תשובות שלי ^.^
1.מה שמך? נעמה. או נהמע. 2. בת כמה? 12 וחצי, כיתה ז'. 3. יש אחים? אחות תאומה. *לא! זה לאאאא כיף!* 4. איך קוראים להם? דנה. ואנחנו בכסאח. 5. מסתדרת איתם? אמ, היא אחותי התאומה, אני אפילו לא נועדנו להסתדר אחת עם השניה. 6. איפה המחשב שלך נמצא? נכנסים לבית מהכניסה של המטבח, ממשיכים ישר עד לסלון, פונים למעלה במדרגות, פונים שמאלה, בחדר המבולגן והקטן. 7. האינטרנט מהיר? גם שם. 8. באיזה שעה התעוררת הבוקר? רבע לשמונה, בגלל הבר מצווה של דור -.-' 9. מה אכלת לארוחת בוקר? לא אכלתי א.בוקר. אכלתי בבר מצווה בורקס, עוגה ותה. 10. מה את הולכת לעשות היום? לראות פעמיים את הלופ של ג'יין אייר, לקרוא את הספר אילוף סוסים שרותם השאילה לי. 11. באיזה פרק את בבליץ'? אוווו, גאד... *מתביישת* בדקה התשיעית של הפרק הראשון ^^" 12. למה את לא ממשיכה לראות? אני כן. פשוט לא עכשיו! D: כי אני עונה על השאלון הדבילי הזה. שאלונים דבילים- שליטע! D: 13. את קורא את המנגות? לא, אבל אני הולכת לעשות קנייה מרוכזת של הרבה הרבה מנגות. הרבה מאוד. 14. את רוצה לקרוא? אממ, בהתחשב בזה שאני הולכת להוציא על זה הרבה כסף, כ-ן. 15. מי הדמות-בת האהובה עליך? שאלה טובה. 16. מי הדמות-בן האהובה עליך? אווווו, שאלה טובה! D: 17. מי הדמות שהכי מעצבנת אותך? אומ, שאלה טובה -.-''''' 18. איזה נשק את הכי אוהבת? עזבו אותי מנשק, אני באה ומחטיפה לכולם אגרופים. 19. יש לך נשקים בבית? כן, תמונות של ג'אקי+באנקי, אחותי מפחדת מהם ואני רודפת אחריה בכל הבית איתם. מוהאהאהא! D: 20. את מי היית מעיפה מהסדרה? את כולם, ומשאירה את הבישים! ^.^ 21. מי הדמות שהכי מצחיקה אותך? אני בפרק הראשון בדקה התשיעית -.-X 22. רוקיה מהעונה ראשונה או שניה? הא? ס.ס 23. הכי בישי בסדרה? אני-בפרק-הראשון-בדקה-התשיעית! ><;;;;; 24. הכי יפה/חמודה/תואר אחר? האאאאאא *מתחרפנת* שאלון מטומטם, אתה לא קולט באיזה חלק אני בסדרה?! ><;;;;;;;;;;; 25. איזה עוד אנימות את רואה? אינויאשה, פיטה טן, ויש לי רשימה מאוווווד ארוכה של אנימות שאני רוצה לראות. וגם ראיתי בעבר כמה, אבל שכחתי אותן ^^" 26. איזה עוד מנגות את קורא? אני לא קוראת מנגות, *עדייןןןן* 27. האם אי פעם קראת מנגה? אממ... *היהי* לא ^^" 28. מה האנימה האהובה עליך? אינו. 29. מה המנגה האהובה עליך? נון. 30. את אוהבת שונן איי? לא ממש, לא. לא ממש אכפת לי מזה. אולי, אבל... לא יודעת. 31. ויאויי? מפחדת מזה *בורחת* 32. ושוג'ו איי? אומ, לא. 33. ויורי? לא! XP 34. פעם ציירת אחד מהנ"ל? לא. אני לא מציירת כלום חוץ מעיניים עצומות, המווווון עיניים עצומות. 35. יש לך אוסף של אחד מהנ"ל? מוואפ? הא? לא. 36. את הומופובית [פוחדת מהומואים/לסביות או נגעלת]? הם טיפוסים חיוביים! נדמה לי. לא שאני מכירה כאלה. *אהמ*צדוק*אהמ* 37. את סאדיסטית? מה זה? OO; 38. את מזוכיסטית? מה זה? OO;; 39. יש לך תמונות סאדיסטיות? מה זהההה???? OO;;;;; 40. האם אי פעם ההיית במפגשפורום כלשהו? לצערי לא, אבל בקרוב! D: 41. את אוהבת גלידה? גלידה רולז ^.^ 42. מה הטעם האהוב עליך? טעם? הא? ס.ס 43. מה הקינוח האהוב עליך? משועממים. אמ, עוגה. 44. מה האוכל האהוב עליך? שאלה מפורסמת. אמ, פנקייק. 45. את בעד/נגד פרוות אמיתיות? "קאסטרו רוצחיםםםםם!!!" אומר לכם משהו? 46. יש לך בעלי חיים? האי! כלב וכלבה וחתול ^.^ אהה, וכמה זבובים שמתרוצצים לי בחדר המבולגן שלי. 47. את צמחונית? כן. 48. את טבעונית? לא. יש גבול עד כמה בן אדם יכול להגביל את עצמו. 49. את רוצה להיות אחת מאלה אבל לא מרשים לך? לא ממש מסכימים לי להיות צמחונית, אבל אני בכל זאת ^.^ אני חייבת לאכול בשר פעם בשבוע-שבועיים. זה אומר שאני צמחונית בכל זאת, לא? OO; 50. את אוהבת לכתוב? סיפורים ושירים? חולה על זה. בקושי פיקים, הרבה מאוד דברים משלי. 51. אם כן, פאנפיקים או סיפורים? אוו, עניתי על זה קודם. סיפורים יותר מפיקים, אבל גם פיקים מדי פעם. 52. את אוהבת לצייר? כן, עיניים עצומות! DDDDDDD: 53. את טובה בציור [לדעתך/דעת הסובבים אותך]? כן, הם כל כך אוהבים עיניים עצומות *.* וזה לא קשה לצייר עיניים עצומות. 54. את אוהבת אורז? אורז? בטח! D: לבן. צהוב איכסה. 55. איזה כיתה את? ז' 1 בבי"הס הרצוג- ילדים מטומטמים. הכיתה הטיפולית )לדעתי). 56. איך בבצפר? חרא! D: 57. איך המורים? חרא! D: 58. מה השיעור האהוב עליך? השיעור האהוב:הפסקה! D: 59. מה השיעור השנוא עליך? ***לא תנתן תשובה עקב התלבטות קשה*** 60. נכון השאלון היה ארוך? לא, הוא היה כיפי! אולי שמישהו יכתוב עוד שאלון דבילי? *.*