בוקר חדש - שרשור חדש

כן אבל יש הבדל

בין קומץ של אנשים לבין רוב הבלוגיה. לדעתי עשיתם טעות ועוד לא מאוחר לתקן אותה.

טל לוין

New member
יהיו תיקונים שנעשה

ויהיו דברים שישארו כפי שהם. הדף הקודם לא יוחזר.

Sefy

New member
כמו שחשבתי... את רואה?

אין יחס למה שהבלוגרים באמת רוצים, אמרת את המילה שידעתי שתאמר בסוף

כדאי

להרגע, לנשום אוויר ולחכות לסיום התהליך. לידיעתכם, מדובר בקוד HTML + כמה שפות תיכנות שאני לא מכיר, ומסתבר ששום דבר הוא לא בלתי הפיך. למשל, אם רק החיים היו יכולים להיות כאלה פשוטים הייתי כותב כמה שורות קוד והייתי מוצא דירה. צריך להבין, נפלתי על דייר פסיכי שמתעקש להיכנס בחצות, בדיוק שניה אחרי שהחוזה נגמר. הבעיה: עוד לא מצאנו דירה. אוף, התבלבלתי וחשבתי שאני כותב רשומה בבלוג שלי. המון בהצלחה לי, ירון
נב החיים יפים נב2 טל, הכל יעבור ותזכרי לשבץ כל רשומה שלי בעמוד הראשי כמו גם בעיתונים ובשלטי החוצות. נב3 בספק אם יהיה לי אינטרנט בשבוע הקרוב ולכן לא יהיו רשומות חדשות.

טל לוין

New member
נ.ב.

בפעם האחרונה שהיה לי קושי למצוא דירה, החלטתי פשוט לקנות אחת ממליצה לך לחשוב על זה. תודה על החיזוקים... שולחת בחזרה וכמובן שתקודם גם בכל ערוצי הטלוויזיה, הרדיו ובכלל - בכתובת ענקית על מטוס שחג מעל שמי תל אביב

טל לוין

New member
בוא נתחלף!

אתה תענה למגיבים הזועמים - ואני אכתוב לך בבלוג...
מה דעתך?

אלוהים ישמור

עשיתי לך משהוא רע?
וברצינות, עכשיו עם הלחץ שלי אני אשמח לשחרר קיטור על כל הרשעים...

Joe the wolf

New member
מסקרן אותי לדעת מה זה "תככים"?

לפני כשבועיים הגשתי באופן חד פעמי בקשה לקדם רשומה שלי , בקשה שנדחתה בנימוס קל (בעיקר בשתיקה). האם זה אומר תככים? כממה תככים כבר אפשר להפעיל בעולם וירטואלי? בכל אופן לי חבל בעיר על מות הבול כי הבול (או הגביע..) הוא לדעתי בעל עיצוב מתוק ואיכותי לאללה וקידום רשומה עוברת אחרי יממה אך הבול נשאר. אהבתי אותו
בסך הכל, טל יקרה, התחושה הראשונית בעיצוב החדש שנהפכת לאיזה מין פיון בעיר הגדולה. אם קודם היית בפרובינציה על מעלותיה ומגרעותיה היום אתה בתפוח ענקי כנ"ל. אבל מי אנחנו? מה אנחנו? קראתי היום שרוצים למכור את תפוז בבוחטה ענקית של מיליוני דולרים אז מין הסתם זה גם קשור.. (מקווה שלא נשמע ממורמרי מדיי, אני לא - ואם כן לא בגלל תפוז
) חיזקי ואימצי טל. באש ובמים מאחוריך נ"ב מה זה קנית דירה?? דירה יביא החתן..לא?
סתםםםם יוסי ג'ו

טל לוין

New member
תככים ומזימות

תראה - אני לא יכולה באופן טבעי לפרט ולספר איזה מסרים אני מקבלת ומה אני עונה להם. רק אומר שהרבה מאוד תלונות הגיעו כלפי הבחירה של העורכים, טענו שיש כאן קונספירציות, שאנחנו אוהבים מסויימים ומדירים אחרים, שלא נותנים הזדמנות שווה, שבלוגרים חדשים לא מקבלים הזדמנות, שהכל תלוי בטעמם של העורכים - שאם לא קולעים לטעמם אז לא מקדמים, שהקידומים הם צהובים עם כותרות גסות, שהנוסח של הקידומים לא קשור או הולם את הרשומות, שאנחנו מקדמים רק דברים דכאוניים, רק דברים מיניים ובאופן כללי לא מספיק דברים שמחים. להמשיך? לגבי הבול - הוא יצר יותר תרעומת מאשר תועלת. ייתכן ונעשה משהו אחר לעמוד הבית - זה כרגע בחשיבה. טל

Joe the wolf

New member
בטלוויזיה, אני מתאר לעצמי, זה לא יותר טוב../images/Emo13.gif

תודה, תחזיקי מעמד

אין שום דבר רע בזה שהעורכים יאהבו בלוגרים

מסויימים. הבעיה היא שהעורכים הקודמים אהבו אותי, והנוכחיים לא.

Sefy

New member
אני אומר לך מה הבעיה בבקשה שלך

"הבקשה היחידה שלי היא שתמתינו עד שעמוד הבית הראשי יעלה כדי לראות את התמונה כולה" - שאם נחכה לראות את התמונה כולה וזה עדיין לא ימצא חן בעינינו, תפוז לא יתייחסו לבלוגרים וישאירו את זה ככה בין אם הם רוצים או לא. את אותו שטיק עשה לנו בצאלאל עם התגובות הפתוחות שהוא קבע על איזה סקר שאף אחד לא יודע עליו שזה מה שהבלוגרים רוצים. כאשר רובם לא רוצים את זה ולא רצו את זה ועדיין לא מעוניינים בזה, האם הסירו את זה? לא! סה"כ הוסיפו הודעות טקסט כדי לנסות למנוע בילבול - תוצאה סופית? עדיין מתלוננים אבל כבר אין כוח כי יודעים שלא יתייחסו. בסופו של דבר, הבלוגרים הוותיקים מרגישים מוזנחים ומזולזלים, והם אלו שעליהם בכלל תפוז הגיע לגדולה שלו ולא בגלל איזה עיצובים מעצבנים שלא עובדים שקודם תפוז ישקיעו על הקוד של העיצובים שעד היום לא עובד טוב בכל הדפדפנים, זה יותר חשוב מלבלגן לנו את הדף הראשי שעד עכשיו לא יכולים לראות את העידכונים של הבלוגים שאנחנו רשומים עליהם. זה אני חושב הרוב יעידו, יותר חשוב מעיצוב שנראה מבולגן ודחיסת כמות אדירה של מידע בדף אחד ורק דחיפת עוד פירסומות לכל חור אפשרי בדף. הדף הקודם היה נוח, פשוט וקל לעין. בדף החדש לא מבינים ממנו שום דבר. אבל שוב, זה לדבר אל קיר, כי אומנם את מקשיבה, אבל הנהלת תפוז לא תעשה שום דבר להקשיב לבלוגרים. הם החליטו וזהו. זו הסיבה שהם מאבדים את הפופולאריות שלהם.

אני מסכים עם הרבה ממה שאתה אומר

חוץ מדעתך על הדף החדש. הוא מגניב ואתה פשוט לא מבין את זה. אבל אני סולח לך, כי אתה התחפשת לסופרמן.

Sefy

New member
הדף החדש הוא מכוער ועמוס במידע לא נחוץ

אין א-ף אתר בעולם שמעריך את עצמו בצורה מיקצועית, שיעמיס כזו כמות של מידע על דף אחד. זה מטמטם את העיניים ומאבדים את הידיים והרגליים כל הדברים שבאמת היו חשובים, הם הורידו ודחפו 10 פירסומות, ובגלל שאני סופרמן אז אני גם יודע על מה אני מדבר וגם לא משקר, אז נה לך
אבל אני כבר מכין לעצמי מקום לבלוג בישרא וזהו! וגם הורדתי את דף הבלוגיה בתור דף ראשי ושמתי את הדף my blogs שאין בו כלום מעבר למה שאני באמת צריך.

Antonio Montana

New member
אני רק שאלה!

ניסיתי לרפרף בין הרי השאלות על העמוד החדש ולא מצאתי, לכן מצטער אם השאלה כבר נשאלה, אז הנה- "התגובות שלי". נעלם לי לגמרי. אין לי שום דרך להגיע לתגובות שהשארתי בבלוגים אחרים, חוץ מלפתוח את האפשרות (שוב) בכרטיס האישי שלי ולהיכנס משם. האם האפשרות תוחזר? האם האפשרות עדיין קיימת אך נסתרת מעיניי? חוץ מזה, על זה כבר הודיעו - אבל כן, יש בעיה עם שועל האש. וחבל, כי זה אחלה דפדפן. המשך יום טוב.

טל לוין

New member
התגובות שלי

כרגע בודקים האם ואיך להשיב את זה לעמוד הבלוגיה. אם זה יושב זה ייקח עוד טיפה זמן אנחנו עדיין בהרצה של העמוד. לא רוצה כרגע להבטיח. הבלוגים שלי יוחזרו ממש בקרוב. פיירפוקס, כמו שאר הדברים - בטיפול מסור.. טל

למעלה