בוקר טובבבבבבבבבבבב

ערררב:]]

הלכתיי התנחלתיי אצל חברה מ1.30 עדד עכשיו
[יעני 5 וחצי יצאתיי ממנה ולפני כמה דק' הגעתיי הביתה
] מיכליי
תרגישיי טטובב:]] שיר
דברי'יתיי
עדי וטל
הםם סתםם אומרים שלא יכניסו כי הם לא רוצים שיבואאוו לשם.. אני רוצה לראות שהם אפילו לא מכניסים אחוות או משו מהמשפחהה:]][שירררר
] ת'סימליי רקק שירר תביין
זהוו היה אחחלהה יוםם..!!# אווהבת'וותכם ממלאןן!#$
+
+
פפפפטטטטרררריייי:]]]

חחחחחחחחחח ערב../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

איזה פוסטמה אני אמאלהההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפניי שבוע היהה תמבחן במתמטיקה הגרועעע והבוחןן פתעע בכימיייהה:p במתמטיקה קיבלתי 73.. כפייייייייים! אני הכי גאה בעצמי בעווולם
[באמת שזה לא בציניווות] כיי אני באתי למבחן בהרגשה שאני אקבל 0, וזה לא נוראאא 0 אחד ויהיה פסדר וכאלוווו... והיה לי מבחן גרוע
אז חברה שלי אמרה ליייי שקיבלתי 73:p איזה כיפליי:p תבינווו שהיו רק 3 ציוניםםם מעל 80!! ובכימיה קיבלתי 70
[זה חמד"ע.. הכימיה מצוייינות
] חחחחחחח יששש את ההיפוך שללל המצבי צבירהה.. אז היה לי טבלה והכל בההה היה הפוווךך בשמות.. נגיד מגז לנוזל יש שם מסויים.. אז השם הזה היה רשום לי בין נוזל לגזז.. קיצרר בלאגן שלםם וכל מה שהיה לי במחברתתת רשמתי במבחןן.. אז כל זה היה טעווות:p והבוחן גם היה על סולם קלווין וכאלווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטעעע שנכנסתי לאתר של חמד"ע וסתם נכנסתי למשתמש שלי וזה ואמרתי לעצמייי בצחוק שאני אכנס לבדוק ציונים וכאלהה:p [הרי לא היה על עכשיו בזה שום בוחן/מבחן אזז זה היה תמיד ריקק] פתאוםם אני רואה 70... שלחתיייייייי לכמההה הודעות במסןןןןן שיכנסו דחוףף שהיא שמה ציוניםםם
לאא נורא נראלי אני גמככה אצא מזההה
אני מקווה שיתנו ליייייייי
ערב טובב

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאני שונאת מתמטיקה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

einatit4

New member
../images/Emo7.gifכן, מחר../images/Emo7.gif

אני לא מבינה כלום.. מה הם רוצים מחיי??,

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשאלות מילוליות../images/Emo4.gifמשוואות

מיוחדות
משוואות שברים
[זה הנושא שאני הכי לא מבינה
] אוף

נממ../images/Emo110.gif

אם השםם היה אומר לי משווווו הייתי עוזרת לךךך בעיות מילוליותת זה בעיות תתנועה וכל השטויות האלוו?! שצריך להשים משו בתור X וכאלהה? אל תדאגיי יהיה בסדרר

einatit4

New member
../images/Emo187.gifואיךך, איך היא[המורה]מצפה

שאני אדע משהו למבחן כשאמא שלי תגיע רק ב22:00 בערך הבייתה וככה כל הימים האחרונים.. ועוד היא אמרה שעכשיו יש כל מיני סיבוכים ו.. לא משנה
אוףףףף

חזרתי מהיום הוריםםם!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

ימך שמו וזיכרו של הנועם הזה
ירדתיי בממצוע ב10 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו יש לי ממוצע 82!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי 50 בידיעות הארץץץץץץץץץץץץץץ!!!!!!! לא מדברת עם המורה הזה עכשיו הוא יחטוף ממני מחררררררר!!!! ויש לי 70 בספורטטטטטטטטט!!!!!!!! מה היא רוצה ממנייייייייייייייייי אוףףףףףףףףףף ויש ליייי 72 בגאגרפיההההההההההה אין לי כבר כוחחח ניראה לי הם תיכננו להרוס לי את הממוצעע
דיי כבר נימאס ליי!!
בכיתייייי

שירוווש../images/Emo110.gif

כפרעלייךךךךךךךךךךך זה כולה יום הוריים, באמת שטויוות.. התעודה היא החשובהה.. וגם התעודהה.. כולה דףף עם ציוניםם.. קחי הכל בפורפורציותת [כה כה אני מדברתת, אפילו אני לומדת לקחת הכל בפורפורציה:)] ותאמיני לי שישששש מליוניייי אנשים שהיו מתים להיות עם ציונים כמו שלךך.

תודה מיכל../images/Emo24.gif

תודההה
אבל זה גם יהיה הציונים שלי בתעודה אני מתערבת איתך
זה מעצבן אותי אבל אוףף
תודה שוב

חח שייייר../images/Emo110.gif

יש עוד מבחנים בשבילל זה:) את תשפריי אני בטוווווווחה אם את צכה עזרה תגידי אני אנסה לעזווור.. ני מבינה שאת עצבניתתת אבללללל זה לא הכללל ויאללההה יש עודדדדדדד שנה שלמה.

למעלה