אני אומר לך מה הבעיה בבקשה שלך
"הבקשה היחידה שלי היא שתמתינו עד שעמוד הבית הראשי יעלה כדי לראות את התמונה כולה" - שאם נחכה לראות את התמונה כולה וזה עדיין לא ימצא חן בעינינו, תפוז לא יתייחסו לבלוגרים וישאירו את זה ככה בין אם הם רוצים או לא. את אותו שטיק עשה לנו בצאלאל עם התגובות הפתוחות שהוא קבע על איזה סקר שאף אחד לא יודע עליו שזה מה שהבלוגרים רוצים. כאשר רובם לא רוצים את זה ולא רצו את זה ועדיין לא מעוניינים בזה, האם הסירו את זה? לא! סה"כ הוסיפו הודעות טקסט כדי לנסות למנוע בילבול - תוצאה סופית? עדיין מתלוננים אבל כבר אין כוח כי יודעים שלא יתייחסו. בסופו של דבר, הבלוגרים הוותיקים מרגישים מוזנחים ומזולזלים, והם אלו שעליהם בכלל תפוז הגיע לגדולה שלו ולא בגלל איזה עיצובים מעצבנים שלא עובדים שקודם תפוז ישקיעו על הקוד של העיצובים שעד היום לא עובד טוב בכל הדפדפנים, זה יותר חשוב מלבלגן לנו את הדף הראשי שעד עכשיו לא יכולים לראות את העידכונים של הבלוגים שאנחנו רשומים עליהם. זה אני חושב הרוב יעידו, יותר חשוב מעיצוב שנראה מבולגן ודחיסת כמות אדירה של מידע בדף אחד ורק דחיפת עוד פירסומות לכל חור אפשרי בדף. הדף הקודם היה נוח, פשוט וקל לעין. בדף החדש לא מבינים ממנו שום דבר. אבל שוב, זה לדבר אל קיר, כי אומנם את מקשיבה, אבל הנהלת תפוז לא תעשה שום דבר להקשיב לבלוגרים. הם החליטו וזהו. זו הסיבה שהם מאבדים את הפופולאריות שלהם.