בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

ריף, מסתבר שדעתנו זהה בנוגע לגב ../images/Emo13.gif

איש של קצוות לטוב ולרע. סרט מזויע עבר מילדות לנערות. ומכאן הצניחה לתהום הנרקוטיזם, בלית ברירה. לטפס בשיניים לעולם 'הנורמטיבי' קשה מנשוא. עצם היותו בעולם הריאליטי - תעודת נצחון ענקית עבורו. התנהלותו מרתקת אותי לפחות לאור הנ"ל. מוצא בו חוכמה אינטלגנציה גבוהה שנינות חדות והומור. כן יש בו גם צד אפל, ניכר לעין בסיטואציות שונות, לא מוריד מערך התכונות האחרות. ובאשר למשחק, העולם במה וכולנו בו שחקים, במיוחד בתוכנית ריאליטי. יש שמשחקים טוב ויש פחות טוב. וברור לכולנו מגמתיות ובימוי, כמו בכל תוכנית ריאליטי אחרת. כי מציאות נמצאת בחוץ בלבד, ואנו בסך הכל נמצאים במשחק טלויזויוני. ככזה המפיקים עושים ומכוונים למה שטוב בעיניהם. הקונספט הנוכחי מגוחך ועל כך נכתב רבות. מניחה, שזו התוכנית הראשונה והאחרונה. חייבת לומר דבר או שניים לגבי השכלה. יש ואנשים עם שלושה תארים ועדין לא במיוחד חכמים ויש אחרים שלא למדו באופן מסודר כמו גב, סוג אוטודידקט שבעצמו רוכש השכלתו, ללא הטיוג של האקדמיה. והם חכמים מלאים ועשירים. מכאן שאתם מבינים שאני מאד בעדו. ! נ.ב. כן יודעת שרבים וטובים חושבים אחרת, ודעתם מוצקה, לגיטימי

poseidon111

Active member
סתם שאלה.לא לניגוח.

כשאת כותבת שהוא אוטודידקט,האם את מסתמכת על כך שהוא יודע לזהות ערי בירה,וסרטים או שיש עוד משהו שמעיד על השכלתו שמשום מה נשמט ממני. אני פשוט שואל כי טריוויה אינה עונה לקריטריון המוסכם של מהי השכלה. ולא שהאחרים שם יותר טובים.אף לא אחד,אבל עליהם לא כותבים שהם משכילים.

../images/Emo6.gif פוסידון, אפילו לא צפיתי באותו משחק טרוויה

מפורסם על ערי בירה. אבל אם הינו ידען בתחום ערי בירה זה לא מוריד ממנו, עוד משהו להשכלה בהחלט מוסיף, סרטים, תחום נפלא לדבר לשוחח לפרשן, ניתן לגלוש לעומקים רציניים. בעיקר צופה בו בדיאלוגים מול הבנים, מול איתן מול אורן. והתוכן שמעביר מוציא ממנו אינטרפטציות חכמות.

anonimit75

New member
ויש לו טעם טוב בשירה וזיכרון מצויין

הוא זוכר המון טקסטים. המון שירים הוא יודע בע"פ. לפני כמה ימים הוא שר את השירים של ערן צור , שנחשב לאומן עם טקסטים לא פשוטים ומעמיקים, והוא זוכר את כל הטקסטים. אני התרגשתי מהקריינות שלו (כי הוא יותר קריין מזמר, הוא זייפן אלה יוסטור ). וחוכמהת החיים והרגישות המיוחדת שלו אכן מתבטאת בשיחות רבות שלו ....

אנונימית, איתך לחלוטין טעמו בשירה

איכותי וגבוה. לגמרי הבן אדם האינטלגנטי והחכם ביותר בוילה, . כן גם אני רואה אצלו המון רגישות לזולת. נזכרת בכל מיני אפיזודות ושיחות. לגמרי הזמרה..
אבל יש לו בריטון יוצא דופן בדיבור ויוצא שגם בשירה...מכאן האטרקטיביות..

ריף24

New member
סיגלית מסכימה איתך.ואם את שואלת אותי, גב,

בגלל חכמתו, הרבה יותר אינטליגנט ורגיש מאיתן אורבך.בואי נעזוב את יחסו לקרן. מה גם שהוא לא משלה אותה, והדברים לוקחים לו יותר זמן מאיתן אורבך שהשכיב את קרן, בזמן שידע שהבחירה היא דניאל.זה בעיני איום ונורא לכל אישה באשר היא, ואני דווקא מעריכה את גב מאוד על כך, כי הוא יכל לשכב עם קרן ובחר שלא לעשות זאת פה. זה מראה על רגישות, על אכפתיות בניגוד מלא לאיתן אורבך והחירות האגואיסטיות שלו.

לגמרי איתך ריף. החוכמה לעמוד בייצר

ולא להסחף עימו. גב הגיע עם החלטה, שלא להיות מעורב אינטימית עם אף בחורה. על מנת לא ליצור סיטוצאיה פוגענית. לא פשוט וראוי להערכה. עולות לי תמונות עם קרן בחדר, יש צורך בעור של פיל לעמוד בכך, ויש לו את זה, עבר דבר או שניים בחיים.

ריף24

New member
סיגלית גב לא מוכר אדם בשביל מיליון.איתן בהחלט

כן.זה ההבדל הגדול

meytula

New member
שיחה בן ליהי ודניאל

דניאל ''כל פעם שאני עוברת תהליך של להאמין אני מרגישה שמושכים לי את השטיח מתחת לרגליים,כמה כמה אני אמורה לנסות,שוב לעבור תהליך ?שוב להתחיל הכל מהתחלה?אין לי כבר כוחות לזה'' ''אני אומרת לך תאכלס את מתחילת הדרך היית צמודה לקרן והלכת בדרך שלה ואת הושפעת פה ממשהו חזק ואני שמעתי שאתן דיברתן עלי דברים לא יפים אבל סרבתי להאמין בזה '' ''המחשק אמת או חובה הייתה רק פתיחה למשהו שאני ואיתן הרגשנו ובן לא היה בוחר בי למשימה הזאת אם היה יודע שאיתן לא רוצה את זה,איתן יצא איתי לדייט לפני '' ליהי''אני לא שפטתי אותך ואני מבמחנתי כל כך שמחה שהגעתם לאן שהגעתם'' דניאל''מתחילת הקשר שלנו היה קשר חזק '' ליהי''כמה שרציתי להיות שם בשבילך לא יכולתי '' דניאל''אני יודעת אבל זה לא אומר שלא נפגעתי ממך אבל אחרי שדיברנו אני הבנתי אותך והערכתי את הכנות שלך'' ''אני מאוד שלמה עם הדרך שלי וזה הכי חשוב לי ,לא הייתי עושה שום דבר שלא בסדר,הלכתי אחרי הלב שלי ופעתי ממקום מאוד אמיתי ונקי ולא רציתי ללכלך את הידיים שלי בהתערבות סביב זה והעדפתי להתרחק מהבנות בגלל תחושת הכאוס'' קרן נדחפה לשיחה,יושבת על הספספל ולא מדברת 'דניאל''בחרתי לתפוס את הפינה שלי כי שמעתי כל כך הרבה דברים ונתתי להם לעבור מולי אבל את יודעת יש דברים שעוברים וחלק מהם נקלטים,מצאתי את הפינה שלי עם הבנים כי שם הרגשתי הכי בטוח וגם כל אחת שנפתחתי בפנייה הלכה הבייתה לירון לינוי ואחרי זה עדי,ואמרתי לעצמי די די כמה אפשר להתקרב למישהי ולדעת שהוא הולך וזה קשה לעבור את זה כל פעם מחדש '' ''הייתי תחת זכוכוית מגדלת די הרבה זמן כי כולם ראו את המצב בינינו '' קרן לדניאל''את ספגת המון אמת ואני ספגתי המום בולשיט ''חחחחחחחחחחחחחחחחח קרן מתלוננת על אתי .דניאל ספגה ממנה אמת?חחחחחחח הריכלים שלה על דניאל עם ענבר הם אמת?? דניאל''קורים פה המון דברים,עד שאת מאמינה במישהו את מגלה שהוא לא אמין,אני לא רגילה לחיות עם אנשים שלא אמינים'' בקיצור שיחת קרן ליהי ודניאל קרן''יש דבר כזה שקר??'''
''כל הסיטואציה פה זה לא מדמה את המציאות '' קרן ''זה שואו בייבי,אחרי שנפגעתי פה מדברים הבנתי ואו וואו ואוו זה לא החיים שלי ''

ריף24

New member
השטיח שדניאל עומדת עליו-הוא מיליון שקל.זה קנה

המידה היחיד שלה. היא לא יודעת להפסיד בכבוד. הייתי מעריכה אותה אם הדבר החשוב לה ביותר היה האהבה שלה שאני לא מאמינה בה.אבל השטיח היחיד שהיא עומדת עליו עם איתן, זה המיליון שקל. זה בא מתוך תאוות בצע חסרת גבולות. הייתי קוראת לזה אפילו חזירות

poseidon111

Active member
את התלוננת על מישהי למעלה שכותבת סיסמאות

בעוד את עושה את אותו דבר.את לא מגבה את דברייך בעובדות,בקטעי שיחה,משהו. קשה להשתכנע כך.

poseidon111

Active member
קופץ? אני כל הזמן יושב.אם היית מסתכלת שוב

היית רואה שאני כיוונתי לדברייך אלו ולא אחרים:"אבל השטיח היחיד שהיא עומדת עליו עם איתן, זה המיליון שקל. זה בא מתוך תאוות בצע חסרת גבולות. הייתי קוראת לזה אפילו חזירות". כשאת בוחרת להשתמש בשמות תואר מעליבים שכאלו,כדאי מאוד שתוכלי לתמוך בהן,אחרת הן סתם השמצה שלא הייתי מצפה לשמוע ממי שהוכיחה שיכולה לכתוב ברהיטות.

ריף24

New member
פוסידון אל תצפה ממני לכלום.כפי שאני רואה

את הדברים, אתה מתנצח איתי לא משוחח איתי.מה אתה רוצה להוכיח?אני רואה אכן בחזירות, את התנהגותה של דניאל כאחת שלא רואה בני אדם אלא רק כסף. זכותי, ואם אתה רוצה ליפיף את הדברים ולקרוא להם בשמות אחרים תעשה זאת אתה. מה שאתה עושה, אתה לא מתיחס לתוכן ולכובד המילים, אלא למילה אחת שאתה נתפס עליה. אני עומדת מאחורי המילה, ואני חושבת שדניאל בהתנהגותה מבזה הרבה יותר אותך ואותי מאשר מילה אחת שנכתבת פה. נבצר ממך לראות את זה, התמזל מזלי ואני רואה את זה-אז כפי שאמרתי אתה בעמדתך ואני בשלי.

למעלה