בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

sendibar0

New member
גם להז*ין בשביל הפרס זו איכות בעיני חלק

יש לנו שלש שרלילות, אחת שרוצה אבל אין מי שיתנדב, ואורטל. בזכות עצמה ובכוחות עצמה.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מה גם שקשה לקרוא למה שדניאל עושה עם אתי לרכל, דניאל תוהה בקול רם מה היא עושה לא בסדר ולא מה אחרים עושים. דניאל מעולם לא אמרה משהו רע על קרן או על אורטל, היא היחידה שמנסה איכשהו , במקום ההזוי הזה, להגיע לאמת. זה שהיה לה כייף שהם לא היו שם? סובייקטיבי. היה לה נעים בלי הזוגיות האטומה של קרן וגב . זה הכל. החיבור שלה לאתי נובע מהעבודה שאין לה שם אף אחת אחרת ואתי מספקת לה את המקום המוגן והחם. כשתצא תבין שטעתה. היא לא מושלמת.

תקשיבו... זה באמת מעורר תהייה

אנחנו דרך המסך לא סובלות את קרן וגב... מעניין למה הנוכחות שלהם בבית כל כך לא נעימה. כלומר, למה היה להם שקט ונעים כשהם לא היו. לא רואים את זה מפה. ברמת התחושה... זה אומר הכל... לגבי אתי- אתי מחזקת אותה כעת. וזה מה שהיא צריכה.

אם צפית בקטע בו דניאל יצאה לעשן

וקרן וגב התעלמו ממנה, אז יכולת להבין מה יש בזוג הזה שהוא לא נעים. שעות ספורות קודם לכן, הם עשו את אותו הדבר לאורטל. הם זוג מאוס , אגוצנטרי שלא נעים לשהות בסביבתו, ככה זה נראה מכאן וכנראה גם משם.

niva99

New member
אני האחרונה שאהיה בעד קרן וגב אבל

ההתנהגות שלהם נבעה מכך שכאשר חזרו מיוון - אז איתן ופמלייתו <למעט אורן> התעלמו מהם...איתן עצם עיניים והעמיד פני ישן. אז גם הם לא הרגישו בנוח ליד דניאל - ואם היו פתאום לבביים אליה - זו הייתה צביעות נטו מבחינתם.

sendibar0

New member
ראינו את איתן זוחל למיטה, במשדר המרכזי

שלא יגידו שהוא ישן כמו שגב אמר כשאמרו לו במשך שעה פעמיים שאיתן בשרוצי זה נראה כמו לידה

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלשתיכן

זה שדניאל מדברת על קרן זה ממש לא נקרא ללכלכך.היא בחיים לא הגיעה לרמת ליכלוך אמיתית כמו של קרן או אתי

sunflower11

New member
היא כן דיברה

על אורטל - אמרה שהיא שטן, ואחרי ההדחה האחרונה ריכלה עם אתי על זה שאורטל משתמשת באורן להגיע לגמר. וגם עכשיו כשקרן עקפה אותה אז היא כבר לא נחמדה לקרן. דניאל עד עכשיו יחסית לאחרים דאגה לא לרכל על אחרים, אבל זה בגלל שהרגישה מאוד בטוחה. עכשיו זה השתנה.

הבא7

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל את מה זה טועה. 1. כולם יודעים שקרן היא החכמה ואשת השיחה, אין מה עשות אורטל לא כזו, היא שקטה אך גם דניאל למרות קשקשנותה לא כזו , שיחה אחת עניינית לא שמעתי ממנה והידע שלה מצומצם להפליא , מונוגמיה/ביגמיה. אך כל זה כאין ואפס לעומת הרגע בו אורטל יורה אמת מהממת לפנים ואילו דניאל נאלמת דום,רק בגלל זה ערכה של אורטל עלה בעיני עשרות מונים. 2. קרן וגב נבחרו ע"י הצופים ולא משנה אם מגיע להם או לא, הם לא אשמים, עובדה שהם הרגישו לא בנוח ודניאל וחבריה עזרו להם בכיף להרגיש אי נעימות. 3. דניאל היתה חברה של אתי לאורך כל התכנית וזה לא מאהבה הרי דניאל בזה לאתי וכשנשאלה ע"י איתן "האם תהיי בקשר עם אתי בחוץ?." ענתה "צריך להיות הגיוני" אך דניאל יודעת לנצל את הפה הגדול של אתי לטובתה, הרמז הדק ביותר ואתי מתחילה לזמר מנבכי מוחה הקנאי, דניאל יושבת ומקשיבה אם פנים תמימות ומעושות ויוצאת ילדה טובה ירושלים בשעה שאתי עושה לה את העבודה , אם באמת היתה טובה כפי שאת אומרת אז היתה צריכה להשתיק אותה כפי שאורטל האלופה עשתה, ולעניין ה"עיניים" שאורטל עשתה לאיתן, נו בחייך אורטל לא תשפיל את עצמה , יש לה כבוד עצמי רב וכן איתן מסוגל לשקר כשמדובר באורטל ובכל פעם שאיתן על המסך לא קורה שהמילה אורטל לא עולה על שפתיו בהשמצה כל שהיא ואתי הרי אכולת קנאה באורטל שאין דברים כאלו . לדברייך כל מילה שאתי אומרת היא אמת, אז איזו מפלצת תצא דניאל לפי ריכוליה של אתי? הא נ.ב. דניאל אף פעם לא סמכה על אורטל ולא על אף אחת אחרת, היא סומכת רק על עצמה.

sunflower11

New member
את צודקת. אורטל הכי ישירה ויש רגעים שהיא פשוט

אומרת מה שהיא חושבת בלי לעשות חשבון ואומרת לעיתים אמיתות לגבי אנשים ומצבים בבית. ודניאל אכן משחקת את התמימה בזמן שהיא מאוד מחושבת וגם ניסתה כל התכנית לצאת נקייה, אבל עכשיו מתחיל לצאת מה שהיא באמת חושבת על קרן ואורטל. האמיתיות היחסית של אורטל, השקט והצניעות היחסית שלה וגם קצת ביישנות, זה שהיא אדם טוב, שהיא הולכת הרבה פעמים אחרי הלב ודואגת לשמור על הכבוד העצמי שלה, כול אלה מקנים לה ערך מוסף שבזכותו מגיע לה לזכות. ועל קרן אני בכלל לא מדברת - היא הכי שלילית בבית (יחד עם אתי).

בקטע של התחתונים אני ובעלי היינו בשוק, איתן

מתנהג לפעמים כמו תינוק והוא קנאי, רואים שהיה רוצה מאוד את אורטל ולכן מקנא לה ורוצה גם כנראה להדיח אותה. חיביים לסמס לה כדיי שגב ואיתן לא יעיפו את אורטל.

שלגיה את צודקת, כל מילה מדוייקת - יהירות קשה

לאיתן היה קשה מאד גם כשהכניסו את גב היה כתוב שהוא ניסה להסביר לו מי הבוס בבית אי אפשר לשכוח שרק לאיתן יש פמליה תומכת וגב די סוליסט ל מעט התמיכה של קרן עשו מאיתן מלך והוא התבלבל קצת.. וזוגתו שתחיה - בטוחה שהיא מלכת אנגליה בגלל זה היא מבואסת כשעמדה להדחה - איך זה יתכן שמישהו העז לגרום להדחתה?

צרצרה1

New member
שלגיה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלום172

New member
../images/Emo39.gif סתיו בוקר אור אכן דניאל מאכזבת

בגדול! יותר מתמיד אני מבין את נהיית ליבי לקרן כשקרן הועמדה במצב נורא של דחייה מאיתן היא זו שבאה לדניאל לעודד אותה אחרי השיחה עם איתן שהוא מרגיש לדניאל והיא מחוץ למשחק ומה קורה עכשיו? דניאל מסלפת עובדות, מלכלכת חופשי על קרן והכי גרוע לא אנושית קרן שלא מבינה מה נפל עליה הזמינה את דניאל לשיחה דניאל מתעלמת לאן זה מוביל אותי לידיעה שדניאל סילפה עוד עובדות למשל שהיא רוצה רק את איתן ולא מענין אותה המיליון לאחרונה כל התנהלותה הממורמרת כשיש לה את אהבתו של איתן מעידה על התשובה האחת והמתבקשת ויותר מכל מעידה על מהותה

SHELGIA21

New member
יש מישהו שיודע לתקוע נעץ?? אז בבקשה שינעץ את

שירשור הבוקר לי אין מושג איך ובינתיים תשתדלו לכתוב בשירשור הזה ואז הוא ישאר אולי למעלה ולא יילך לטייל בין יתר השירשורים

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שאני אצחק או אבכה קרן ממש לא קיבלה את דניאלך,קרן כל היום עסקה בלכלכך על דניאל עם ליהי ועם ענבר,כל היום ישבנו יחד ורק ירדו על דניאל ועל זה שכשיצאו בחוץ איתן יגלה שדניאל רודפת בצע ויזרוק אותה ושדנאיל פלצנית וכו כו. ממש קיבלה אותה בחום,די לשקר על עצמכם ואם את רוצה סירטונים ועובדות לקינאה של קרן בדניאל תסתכלי על הפרק של אחרי הצגת התעודות זהות שם זה בולט במחיוד שהיא ענבר וליהי יושבות ומבזות את דניאל

אני חייבת לקחת את מה שאתם לוקחים... באמת

אני רוצה גם לחיות בהזיות כאלו יפות וורודות. שלום
אתה בסדר אתה.

למעלה