בוקר טוב אנשושים

בוקר טוב אנשושים ../images/Emo24.gif

אני מבינה שכוווולם בגמילה
החלטתם לעזור לי חחחחחח בזמן שלא היה מה לקרוא כאן קראתי והשתתפתי במקום אחר....ומכיוון שאני מאוד אוהבת אתכם ומעריכה את דעתכם הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים. השאלה היא האם לדעתכם יש אפשרות לשקם קשר-נישואין שמשהו בו דעך ???? האם האהבה יכולה לחזור כמו בהתחלה? זוגיות = העצמה אישית

Deerest

New member
הפוך (שוב)

שמשהו בו נשאר... טוב, אני אתחיל מהתחלה. מהמותן, כן בוודאי, אם רק .משהו בקשר דעך, זה קלי קלות. מתי מתחילה העבודה הקשה והארוכה... כאשר רק משהו בקשר נשאר ורוצים לשקם. אבל המשהו הזה צריך להיות גרעין קשה, או במילים אחרות - אהבה. צריך להוסיף רצון חזק, מחוייבות, התחייבות לבן הזוג. צריך להסיר אגו, "כבוד", מחסומים ועכבות. צריך להבין ולהפנים שאפשר לעשות לבד 100 אחוז מהדרך. והיעד הראשון זה לטפל במשקעים מהעבר. יאללה לעבודה...

חחחחחחחח נשאר,נשאר

אבל כשיש כעס ודעיכה מתחילה השחיקה ומתגברת לא בדיוק מדברים אהבה מתחיל הכאב ראש ונעלמת התשוקה אני חושבת שלטפל במשקעים מהעבר לא עוזר אלא רק לקחת את משפטי הסיכום ולאמץ אותם במלואם וגם מסכימים להסכים זה נראה לי קיצור דרך כדי לדלג על הסבל השאלה אם אפשר להסכים בלי שעוברים את שלב הסבל? ומה זה לעשות לבד 100 אחוז מהדרך?

Deerest

New member
מרחק ראיה

תצאי מהיום יום, מאירועים קצרי טווח, תסתכלי על החיים שלך מגבוה גבוה. כך שתוכלי לראות את העבר, את הטוב שבו, את הסיבות שהביאו אותך להיום, את בן הזוג שאיתך, לזהות שם בפנים את ואם יש גחל אהבה לוחש... ואפילו הקטן שבקטנים. תנסי לראות את כל המערכת כדי שתוכלי כאן להחליט: אני רוצה - אני עכשיו רוצה לשקם את חיי הזוגיות שלי, להחזיר עטרה ליושנה, להחזיר אלי את אותו בן זוג שאני יודעת שהוא קיים אי שם, לחיות אחרת מעתה ואילך... כי יש סיבה!!! זה שלב ראשון וחשוב - לרצות. תעשי קיצורי דרך והכל יסתובב ויחזור אליך, חזק יותר, כואב יותר וארוך יותר. מחר השיעור הבא - להתחייב.

חחחחחחחח רוצה,רוצה

יצאתי מהיום יום הסתכלתי גבוה גבוה רואה תום,אהבה גדולה,איש מקסים,עבר מפואר וגם את גחל האהבה. אני רואה גם את ה"מובן מאליו" מכרסם באהבה כבר לא כותב לי שירים ולא פרחים לשבת את הזמן מחלק לכל ולנו השאיר מעט כן יש סיבה רוצה כי אני יודעת ומתגעגעת תמשיך....

ZION

New member
מעניין,, להיתרפק על העבר, כדי לקבל

את מה שהייה ושיחזור כאן ועכשיו וגם בעתיד זה ציפייה שהמשכה אכזבה וסופה סבל למה לא לומר,, הייה וטוב שהייה ולוואיי וימשיך ואם לא ננסה דברים אחרים ונתכנן ואוליי גם מאלו או מאחרים גם נחווה למה לא ליהנות מהמסע?

אומרים שזה ענין של גנים...לך תדע!!

יש הרבה דרכים וכאן אנחנו דנים על שיקום ותחזוקה

ZION

New member
שיקום? תחזוקה?ממשיכים הלאה

בין כך וכך ככל שהזמן עובר הגיל מתבגר הרצונות מתאדים המאוויים נעלמים והיכולת מתמעטת אז מה לנו כי נלין? כמו שאמר קוהלת מה שהייה ,הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש למה לחשוב? למה לעמול על השיקום כאשר החלק נעלם? למה לתחזק משהו שדהה? תן לזמן ללכת וחווה את המסע על הדבש ועל העוקץ על המר והמתוק חווה את המסע זוהי לעניות דעתי (רואה אביבה?) ודרכי בחיים

האמת

אתה צודק המילים האלה נשמעים נורא לא נורא,תבחר אחרות...העיקר הכוונה אני רואה את החיים אחרת אני רואה שכל רגע שאני קיימת הוא רגע של זכות רוצה לחיות אותו הכי טוב שאפשר הקפדתי לאורך הדרך שהחיים שלי יהיו הכי נפלאים שאפשר וההקפדה על זוגיות טובה היא חלק מהדרך דווקא עכשיו אחרי הרבה שנים של ביחד חייב להיות הכי הכי טוב והכי נפלא וככה יהיה
ואם לא אז לא

Deerest

New member
מוקשים או הנחות

היות ולטנגו הזה באמת צריך שניים, או לפחות שהשותף לא יגלה התנגדות, יש לתת את הדעת לגורמים הבאים. מוקשים: טוב לו במצבו כיום. הוא חושב שטוב לו. השנים הנ"ל אינם מתקיימים אבל הוא לא רואה עתיד, משותף. הנחות: גם הוא רוצה שינוי. רוצה אבל לא יודע איך. לא טוב לו אבל לא יכול להצביע על הגורם. מוקש רצוי לאבחן ובזמן. נוכחותם מאפסת את הסיכויים להתאוששות. ההנחות, רצוי שיהיו מבוססות מציאות. געגועים זה טוב אבל לשים בצד כי זה עלול לעוור. במובן מאליו בפרחים ובשירים נטפל מאוחר יותר. נ.ב. ה"מתכון" עלול לא להתאים לכל אחד (איזה כסת"ח אה?) ובמקביל לצחצוח היוםיומי, תפגשי בקביעות עם רופא השיניים שלך.

הנחות

מבוססות מאוד זה שיעור או מבחן אמריקאי חחחחחח מה זה קשור ל-להתחייב? תמשיך....
מה עם ניתוח לייזר להסרת משקפיים
הטיפות הרסו לי את העיניים...מצא שיש לי קרנית דקה (480 מיקרון) אמר lasek ולא lasik פרופ' יצחק ליפשיץ בת"א .....מישהו מכיר? זה כלול במחיר???

ZION

New member
הייה פירסום ביום שישי בעיתונות

אם יהייה בשבוע הבא אתן לך את הפרטים

ZION

New member
פורסם בסוף שבוע של מעריב עמוד46

אינטארלייסיק 1700706222

שכבת ה"מיקרוקרטום"

יש איזו שיכבה שנדמה לי שזהו שמה,שעד עכשיו היו מסירים אותה מהעין עם להב מיקרוני,אבל ידנית! היו מסירים את ה"מיקרוקרטום",מבצעים את הניתוח עם קרן הלייזר,ואז היו מחזירים את שכבת ה"מיקרוקרטום",למקומה,והיא היתה מתאחה תוך יומיים. כיום בשיטת ה"אינטרלייסיק",התהליך הזה של הסרת השכבה מעל העין,נעשה ללא מגע יד אדם,הכל בלייזר... מוריד את הסיכון לדלקות,וכו.. מה שלומכם ,הכל טוב..? שבת שלום לכולכם.

למעלה