בוקר טוב אנשושים

Deerest

New member
מה תמשיך? תתפשטי...

דבר ראשון תורידי מעלייך את הפנקס (אמנם קשה לי להאמין שיש לך כזה, אבל חפשי טוב, אולי תמצאי כמה דפים ישנים) מה איזה פנקס? את יודעת על מה אני מדבר, זה שרושמים בו את כל ה"מעידות" של הצד השני כדי שאחר כך נוכל לפתוח לו אותן בפרצוף. נו... פנקס ההתחשבנויות. אם בכל זאת חשקה נפשך באיזשהו פנקסון או יש בך דחף לרשום, תרשמי, תרשמי אבל תקפידי שהרישומים יהיו תחת שמך בלבד. הפנקס לא רוצה לרדת? כנראה שהכבוד מפריע לו לרדת. עם שתי ידיים מצדי הגוף, בתנועה נחושה הורידי את הכבוד מעלייך, אולי אחר כך הפנקס ירד יותר בקלות. עכשיו שלחי יד ולאט לאט תורידי מעלייך את הגאווה. אל תדאגי לשניהם, הם עוד יחזרו אלייך בעתיד. לבד. בלי לקרוא להם. בלי לקחת אותם... מרגישה ערומה? לא נורא, מתרגלים לזה לאט לאט. כך, איך שאת, תעמדי מולו בתקופה הקרובה בלי התחשבנויות בלי מלחמת כוחות בלי "שטח טריטוריאלי" מנופח בלי "למה לא הבאת פרחים?" בלי למה לא..." בלי "למה..." בלי עד שתביני כמה הכבידו עלייך ה"בגדים" הללו. מתי מתחייבים? את מוכנה?

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אין פנקס אין גאווה ובכבוד מדברים ויש שאין הסכמה אז עושים כי אין ברירה מוותרים בינתיים מתעקשים ועושים במקרים מאוד מיוחדים והכעס מצטבר לו בשקט מתחייבים למה? מוכנה למה? תמשיך.......

Deerest

New member
"והכעס מצטבר לו בשקט"

הכעס מצטבר כי יש על מי לכעוס כשיש על מי לכעוס יש גם מישהו שמרגיש קורבן/צודק למה? כי הוא מרגיש פגוע למה? כי הוא עדיין לא התפשט הכעס (ראית המציאות מזוית אישית) מצטבר (מה? שאני אוותר לו) לו בשקט (הנה הפנקס) אשה, כעס זהו כלי בעל עצמה הרסנית ואני אומר כלי, כי יש בו גם היבט חיובי: הוא משמש אותנו להישרדות. האם התנהגות בן זוגך, ילדייך, השכן... מצדיקים שימוש (מודע או לא מודע) בכלי להשמדה המונית? ואני לא חושב שהגזמתי הרבה, הכעס שלך הוא משמיד סביבתי, כולל ובעיקר אותך! לא עוברים לשיעור הבא (באופן מעשי הכוונה) לפני שלומדים, סליחה, מתרגלים, שימוש נכון בכעס. אני רואה שעדיין את לבושה. כשערומים ומרגישים בטוחים - כועסים פחות. הרבה פחות.

spectacular

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

רגע טל,את הולכת איתי ככה?אין בעייה!

כי אני מתגעגע
כי סתם ככה בא לי
מה שאני יכול לתת מכאן..
לבכדי לתת חופש לדמיון שלי... יום אחד ניפגש כולנו,וגם אם לא,נישאר תמיד חברים טובים...

../images/Emo51.gifדירסט,מה שלומך,תגיד רגע..

שיחקת פעם פוקר? זה המישחק שאני הכי אוהב... שיחקתי כבר 25 שעות רצוף.... לא תמיד בא לי לשוחח,וחבל,כי דווקא עכשיו התוכן מעניין אותי. אתה מבין אותי,דירסט? לא כולם מבינים אותי כמוך...

Deerest

New member
נשמע לך מוכר, אה?

בגיל העשרה שיחקנו המוןמון, כבר אז אהבתי לבחון מבטים, תנועות קטנות, שפת גוף קלה. הספיק לי, זהו. זה בסדר, אתה מוזמן גם לשתוק. כנראה גם בזה יש מעגלים, עם רדיוס משתנה.

spectacular

New member
מה זה?

שימוש נכון בכעס? מה זה שימוש לא נכון? האם יש קשר לסליחה? אז אני לוקחת טרמפ, מישהו יודע מה זה סליחה? אני לא.

Deerest

New member
מעגלים

טלטל, שימי לב טוב בחייך מתי את מרגישה טוב, מסופקת, מלאה אויר... ומתי את מרגישה מתוסכלת, חסרת מנוחה, כעוסה... סגרת עסקה, גמרת לנקות את הבית, קנית מה שרצית... סגרת מעגל - הרגשת טוב. המובילים עדיין לא הגיעו, הבוס חייב לך תשובה, הלכת לישון כעוסה על בן זוגך... פתחת מעגל - הרגשת רע. "פגעו" בך, כועסת, רוצה להחזיר - פתחת מעגל. סלחת - סגרת מעגל. זו סליחה. לגרום לך להרגיש טוב. אם סלחת ולא שכחת זו לא סליחה זו הונאה עצמית. או פנקסנות. חשבי מעגלים, תנסי להרגיש בכל פעם שאת פותחת אחד, או סוגרת אחד. השימוש הנכון בכעס יבוא לבד. הוא מאד אישי.

בכעס

אני מרגישה רע זמן לאיפוק וחשיבה אבל גם איתות לסביבה בצורך שלי להבנה שלהם. לעודד כעס כדי להגיע להישגים הוא שימוש לא נכון בסליחה אני מרגישה טוב סליחה מחליפה הרגשה רעה בהרגשה טובה סליחה יכולה להחליף כעס סליחה זה רצון שלי להמרה של הרגשה רעה בטובה זה יכול לקרות אחרי הבנה מחווה תמורה רחמים....

אני

כועסת כשאני לא מבינה כשאתה מאוד מעריך אז בא איך יכול להיות??? זה לא מסתדר כשאני מבינה אני יודעת איך לתעל את הכעס אתה מבין אותי?
שים באגרטל

Deerest

New member
אני

מרגיש שההשראה עוזבת. גם אני צריך לעזוב. מנסה להבין... יותר מאוחר.

spectacular

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הנה קח קצת ...................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ אופס... האחרון לא שייך סתם נחמד שיש..... ותפסיק להוציא לשון,פרחח.

למעלה