בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

poseidon111

Active member
איזה כיף לך ,לראות דברים שהאחרים אינם מסוגלים

העולם מלא בכאלו אנשים. ואם היית מבינה את דברי היית רואה שהתייחסתי הן לתוכן ובמיוחד לכובד המילים.למעשה תלונתי נגעה ישירות לזה. אני מקבל-עד כאן.

שיחה טובה ויפה עד שהעגל הצטרפה

אני קוראת לה עגל בגלל הפרצוף שהיא הייתה תקועה בו שעה אתמול כאשר צפתה במשחק. בכל מקרה, אני מבינה את דניאל ואת מה שהיא אומרת. שימי לב איך קרן מסובבת את השיחה עליה. כמו תמיד.

meytula

New member
../images/Emo45.gifכל שיחה היא חייבת להזכיר את אתי

אין מצב שיש שיחה רצינית וקרן לא מזכירה את אתי וכמה שנפגעה ממנה וכו.למי היא מנסה למכור את הבולשיט הזה? הייתה שיחה ממש טובה וחבל שהעגל הצטרפה

ראיתי בטוויטר של אלין לוי שהיא ולירון וייצמן

תומכות בקרן וגב וממש מעריצות אותם לא שבאמת חשוב מה הרפת שכל הזו לוי חושבת אבל זה מראה לכם כמה שאנשים קונים את העריכה של הפרקים המרכזיים, אני מעריך שאלין לא בדיוק עקבה בשידור באינטרנט אלא צפתה בפרקים הערוכים,היא גם הוסיפה בעעע על איתן ודניאל ואמרה ששם זה לא זוגיות אמיתית הזויה הלוי הזו שזה משהו על לירון וייצמן זה כבר יותר מחשיד כי האייטמים הזדונים שהיא עושה בפינס נגד דניאל ואיתן מובנים עכשו יותר בקיצור אפילו תמימות עלק כמו אלין לוי קונות את ההצגה של ההפקה

קשקשה9

New member
הייתי מצפה מאלין אחרי כל מה שעברה

ושהיא יודעת מנסיון לא לשפוט על פי השידור המרכזי

andy181

New member
בדיוק מה שאני חשבתי..אלין שראתה את סער

ואיילה מאמינה שקרן וגב זוג אמיתי...פשוט אכזבה.. ואני עוד סימסתי לה באח הגדול :\

רינתי77

Active member
טוב, בואי לא נשכח על מי אנחנו מדברים...

זה לא שאלין, ולצורך העניין גם לירון וויצמן, הן ענקיות הרוח.. ואלין היא בטח לא העיפרון הכי חד בקלמר...

ריף24

New member
אלין וסיון רואות את האמת .טרקאי מניפולטיבית ו

ואגואיסטית יותר ממה שהן חושבות אפילו

למעלה