בוקר חדש - שרשור חדש

טיגרסית

New member
טל, יש לי הצעות לשיפורים בתוך העיצוב החדש

העיצוב החדש תוכנן. אנחנו יכולים לחשוב על שיפורים בתוך העיצוב החדש. 1.להחזיר את קוביות הבלוגים המועדפים שלנו וקובית התגובות שלנו לבלוגים אחרים. הכרחי. 2. להוסיף קטגוריות לעיצוב. שמתם "נצפים" "מדוברים". תוסיפו "אקראים" ותוסיפו גם קטגוריה פנימית של בחירת העורך. הקטגוריה של בחירת העורך לא תהיה הראשונה ולא ברירת המחדל כדי למנוע תלונות של בלוגרים. מי שירצה יפתח את בחירת העורך ולא חתלוננו לעורכים לפי מה הם בוחרים. 3. ברירת המחדל תהיה "בלוגים אקראים" כך תהיה חשיפה לבלוגים חדשים ותרד המוטיבציה להעלות את הרייטינג ע"י מועדוני חבר מביא חבר לצפיה ותגובות. מי שאוהב את מועדוני החברים יכנס אליהם ומי שלא אוהב אותם ידלג עליהם ויכנס לאקראים, לחדשים ולבחירת העורכים. 4. כך תוכלו לא לשנות את העיצוב וגם שכולם יהיו מרוצים. 5. מזל טוב על קנית הדירה.

טל לוין

New member
הצעות

אז ככה - חלק מהדברים שכתבת כבר נכתבו ואנחנו בודקים האם ואיך כדאי לשלב אותם. קידומי תוכן של עורך לא יהיו בעמוד הבלוגיה. במקום נוספו עוד בעמוד הבית. בלוגים אקראיים יש כרגע בתוך כל קטגוריה. מה שכן, ייתכן ונהפוך את ברירת המחדל ל'חדשים' - כך שמי שיפתח את העמוד יראה את הרשומות החדשות. בתוכן נבחין מי מהרשומות החדשות גם נכתבה בבלוג חדש - כלומר כזה שנפתח בחודש האחרון. אני מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים. ותודה על המזל טוב

ברני8

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gifכמו הסמיילים אני המומה

לא מבינה מה הולך פה, מנסה ללמוד את הנושא. עדיין לא מבינה איך זה יקדם את הבלוג שלי ספציפיצ כי זה מה שמענין אותי. אגויסטי אבל כל אחד קודם כל דואג לעצמו. מנסה ללמוד מהבוקר, עדיין לא הבנתי עלי לציין, שהצלחתי בחיי להבין דברים מסובכים יותר.

suki da yo

New member
אני אתקן את עצמי

הוא לא יותר יפה, כי העיצוב לא משהו, אבל מבחינת התוכן הוא לוקח,ובגדול.

suki da yo

New member
ועוד תיקון אחד

זה היה הישן.. זה החד \הלינק|http://israblog.nana10.co.il/default.aspx|סלינק| דומה להפליא לעמוד הבלוגיה הישן.

טל לוין

New member
טוב - בהחלט זכותך לחשוב קצת

אני מתנצלת - קצת נמאס לי לקרוא את ההודעות של עצמי. לא משהו אישי סוקי, בחיי, אני פשוט לא יודעת איך לענות יותר. בימים הקרובים יערכו עוד כמה שינויים, וגם יעלה העמוד החדש. את, כולכם, מוזמנים לתת עוד עצות לשיפורים. מה שנוכל נעשה ומה שלא לא. חוץ מזה...

טל לוין

New member
הכאב ראש הוא כבר מאתמול ../images/Emo13.gif

אבל יש לי כדורים - הכל יהיה בסדר

באלוהים בא לי למות

סתם. מצאנו דירה דקה מהים. הרבה סקס יהיה שם זה ברור . בכל מקרה, אולי מספיק? טל המסכנה כבר אחרי האקמול החמישי. טוב, מזל טוב לנו.
נב זה טוב כלבעל הבית שלך יש מכונה לשכפול מפתחות.

טל לוין

New member
איזה הודעות תהיה בריא

ככה את כותב מילים 'למבוגרים בלבד' בשרשור? האבנט דה ג'ואיש פיפל ספרד אינף? מזל טוב על הדירה ואל תדאג לראשי הכל יהיה בסדר!

נשבע לך שאני בתול

ושאני מחפש רק אהבת אמת. בדיוק כמו שלא שתיתי כוס מים בחיים. מזל טוב לי (ולך) בבלוגיה החדשה. וברצינות, שאלה חשובה: כתבתי רשומה ואני עדיין לא במומלצים. איך זה קורה?

למעלה