בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

סתיו7337

New member
בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז? ../images/Emo202.gif

נראה לי שהבית הולך להיות ממש נקי והלכלוכים מהפה שלה הולכים להגיע לרמות שיא שלא ידענו. אגב, דניאל מאכזבת קשות בימים האחרונים. היא מלכלכת על קרן שאין דברים כאלה. לא מבינה שזה רק גורם לאנשים להסתייג ממנה, אם עד עכשיו נחשבה ל"נקייה". זה כמו חברה מסויימת שרוצה לפרסם מוצר חדש ובמקום להלל את עצמה, מלכלכת על המתחרים. דניאל לחוצה וזה מה שיוצא ממנה. חבל. בברכת יום טוב לכולםםם

SHELGIA21

New member
היהירות השחצנות של דניאל ואיתן פועלים

לטובת גב וקרן לצערי. כל כך קשה לי לעכל את ההתנשאות הזו של שניהם על אורטל במיוחד הזילזול של שניהם ויוני הנוראי והכוחני שהוא בעצם אתי עם בולבול...... שכבר יותר קל לי לפעמים לצחוק ולהתחבר לגב קרן והזוגיות המעפנה שלהם. איתן לא מסוגל לפספס שום הזדמנות לנגח את אורטל ראיתם את ההלשנה הילדותית שלו לאורן לגבי התחתונים? במקום שיזרום וייעשה בדיחה הלך להלשין כמו ילד בן 3! אם זו הייתה מישהי אחרת שעושה את זה לחבר שלה הוא היה רואה בזה דחקה וצוחק, אבל על אורטל צריך למהר ולהלשין ולללכך. דניאל לא יותר טובה ממנו! היא ואתי מתאימות ממש כמו כפפה ליד! היא רוצה לשמוע רק מילים שנעימות לאוזניה ולדבר על עצמה כל הזמן ואתי ייודעת את המלאכה היטב מלאכת הליקוק כאילו נועדה עבור אתי. ואחרי כל זה אני מקווה שאורטל לא תהיה מועמדת ותיבחר שוב ע"י הקהל להישאר לגמר ועם קצת תקווה שאף תזכה.

SHELGIA21

New member
אני מאד מקווה שגם בהפקה מבינים שיש גבול

לכמה שאפשר לעבוד על הצופים אורטל לא הועמדה אף פעם ע"י הקהל ואם פתאום הפעם תועמד מי יאמין להם?

אורטל לא מועמדת, בין היתר

כי יודעים שאין לה זוגיות והיא עלולה להיות מודחת. לא איתן ולא גב יחזירו אותה מההדחה. כך שגם צופים שאוהבים אותה ואת דניאל ואיתן, מצביעים לה. כי יודעים שדניאל מוגנת ואורטל לא. אורטל צריכה הגנה מהאנשים בבית. אין לי ספק שהקולות שלה פחות או יותר כמו של דניאל ואיתן

meytula

New member
מה ?מה היא כבר עשתה?

האם היא עשתה משהו כזה נוראי כפי שאת מתאתרת?איך בכלל אפשר לשפוט אותה במצב שלה,הכל אצלה מתערער,כל מה שהיא האמינה בו מתפרק,איך אדם במצב שלה אמור להיות שלו ורגוע.ההפך אם היא הייתה נשארת שקטה זה היה חשוד בעיניי שהבחורה שחקנית כל ההתנהגות שלה מאוד טבעית למישהו שנמצא בתוכנית של תחרות ושמגלה שכל מה שהיא האמינה בו זה לא כל כך אמיתי 1.עובדה שהיא לא הייתה חברה של אתי עד לאחרונה,מה מחבר אותה לאתי?אז אני אענה לך על זה היא מתחברת לאתי כי אורטל ילדותית מאוד,אין על מה לדבר איתה,היא בחורה מאוד משעממת ואת זה אי אפשר להכחיש,אחרי השיחה של דניאל ואורטל כשהם סוג של כרתו ברית אורטל עשתה עיניים לאיתן ואפילו אמרה שהיא מרגישה שהיא ויתרה לדניאל ובלה בלה בלה.גם אם היא לא הייתה מוותרת הזוגיות שלה ושל איתן לא הייתה מתפתחת כי ההתנהלות שלה עם גברים זה התנהלות מאוד ילדותית ודרשנית וגם קשה להבין אותה כי היא לא יודעת להסביר ולבטא את עצמה.אחרי כל זה איתן סיפר לדניאל שאורטל פלרטטה איתו ומאז דניאל הפסיקה להאמין באוטרל ואחרי שסיפרה לה את כל מה שועבר עליה עם איתן היא הרגישה נבגדת. ונכון שהיא הייתה חברה של קרן וליהי אבל הן לא באמת היו חברות שלה,קרן הייתה צמודה מידי לגב כל היום כמו שדניאל לאיתן וליהי לבן.אז למי היא תתחבר??אין לה אופציות ועובדה שהיא כן התחברה לחן ומאוד ומחן היא לא קיבלה ליקוקים ואת כל מה שאת טוענת שהיא מקבלת מאתי. תפסיקו לעשות מאורטל איזה שה תמים,היא שותקת כי היא בטוחה במליון,והיא גם אמרה את זה לגב כשגב אמר לקרן''אז את הרווקה של המשחק '' כרמז לזוכה אורטל ישר קפצה ואמרה לו ''זאת אני ''.היא שקטה כי היא במקום בטוח! 2.לגבי קרן ,לא משנה מה דניאל תעשה זה לא יגיע לחצי מהרע של קרן ומההתנהגות שלה,כולם פה שוכחים מהר את ההתנהגות של קרן ואפילו מצחיק לשהוות את דניאל לקרן,דניאל לפחות לא עושה עליהום על אנשים ולא מלכלכת בצורה בוטה ומגעילה ולא יושבת כל היום וצוחקת על אנשים כמו שעשושות זאת קרן ופמלייתה.ואתי ,אתי לא שקרנית כזאת גדולה כמו שמתארים אותה,תאכלס מתחת לצעקות ולכל ההקצנות מסתררת אמת גדולה מאוד. דניאל לא פגעה באף אחד בוילה,אז היא מתלוננת פה ושם,בחיאת אנשים אי אפשר להיות בסיר לחץ כזה ולהישאר שפוי תרדו מהגג הזה שיש אנשים מושלמים ושיש אנשים רובוטים. דניאל לא מאמינה יותר בקרן בגלל טענות מוצדקות מאוד ! אז נסכם את זה ככה,איך דניאל אמורה להישאר אדישה ושפויה אחרי כל מה שקרה לה 1.אורטל שהיא האמינה בה בעיניים עצומות מפלרטטת עם חבר שלה.ולא רק חבר שלה מספר לה על זה אלא גם אתי באותו יום . 2.היא מועמדת להדחה 3.קרן וגב זוכים במשימה ליוון אחרי שלא התאצמו בכלל במשימה כששאר הזוגות נתנו את עצמם את כולם למשימה. 4.קרן תופסת עליה תחת

meytula

New member
ואיך שכחתי

5.אורן שטען שהוא אוהב את דניאל,פתאום רגע לפני הסוף בוגד בה ובחבר ילדות שלו,הולך ומשתף פעולה עם גב ובנוסף פוגע ומעליב את דניאל בהשמצות לשווא. מה היא אמרוה להישאר אחרי כל זה??

אורטל תפסה תחת

ממש גבורה להיות יפה ושותקת כל התכנית ומודעת מודעת מודעת מודעת לכל פיפס שלה מול המצלמה. באותה מידה יכולים לתת את הפרס לבובת שעווה וזהו. כל אינטראקציה של אורטל מול אנשים בבית לוקה בחסר ולא מצליחה. מעניין מאד. בחורה טובה, נחמדה , סבבה. לא מגיעה לה פרס בשביל זה. עדיף להיות חיה ובועטת ובעיקר אנושית שמועדת לפעמים ולא בובת חרסינה.

דיי3

New member
רק לאורטל מגיע לזכות. לא, כי החוכמה זה לדבר

בלי סוף, העיקר להתבלט. אני ואני ואני ואני ואני ... בעע על דניאל. לדבר היא יודעת. גם להיות כוחנית, לסחוב את איתן לשירותים דקה אחרי שאורטל יצאה מהחדר. כי דניאל- "מי שטועם את דניאל לא רוצה שום דבר אחר". יהירה, גאוותנית, זיקית מצוייה. עכשיו היא מתמסכנת. אוי אוי אוי אכלו לי שתו לי.

SHELGIA21

New member
לכל מי שמעדיף את זמזום ה../images/Emo55.gif של דניאל ואתי

בקשקשניות שלא מפסיקות לחפור כל היום אני הכי מסכנה עברתי פה את הדרך הכי קשה........אני ככה ואני ככה ברור שאורטל תיראה בעיניו שתקנית ולא יראו את הצניעות והיופי שבה תביטו בחתימה שלי ותבינו למה הלכתי ועדיין הולכת שבי אחרי הבן שרשום שם . שם המשחק הוא צניעות!!! אהבת האדם עזרה לזולת נשמה טובה

ריף24

New member
דניאל היא זו שבאה עם התחת מהבית.אורטל לא תפסה

כלום, והתנהגה בצורה הכי מכובדת כלפי אנשים אחרים. דניאל היא זו שלא רואה אף אחד ומנסה להגיע למיליון בכל דרך גם על ידי רמיסת אחרים.

meytula

New member
אורטל שקטה כי היא יודעת שהיא במקום בטוח

היא לא לוקחת חצי מליון היא לוקחת מליןן שקלים כי אין לה תאכלס בן זוג אמיתי להתחלק איתי .תשימו לב בהצבעות תמיד מציגים את זה ככה ''אורטל אם הקהל אוהב אותך הוא צריך לבחור את הסיפרה 1'' ''דניאל אם הקהלה אוהב אותך ואת איתן הוא צריך להבצבי...'' 'קרן אם הקהל אוהב אותך ואת גב...'''' גב לקרן''אז את הרווקה של התוכנית אה?''רמז לה שהיא הזוכה אורטל''לא,זאת אני'' משהי פה בטוחה שהיא לוקחת את המליון אז למה לה לעשות רעש בכלל וזה לא 500.000 זה מליוןןןן שקלים!

הבא7

New member
לא לשכוח שאורטל

היחידה שלא שותקת כשצריך ואומרת בצורה מדהימה את הכל בפנים בלי לפחד מהדחות. דניאל פשוט התמזל מזלה להיות עם איתן, לדעתי , מצידו של איתן אין כלל תשוקה. לולא איתן דניאל היתה בחוץ, היא לא מעניינת בשיט

למעלה