אם לא נוכל לקבל את כולן. כפי שכתבתי גם בבלוג הבית - אנחנו כרגע בתקופת הרצה, יהיו שינויים ושיפורים, ויהיו גם דברים שיישארו כפי שהם. אתם מוזמנים להביע את דעתכם בחופשיות - שימו לב שחלק מהטענות חוזרות על עצמן, ולכן מטבע הדברים אני לא יכולה ולא מספיקה לענות לכולן. אף על פי כן אני רואה את כולן. גם אם אתם לא חושבים ככה, הושקעה בדף הזה הרבה מאוד מחשבה - והוא חלק אחד ממערך גדול שינויים שטרם הסתיים. הבקשה היחידה שלי היא שתמתינו עד שעמוד הבית הראשי יעלה כדי לראות את התמונה כולה. וכן - הדלת שלי (כלומר - תיבת המסרים) פתוחה בשביל כולכם - תמיד שלכם טל

tamax

New member
באג

בוקר טוב, אני עובד עם ויסטה 64 ואקספלורר 7. כשאני מנסה לפתוח את אחת הקטגוריות, האקפלורר נסגר.

Tali1912

New member
לי אין ת'בעיה הזאת

יש לי גם ויסטה ומשתמשת רוב הזמן באיכספלורר 7 השועל הוא ברירת מחדל.

בוקר טוב טל ../images/Emo13.gif

אני מבינה מה שאת אומרת ומה שאת מבקשת. רק שאלה אחת לי ומקווה שתעני עליה בכל הרצינות שיש. למה? למה פשוט זנחתם את עמוד הבלוגיה? למה השארתם אותו בידי הגולשים? האם זה כדי לעשות לעצמכם חיים קלים יותר? האם בשביל שיהיה לכם הרבה יותר קל להתעסק רק עם דף אחד- וזה אומר- עמוד הבית ? האם זה נבע מהייאוש של "הקרבות על הבול"? האם במעשה זה ריציתם קומץ מצומצם שהתלונן על הבול אבל מצד שני הכעסתם קהל רב יותר? פשוט חבל.

טל לוין

New member
בוקר טוב

ראשית - האם מהשרשורים האחרונים נראה באיזשהו אופן שהחיים שלנו יותר קלים עכשיו
? שנית, לא דובר בקומץ מתלוננים, דובר במגמה ובבקשות חוזרות ונשנות. זה לא עניין של חיסכון בזמן, בכסף, באנשים או במשאבים - זה שינוי כללי שכרגע את לא רואה את כולו ולכן אולי נדמה שזה משהו שעשינו בשביל להקל על עצמנו.

suki da yo

New member
שימי לב עגבניה

שלא מדובר רק בבלוגיה.. לא יודעם אם את מכירה את עמוד הפורומים והקומונות, שגם הם השתנו אתמול, אבל שם הגיעו ממצב של "מעט מאוד אפשרויות קישום בעמוד" לאפס מוחלט. אז המטרה היא לא לזנח את הבלוגיה, אלא לרכז את הכל בעמוד הבית החדש... רק חל שהוא לא עלה, ושתפוז לא מבינים שאם הכל מרוכז בעמוד הבית, אף אחד לא יכנס לעמוד הבלוגיה, הפורומים והקומונות, אם הם חסרי ערך.

גאמי

New member
תודה לך טל♥

קודם כל מעריכה אישית את ההשקעה, כי ניכר שלא רק שהשקעת מאמץ רב, גם עשית זאת מתוך רצון כנה להסב לנו המשתמשים הנאה רבה יותר מזו שהיתה בנו עד כה. אני חושבת כמוך שביקורת היא דבר חיובי, רק שחשוב לא פחות להביע אותה באופן נעים כך שלא תבלע בים של סערת רגשות, אישית מבטיחה להשתדל בעניין. אני יודעת שהושקעה מחשבה, נחכה לעלית העמוד הראשי. לגבי דף הבלוגיה, אין טעם שהביע שוב דעה. בהצלחה. גלית.

טל לוין

New member
זה לא אני אישית

אלא צוות שלם של אנשים. כמו שאת וכולם יודעים, אני פה בסה"כ חודשיים. העמוד הזה הוא פרי מחשבה של צוות גדול, והוא - כאמור - רק חלק מהשינויים.

Tali1912

New member
איך עושים?

אהבתי ,
ליבבתי, אני אוהבת את שער הבלוגיה החדש, יותר חי יותר תוסס הוא נראה כמו מומלציה אחת גדולה. כמו הבלוגיה הישנה
הישנה ז'תומרת מאתמול, גם שם המומלצים היו מלווים עם תמונות וקישור לבלוג עצמו, כבר גיליתי בלוגים שלא ידעתי על קיומם אם לא התמונית שמשכה לי ת'עיין. אתמול בדקות הראשונות היה צריך עדיין מצפן ניווט, אבל התרגלתי מהר ניווט GPS החדש, יה רייט!! עכשיו אני מחכה לדף הבית החדש של פרדסינה ולמסך ניהול חדש בבלוג אם יותר אפשרויות בניה עצמאי של הבלוג, בלי משחקי לגו של קוביות.

Tali1912

New member
לא הבנת

האהבתי והלבלוב זה היה על הבלוגיה החדשה. ברוך השם יום יום נגמר הלבבות והנצנצים, עכשיו רואים בברור כל תמונה מנצנצת ליד בלוג נצנץ.

העמוד הראשי לא שווה ערך לעמוד הבלוגיה

להפך. לדעתי המלצה בעמוד הבלוגיה שווה הרבה יותר מהעמוד הראשי שם זה נבלע בין ים ההמלצות השונות, רובן להודעות בפורומים. אתם מושכים את ידכם מלהמליץ בעצמכם בעמוד שכל בלוגר, לדעתי, עד עכשיו היה גולש אליו באופן סדיר. אין לי מה להגיד יותר. אם לכיוון הזה אתם רוצים "להתקדם" זו הבעיה שלכם ושלכם בלבד.

לורי247

New member
ממש חידושים לא נעימים ולא טובים

עצוב ,,,,,,,,,,,,,,,עצוב מאוד איפה כל היופי ??????? לא יבין את החידושים האלה,,,,,במקום לחדש ולעשות יפה אתם ,,,,,,,,, מה זההההההה??? אין לי מילים עצוב מאוד סליחה על המילים המשך יום נעים לכולם בברכה רחל

למעלה