בוקר טובבבבבבבבבבבב

צהריים:].../images/Emo204.gif

עינתוש ומיכלי תרגישו טוב
אנגלית
אויש עכשיו עשיתי לעצמי פאדיחוותת פיייי היה כתוב לכתוב את העלילה של הסיפור..
. ומה הדס עשתה? כתבה את המסר
. כי פשוט היה לנו מבחן מועד ב' לחולות שלא באו ביום ראשון.. אז היא שינתה בכתב יד!!!!!!!! מחובר!!!!!!!! ואני לא ידעתי לקרוא
ופחדתי ללכת אליה כי היא מפחידה את הדס
. היום בשיעור ספרות למדנו וראינו שמישו בסיפור מדבר בגוף שלישי..כולם ישר מעיפים מבטים על הדס
. יהיה טוב
. יום טוב..
תכף..סופ"ש

einatit4

New member
../images/Emo187.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

ודיי לדבר על עצמך בגוף שלישי

היללי 2

New member
איפה כל התוכןןן שליייייייייי../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

רררררררררררררררררררררר
אינלי כח לרשום שווב..
הדסס די לדבר לעצמך בגוף שלישייי

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היה לנו היום בפעם הראשונה שיעור מיני איך שלא רואים לזה
רותם תספר לכם הכל

מאשה

New member
"ביום שישי אנחנו נראה לכם סרט

ומי שמפנטז על סרט פורנוגרפי יכול לשכוח מזה"

מנגותות

New member
אני אספר לכם../images/Emo6.gif

אממ... אני כותבת מהבצפר והמקלדת ממש לא נוחה....
אז קיצר
היועצת נכנסה לכיתה ואמרה כזה "שלום, כמו שאתם יודעים היום אני אדבר איתכם על גיל ההתבגרות" ואז היא אמרה
"אני לא אדבר איתכם על יחסי מין ועל איך עושים ילדים, אז מי שפינטז על זה יכול לזרוק את זה לפח"
היא אשכרה אמרה את זה!! הייתם צריכים לראות אותנו!!!! ואז היא אמרה לנו באיזה גילאים לדעתנו יש את גיל ההתבגרות [לא מעניין] ואז היא עשתה לנו אסוציאציות בקשר לגיל ההתבגרות, וילדה אחת אמרה הפרשות!!!!!! (המבינה תבין) מול כל הבנים!!!!! ועוד היועצת אמרה כזה "נכון, הפרשות, נכון מאוד.." זה היה כזה מביך!!! ואח"כ היא אמרה "הבנות מקבלות מחזור, וכמו שאתם בטח רואים, החזה של הבנות מתפתח וגדל"!!! ואז היא אמרה שצומחות לנו שערות על "הרגליים, על הידיים, על הראש וגם על הפנים, בגיל יותר מאוחר לבנים צומחים זיפים והם מתגלחים, וגם יש שערות שפם, ויש גם האיברים האינטימיים, על אברי המין" יוואווו זה היה כזה מביייייךךךךך!!!! כולם ממש ירדו מתחת לשולחנות מרוב בושה..!!!! ואז היא אמרה שנראה סרט, כמו שמאשה אמרה הודעה למעלה^. וזהו.. היא אמרה עוד כל מיני דברים אבל אני לא ממש זוכרת
יש לי זיכרון של דג
(לדגים נמחק הזיכרון כל 3 שניות
) ביי, ואני לא יודעת אם מותר לי לגלות, אתם יודעים מה... טופפ, בייייייייי
רותם

אחה הצרייםם../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

אוףףףףףףףףףף אני כל כך לא מרגישה טוב
-( אני כבר בוכה
קניתי 3 מכנסיים חדשים
וחברה שלי חולה כבר כמה ימים אז קניתי לה שוקולד לבן כי השמנה הזאת אוהבת שוקולד לבן
אבל לא הלכתי אליה בסוף
יש לה משהו מדבק
*עוד מעט יום הורים*
שאמא לא תיבהל מה73 באנגלית ומהממוצע של 72 ו0 (שאם אני לא טועה זה 36
) בגאורגפיה

אני עצבנית מאוד!!!!!!!!!!! ../images/Emo14.gif

שלחו אותי היום פעם ראשונה להרשמה, ואז כולם כזה הגנו עלי ואמרו: "היא לא אשמה, אתה סתם שלחת אותה להרשם וזה..."
ואז בכיתי
(בכול זאת לא רציתי שזה יהרוס לי את התעודה), וזו שבגללה שלחו אותי
הלכה למורה ואמרה לו שאני לא אשמה ושזה לא פייר, אז הוא אמר לי שהוא יבטל לי את ההרשמה
, כי גם אני צעקתי עליו
, ואז המחנכת שלנו אמרה לי שהיא דיברה איתו ושהוא ביטל לי את ההרשמה
...

einatit4

New member
../images/Emo187.gifלמה את עצבנית?ביטלו לך../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יאאאאאאאאאאאא../images/Emo13.gif

אז למה את עצבנית?
גם לי ביטלו את כל ההרשמות חוץ מאחת
יהיה כתוב לי ביום הורים אבל
וואיי הוא מתקרב עו שעה
בכל אופןן שמחה בשבילך

תודה../images/Emo13.gif../images/Emo14.gif

המורה הזה עיצבן אותי, אבל אני שמחה שזה נגמר כי אם הוא לא היה מבטל לי את ההרשמה, הייתי עד עכשיו בדיכאון, כי אני ילדה דיי חרשנית...

למעלה