בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

sunflower11

New member
קרן עשתה את השיחה הזו עם איתן כי היא ידעה

שאין לה שום סיכוי עם איתן, ורצתה לסיים את העניין כדי שהיא תוכל לעבור לגב. ובגלל שהיה לה את גב אז היא נהייתה פתאום יענו מפרגנת ורוצה בטובת דניאל. (זה לא אומר שאני בעד דניאל, ממש לא).
 
../images/Emo41.gifשרשור בוקר-בוקר טוב לכולם../images/Emo41.gif

ברור שיצאו לכלוכים, זו אתי.. מה אתם מתרגשים? אני מאוכזבת שהיא שרפה את עצמה, ולא משנה מה תגידו, כשמסננים את הצעקות והקללות שלה, 90 אחוז ממה שהיא אומרת זה אמת לדעתי היא קוראת הכל יותר טוב מגב גם.
 
אה ולגבי דניאל

קודם כל עדיין אם תשימי אותה על כף המאזניים מול קרן, כל עוד היא הייא לא ברמה ולא מתקרבת לרמת הנבזיות והגועל של ידידתינו ש"אוהבת" פוטבול, אז אני בסדר עם זה. את יודעת, הכל יחסי בחיים.. אז גם זה. דבר שני,כן היא התעוררה פתאום ונזכרה שהאנשים האלו הם בעצם מתחרים שלה, והיא חוששת שהיא ואיתן יפסידו,והיא לא רוצה, ולגיטימי שהיא לא רוצה. אז גם היא וגם כל הבית הזה מתחיל להתחרפן ברמות שיא. אחרת איך תסבירי את זה שאיתן מערער את אורן בקשר שלו עם אורטל, ושאורן מעביר בקורת על איתן ודניאל, בן ויוני שלא רוצים שגב וקרן יזכו.. יאללה!! בלי קשר, נמאס לי לראות את כולם, מצידי שיסיימו את הריאליטי הזה בלי זוכים אם אורטל לא לוקחת.
 

ריף24

New member
סוזי השאלה הגדולה היא אם

המטרה מקדשת את כל האמצעים. סוף התכנית והתאווה לכסף מוציאים את האדם האמיתי. אם נצא מנקודת הנחה שלגיטימי שכולם רוצים את הכסף, על פי דברייך- זהו מבחן האמת! איך מתנהג כל אחד במצב הזה. אדם ניכר בכיסו. איתן ודניאל-לא אכפת לשניהם לדרוך על כולם כולל החברים שלהם,לריב איתם לסכסך ביניהם כמו הסכסוך שאיתן מנסה לעשות בין אורן לאורטל הריכולים של שניהם על קרן על אורטל על אורן ובטח זה היה גם על בן, אם ליהי הייתה מועמדת לזכיה הם היו מערערים את בטחונו גם. שניהם אנשים אגואיסטיים ולא לגיטימי איך שהם פועלים כרגע לפחות לא בעיני, ואני מקווה שגם בעיני אחרים לא. לעומתם קרן גב אורטל המהממת מתנהגים כמו אנשים ישרים שמבינים שהם במשחק והכל לגיטימי, וניכר בהם שכיסם לא מעביר אותם על דעתם. הבחירה שלי היא אורטל. שנשארה אדם אמיתי וישר וטוב, שזה הכי חשוב לכל אורך התכנית, וגם בסופה. אני מקווה שההפקה מבינה שיש פה בחירה גורפת של הקהל באורטל, ושההפקה תשאר הוגנת עד לסוף התכנית
 

meytula

New member
אויש

מה עשיתם מאיתן ודניאל מלכלכים זה אפילו מצחיק לשמוע,ואחרי כל מה שהם חוו זכותם לחשוב ככה.הם רחוקים מללכלך,אם יש משהו שאיתן ודניאל שהם זוג שבחיים לא יגיע לרמה הנמוכה של הליכלוך של קרן .ואחרי שהם הותקפו מאורן יוני וכול בגלל הקינאה שלהם בזוגיות של איתן ודניאל יש להם עוד יותר זכות לכך
 

ריף24

New member
כל הבית בלי יוצא מן בכלל,פירגן לדניאל ואיתן.א

אבל הם ברגע שהבינו שהם לא בפיסגה התחילו לעשות מהלכים לא נקיים ומכרו את כולם כולל החברים שלהם עבור בצע כסף. שניהם בנויים מאותו החומר וחושבים שהם המלכים של העולם. אני מבינה שאת בעד דניאל ואיתן, אבל לפחות בפני עצמך תודי על האמת המרה ששניהם אנשים אגואיסטיים ואפילו רעים מאוד בעיני.
 

meytula

New member
אף אחד לא פירדן להם חוץ מיוני ואתי

הם היחידים שפירגנו להם מההתחלה ועד הסוף.חוץ מהם אף אחד לא פירגן להם אם נתחיל מבן שרק ניסה להרחיק את איתן מדניאל ונסיים בבנות שנשרפו מקינאה וימים שלמים רק עסקו בללכלכף על דניאל(ענבל ליהי וקרן בעיקר)
 

ריף24

New member
קרן פירגנה אורטל פירגנה כולן.למרות שדניאל דרס

דרסה את כולן בדרכים לא נקיות כדי להגיע לאיתן. היא הרחיקה ממנו את כולן. קרן וגם אורטל פירגנו למרות הכאב שלהן. אל תשכחי את זה.
 
קרן הבינה שהפסידה את איתן

מיוזמתו, היא שינתה במעט את התנהגותה כלפי דניאל כשהבינה שיש סיכוי עם גב. זה הכל. לקרן אין עצם אחת מפרגנת בגוף.
 

ריף24

New member
צליל הססמאות שלך לא משכנעות. לא נגיע לעמק השו

השווה. כתבי דברייך, אני אכתוב וניתן לאחרים להחליט בשביל עצמם.
 
המטרה לא מקדשת את האמצעים

זה תלוי מה אתה עושה. דניאל לא עשתה משהו נורא שיש לתלות אותה, אז בואי לא נצא מגידרנו. כפי שאמרתי, מה שהיא עושה/עשתה עכשיו לעומת מה שההיא עשתה ודיברה לאורך כל העונה, לא משתווים בכלל. קרן היא האחרונה שניתן להגיד עליה בנאדם ישר. זה אפילו נורא הצחיק אותי לקרוא שכתבת את זה. ברוכה הבאה
 

ריף24

New member
סוזי להזכיר לך איך דניאל התנהגה?היא לא מקבלת

שיש עוד אנשים במשחק ולא מכבדת גם את הקהל שישפוט על פי דעותיו. היא חושבת שהיא יודעת הכל ומגיע לה הכל.
 
זה לא ממש מסתדר לי עם זה

שהיא אמרה שהיא התאכזבה אבל כן מכבדת את הקהל ודעתו. היא אמרה את זה בשידור חי, אנילא מבינה מאיפה הבאת את זה.
 
למעלה