בוקר טוב אנשושים

Deerest

New member
את מרגישה

שסידרו אותך? בגדו באמון שלך? זה לא מה שחשבת? האם זה זה?

סוג

של בגידה קלסרים של תודות לא קודמים לבית יש עבר......יש עתיד אין הווה אני בחזית פיקוד העורף תחזוקה ובידור וואלה יופי!!!! לא על זה חתמתי ואני שרוצה אבא טוב לילדים שמה אותו על הספה דוחפת לו ליד אחת ספר ביד השניה תינוקת ואת הבנים בפיג'מות מפזרת מעליו ולצדדיו עכשיו ספר סיפור מוציאה אותו לחופש מעמיסה את האוטו לאן??? לאילת רק כבה בבקשה את הביפר/פלאפון ועוד אנחנו ב ח ו פ ש חוטפת אותו באמצע היום לבת הים,מלך האריות,פינוקיו החופש הגדול, לא? מבריחה אותו למיאמי מזל שיש לי אחות שם משתפת איתי פעולה לפני השינה כל ערב מספרת לו סיפור של יום אחד שידע,שלא יהיה מנותק וכשצריך לוחשת לו באוזן מחר יום הולדת,תבוא הביתה יהיה קוסם ראבק למה כל שנה את המדורה אני צריכה לבנות? פטיש מסמר... סוכה לבנות (סתם...הזמנתי ענקית) מזל שאת הסכך הביא מחבר אומנם שעה לפני כניסת החג...אבל הביא והניח רגע של נחת.עומדת בחלון וצופה איך הוא פורק איתם את הענפים WOW הרבה תמונות עוברות לי בראש טוב נו העיקר שבסוף ,יש לנו אבא

Deerest

New member
הוא

כנראה מרגיש מיותר. לאט לאט לאט לאט נדחק הצידה. לאט לאט לאט תחזירי אותו לתחום ההשפעה, לתחום ההחלטה, לתחום השיתוף. ולאט לאט לאט תקחי לך חופש מהתפקיד שלאט לאט לאט לקחת על עצמך. אה, אה, לא, לא... אל תתחילי אפילו להעלות את הסיבות ש"הביאו" אותך ל"תפקיד" הזה. טיפול במשקעים - זוכרת? צד אחד של טיפול זה הוא להפוך את כיוון ההצבעה: להפוך אשמה לאחריות למצוא פתרונות לא תירוצים לומר אני ולא הוא/היא לסלוח ולשכוח ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נזכרתי במשהו מצחיייייייק אחותי הגיעה לארץ ובקשה שנתכנן סוף שבוע אני מצאתי הזדמנות אמרתי לא לא אני רק אתה טלפונים כל היום לעבודה השתגעתי כבר אמרתי לו תחליט לבד אל תתקשר וזהו נהיה שקט ובאמת יצאנו לסוף שבוע מהמם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסוף מצטבר שהוא התייאש מכל האפשרויות התקשר לידידה שלו מהצפון והיא הכינה את הכל אפילו עוגה ויין
אבל הכוון נכון אין לך מושג מה אני עושה בכוון תמיד מעודדת ומעריכה כי אני יודעת שזה לא הוא

Deerest

New member
מוקש

גם זה לא התפקיד שלך. איזה? המעודדת והמעריכה. מצד שני צריך גם מזה מינון מסויים, אבל בפרופורציה. את מתחילה להבין מה זה 100% מהדרך?

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

דירסט פתחתי הודעה תמימה עם שתי שאלות שהעתקתי והדבקתי מפורום אחר כי הדיון שם היה מענין אנחנו מעלים נושא ואף פעם לא יודעים לאן נגיע...וזה פשוט נפלא אתה היית המגיב הראשון ענית בקצרה "כן בוודאי" והוספת משלך "מתי מתחילה העבודה הקשה והארוכה... כאשר רק משהו בקשר נשאר ורוצים לשקם" ציינת מה חייב להיות בו ומה צריך לעשות....ויאללה לעבודה אני כבר אמרתי לך שאני נהנית לדבר איתך אז לקחתי את האתגר ונכנסתי איתך למשחק תפקידים כאשר אני אומרת מה אני חושבת (אישה) ומצרפת תמונות מהזוגיות שלי כדי להוסיף עומק לדיון וכנגד תגובה שלי אתה נתת תגובה מהצד השני(גבר) יצא לי לספר לכם לפני כמה חודשים שמתחילה אצלי תקופה חדשה ולך סיפרתי לפני כשבועיים בערך כמה אני מאושרת עכשיו בזוגיות. בקיצור טוב לי, ורציתי לספר לכל העולם שכן זה אפשרי...שאם יש מי שיש לו מערכת יחסים כמו שתיארתי כאן ונמצא במשבר שימשיך לעבוד ולא יתייאש ...כי זה יקרה
האינטרנט פתח עולם של שיתוף ויחד עם הדמיון האנושי אפשר לקדם הרבה מאוד ואני אוהבת לנצל כל אפשרות כדי לייצר משהו טוב בעיני השרשור הזה הוא משהו טוב,מעצים ויכולתי להמשיך לשוחח איתך עוד הרבה מאוד לא חשבתי שאני עוברת כללים....הרי במילא לא נכנסו הודעות כשבוע ימים...הבמה ישנה והאנשים שנעים להם יחד נמצאים אז מה רע כבר עשיתי? למה כל המהומה הזו? למי הפרעתי?

Deerest

New member
ומעשה שהיה כך היה

או במילים אחרות: זו לא סמנטיקה, זה מילון, אישי ושונה של כל אחד ואחד. לא עשית רע, לא עשית טוב, עשית. המהומה אינה מהומה ואם יש "רעש" זה לא קשור לנושא השרשור שפתחת. לא הפרעת לאף אחד. זו בכלל לא אחריות שלך. האם בזכותך אביבה נהייתה למנהלת פורום? לא! אז למה את לוקחת על עצמך את התפטרותה? ... ... ... נו... אוף... שכחתי מה הסיפור שרציתי לספר...

אנחנו לא שבויים של קלישאות?

דירסט,אנחנו לא שבויים של קלישאות? תמיד כשקורה משהו כזה,מיד מתחילים הדיבורים,הליחשושים,הדאגה,הצער, וההשתתפות בצער... לדעתי כל סיום של משהו ישן,הוא פתח טוב למשהו אחר,ואם למדנו משהו בשלב הקודם,נראה לי רק הגיוני,שמעכשיו זה יוכל להיות רק טוב יותר.. לגבי כולנו,על כדור הארץ,הדברים האלה נכונים.. אישה אורחת,שואלת שאלות נכונות,כי עם "ההזמנה לפרוש",באה הפרישה,והיא חשה כקטליזטור,אך לא כך הוא הדבר,ובעיקר לא כשמדובר במי שאנו מכירים קצת...(אביבה,אם את קוראת,ובא לך להגיב,אז סבבה...אני לא מדבר בשמך!) אנחנו הרי לא מצפים שיבוא מישהו,יאמר למנהל פורום,"אתה לא ראוי..", ושאותו מנהל,יפרוש בו זמנית,עוד באותו היום...זה הרי לא הגיוני כלל.. אני רואה בדברים שאישה אורחת עשתה,רק טוב,שזירז תהליך שבדיעבד כנראה היה צריך להתרחש,והיא רק עזרה ל"תינוק",החדש לצאת לעולם,זה הכל. הקש שישבור את גב הגמל,יכול תמיד להראות ככה: "לדעתי את לא ראויה לנהל פורום....." אלה לא המילים,שעשו את מה שעשו כאן,אלא המהות הצודקת או לא צודקת,ואין לי כוונה להיכנס לזה בשלב זה,גם אם יקראו לי שפן,ואני יודע מה אני כותב! דרך אגב,לא מתאים לך להתחיל במשהו,ולגלוש למשהו אחר,ובסוף..לא לסיים! מה הסיפור שלך? מעשה שהיה...בוא נתחיל ביפהפיה,או באיזה מלך רודן...אני יודע?...

עוזי

היא פשוט נבהלה מעצמה ולכמה נמוך היא יכולה לרדת היא הבינה שהפעם היא עברה את הגבול

על מה אתה מדבר???

ההתפטרות לא מעניינת אותי בכלל התוכן..."הלעג" אסור שיקרה דבר כזה אסור לשתוק חייבים להעיר/להאיר כמעט כמו בכת "התלמיד לא מוכן" "לא מאכילה בכפית" "אני נהנית לראות את מה שמתחולל כאן ולפעמים אפילו זה מצחיק." "את מה שהם חושבים ורוצים לראות אלא את מה שיש באמת" "נאחזים בכל מיני קנים רצוצים כדי להגיד שאני בסדר, נראה טוב, מרגיש נהדר אוהב וגם לא פוגע" "פחד" הזה שאתה מרגיש נמצא אצלך ואצל עוד כמה... שמרגישים שאני אומרת כמה דברים מאוד אמיתיים... זה מה שמפחיד, כי זה אומר שכל מה שחשבנו או דיברנו ואמרנו במשך כמה עשורים בחיינו, כולל היום...היה חארטה אחת גדולה... "זה בדיוק מה שהיה שם אבל...איננו כרגע. חומר לעוסס מבחינתי, משעמם, לא נעים, ובעיקר אומר לי שמי שנותן אותו אומר: "שימו לב כמה אני חכם, יודע ומבין". כשהקליפה תרד, מתישהו, כשהוא עירום, האמן לי יש לו פורונקלים, פצעונים, כרס, ופטריות ברגלים כמו לכולם..." "מי שלא חושף את עצמו, ומדבר תחת כינוי, אינו אמיתי..." "כל עוד אין אמת במה שאתם כותבים אלה דיקלום של דברים ששמעתם, קראתם, ומישהו אמר לכם.היום יש הרצאות בחינם, בהרבה מקומות כל הזמן. אנשים הולכים אילהן כדי ללמוד ולדעת "מה נכון" או "לדעת וללמוד" מה האחר חושב. בינתיים, מבלי משים, הם שכחו את עצמם ואת אלה שהם אוהבים..." "מנקודה לגמרי אחרת... לשם אפילו לא התחלנו להסתכל.." להתפשט להתקלף עוד לא... עוד לא... עוד לא התחלנו עוד לא הגענו עוד לא ואל תשכח את הקינוח שעוד לא מגיע לנו זה פשוט מ ט ו ר ף

וואלה! כל מילה שכתבתי סלע...

לגבי הפירוש שלָך... נו טוב, לא נורא... הרבה אנשים נקראו כך ואח"כ, ... מעניין גם למה זה כל כך מרגיז אותך, ואם זה כך, מה את עושה כאן בעצם, באופן כל כך אינטנסיבי.תיכף תגידי מתוך דאגה שאת כאן כדי לשמור על אנשי הכת... תודה ששוב העלית את דברי, לכבוד הוא לי שטרחת לצתת אותי ולא משנה לי מה הסיבה...... אגב, כמעט שום דבר (כמעט) לא חדש במה שאמרתי, הדברים כמעט כולם נמצאים בהרבה מקורות החל מהרמב"ם , וכלה ברובין שארמה... בינתיים (עוד לא, עוד לא) , עוד לא הגענו, לכלום... אגב, לא ברור לי מה את עושה כאן כל הזמן...אם זה כל כך "לא מעניין"... אווי לאותה גמילה... הסירי דאגה מליבך, אם היא קיימת, אין לך שום קשר למה שקורה, לפחות לא לגבי העזיבה שלי את הניהול.עכשיו אני יודעת בדיוק כמה צדקתי בכל הדרך, וכמה נכונה היתה ההתיחסות שלי אליך... אם אסור לשתוק...אז אסוור לשתוק... ועכשיו אנחנו, נ ד ב ר... נראה, אולי לכבודך אוסיף גם אייקונים כדי שאולי תביני... חחחחחחחחחחחחחחח ערב טוב

את עוד לא מכירה כלום מהדרך שלי

ה"לא נכונה" ובכל זאת את כאן כל יום... יש הרבה מאוד אח"כ אצלי. אצלך אין... אמרתי שאני איתך עכשיו, תעצרי, אעצור, תמשיכי, אמשיך זה בידיים שלך עכשיו, ה"נכון" או לא...

רק הבהרה אחת אחרונה

את הפורום את הקמת זאת עובדה, ואני מודה לך על כך אני הגעתי לפורום בגלל נושא הפורום ולא בגללך נשארתי בפורום בגלל השיחות הנעימות שהיו לי עם דירסט,עוזי וטל ניהלנו שיחות והעצמנו אנחנו תרמנו לפורום ולעצמינו לא פחות ממה שאת תרמת וזו גם עובדה אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

גם לך, חמודה

מאחלת לך המשך שיחות נעימות ועוד יותר... לא טענתי לשום כתר בקשר לתרומה בלעדית לפורום.על זה מעולם לא דיברתי אלא דווקא דיברו עלי... אדם לעולם אינו יודע מה או מתי הוא תורם או לא אלא על פי מה שאומרים לו... אולי פעם נדבר עוד על "תרומה".מי בעצם אחרי לה, תעכלס... מי יודע, אולי מתישהו יהיה לך גם נעים איתי, נראה... יום טוב ונעים פרחים וחיבוקים גם לך

Deerest

New member
אשה

לעולם, השומע אחראי להבנתו. וביחוד כאשר חסר לנו טון הדיבור, שפת הגוף, מבע העיניים והפנים וכל מה שיש לנו להבנה זה הפילטר שהולך איתנו כל כך הרבה שנים שהגיע הזמן כבר לזרוק אותו לכל... (ואין בכך שום הסכמה או סתירה לדברייך)

אם השומע לעולם אחראי להבנתו

כנראה שמותר לך להגיד כל מה שבא לך,למי שאתה רוצה.... ואז תוכל גם להאשים שלא הבינו אותך טוב! סבבה, אמרתי לך פעם,שאני חש אחראי לאיך שאחרים מבינים אותי,(באינטרנט זה יותר בעייתי..),והנסיון שלי,שנשען על מחקרים עם האצבע על הדופק,סותרים את מה שכתבת,אלא אם כן, אתה תהיה אחראי להבנתי,ותוכיח לי אחרת! איך תהיה אחראי להבנה שלי? תסביר לי, תן אנקדוטה ברורה, רצוי מהחיים, תהיה יותר ברור בהקשר למה שטענת עכשיו, ואז,אם אסכים איתך, אתה היית אחראי להבנתי,

Deerest

New member
וגם...

לעולם, השומע אחראי לאי הבנתו. כי הוא לא מרפה ממה שהוא כבר יודע. ממה שהוא כבר רגיל אליו. עוזי, מה אתה עושה כשהסלולרי/הרדיו/הgps/טלויזיה/... לא קולטים טוב? או... שאלה יותר ממוקדת - מי עושה את זה? אתה או "הם"? תשובה: מחפש. מחפש אפשרויות נוספות. בעיה: לא תמיד אתה קולט שאתה לא קולט. או לרוב אתה לא קולט שאתה לא קולט. ולזה צריך להיות קשובים.

למעלה