שירווושש מתוקה.. העיקר שאת נשמה וחמודה.. כל הציונים זה כלום זה שאת נשמה זה שווה הכל... מאווהה
ה היללי 2 New member 15/11/06 #68 שירווושש מתוקה..../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif העיקר שאת נשמה וחמודה.. כל הציונים זה כלום זה שאת נשמה זה שווה הכל... מאווהה
שירווושש מתוקה..../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif העיקר שאת נשמה וחמודה.. כל הציונים זה כלום זה שאת נשמה זה שווה הכל... מאווהה
ה הדסי מתה על אגמי New member 15/11/06 #47 ערבב..../images/Emo204.gif הלכתי להחליף ת'מגפיים..אהבתי את מה שקניתי..והשגתי אישור רפואי על זה שלא עשיתי ת'מבחן בתנ"ך ( ). אמממ נדמה לי שאני מאוהבת .. גם כן אני..
ערבב..../images/Emo204.gif הלכתי להחליף ת'מגפיים..אהבתי את מה שקניתי..והשגתי אישור רפואי על זה שלא עשיתי ת'מבחן בתנ"ך ( ). אמממ נדמה לי שאני מאוהבת .. גם כן אני..
ה הדסי מתה על אגמי New member 15/11/06 #48 ועדיין לא התחלתי ללמוד ללשון../images/Emo204.gif אני נראה לי כל הלילה אלמד..אלך לביה"ס ואשתחרר מוקדם ללכת הביתה לישון.. אמא ואבא נוסעים לשישי שבת ראשון שני לחופשה בטבריה בע"ה.. למומולדת של אמא..וואי איזה צרחות אחותי הפיצית הולכת לתת אין לכם מושג
ועדיין לא התחלתי ללמוד ללשון../images/Emo204.gif אני נראה לי כל הלילה אלמד..אלך לביה"ס ואשתחרר מוקדם ללכת הביתה לישון.. אמא ואבא נוסעים לשישי שבת ראשון שני לחופשה בטבריה בע"ה.. למומולדת של אמא..וואי איזה צרחות אחותי הפיצית הולכת לתת אין לכם מושג
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/11/06 #57 לכולנו..../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif
א אגמוש רודברג New member 15/11/06 #59 חברה שלי פגשה את יהודה לוי../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif אני שמה תמונה אבל מחקתי את הראש שלה, זה לא עיינינכם איך היא נראית
חברה שלי פגשה את יהודה לוי../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif אני שמה תמונה אבל מחקתי את הראש שלה, זה לא עיינינכם איך היא נראית
א אגמוש רודברג New member 17/11/06 #81 זה שהם צילמו את../images/Emo14.gif הסרט הבורר, אין לו משקפיים....
ה היללי 2 New member 15/11/06 #61 עררבב../images/Emo23.gif קניתיי נעלי אולסטטארר ומלאין בגדים מפוקס אחח איזה נעליים בטח אתם לא אוהבים.. אחותי כמעט הקיאה שהיא ראתה אותם ערב טובב
עררבב../images/Emo23.gif קניתיי נעלי אולסטטארר ומלאין בגדים מפוקס אחח איזה נעליים בטח אתם לא אוהבים.. אחותי כמעט הקיאה שהיא ראתה אותם ערב טובב
ח חולה על אגמוש שלי New member 15/11/06 #67 יפה../images/Emo99.gifליי יש חום../images/Emo99.gifתתחדשי!#
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/11/06 #63 תחדשיי../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחח כולם אוהבים אולסטאר [כמעט ]
ה היללי 2 New member 15/11/06 #65 אה באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif אני ממש מתה על זה והרבה אמרו לי שזה מכוער בעיקרר אחותיי היא היתחלחלה מהם ואמרה לי שהטעם שלי באדמה חחח ותודה
אה באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif אני ממש מתה על זה והרבה אמרו לי שזה מכוער בעיקרר אחותיי היא היתחלחלה מהם ואמרה לי שהטעם שלי באדמה חחח ותודה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/11/06 #66 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif העיקר שאת אוהבתתתתתתתתתת!