בוקר טוב. האם אתי פצחה כבר בפריימריז?

וגם, ראיתם את גב?

כנראה הקריז מאתמול עדיין מפעפע בגופו. ברגע שדניאל התיישבה על ידו לקפה, הוא קם והלך מבלי להתסכל עליה אפילו.

ריף24

New member
צליל שכחת שדניאל אמרה שהיא קרובה לאיתן, ולכן

כולן צריכות לכבד גם אותה כי היא יכולה להשפיע על איתן? האם שכחת מה שאת רוצה לשכוח?

ריף24

New member
צליל,לא יפה להשתמש במילה קריז בהקשר של גב.זה

מאוד ירוד בעיני. וגב בן אדם חכם מצחיק ונעים. והכי חשוב יודע להפסיד בכבוד בניגוד לאיתן שחושב שהעולם מונח בידיו העייפות

קריזה יותר טוב?

הוא נחמד כמו בבון. אני לא מסוגלת לצפות בו. יש לו בעיות, שיילך ויטפל בהן במקום לבלות בתוכניות ריאלטי.

ריף24

New member
לדניאל ואיתן יש בעיות מוסר.זה גרוע יותר. וכן,

קריזה יותר טוב. תודה

poseidon111

Active member
יפה מאוד דווקא.אדם שעשה את הקריירה שלו

מסיפור התמכרותו וגמילתו,לא יכול לצפות ולהשתמש בזה רק כשנוח לו ומשרת את מטרותיו.

lori3

New member
צליל הרוב נכון , פרט לזה שהוא נעים או

חולה בנפש.לדעתי הוא אנטיפט גדול

Ninaz

New member
גב לא רק אנטיפט בגלל בעיות נפשיות הוא רוצה

להראות לאנשים שהוא חזק ובעל ידע. כל הידע שלו מסתכם בסרטים ובשמות שחקני פוטבול. הוא עזב בגיל 16 בית ספר והלך ישר להרואין עד גיל 21 ת'אמת הייתי פוחדת לתת לאחד כזה חצי מליון.

poseidon111

Active member
שני דברים ברורים מאוד:

ראשית,גב הוא אדם שאם אחותי, ידידתי או כל אחת שחשובה לי היתה מביאה אותו הביתה,הייתי עושה כל מה שביכולתי להפסיק את הקשר.הדיסוננס שבין הצ'ארם הראשוני ובין ההמשך הוא בלתי נסבל בעליל בעיני. שנית,קרן צריכה טיפול במקרה הטוב וטיפול במקרה הרע.כן ,כן זו לא טעות.

ריף24

New member
גב הוא אדם שהחיים זימנו לו בגיל צעיר דברים שה

שהם לא קלים.אנחנו לא יכולים לשפוט אותו, כי באנו ממקום אחר. תאר לך חברה שהיא חסרת אכפתיות כלפי האנשים הסובבים סביבה, וכל כתם בעברם-גורם לנו לדחוק אותם מהחברה יותר ולא לתת להם הזדמנות לשנות. גב, כפי שראית אתמול, מספר על גדילה קשה רק עם אמא, בלי אב שאכפת לו, והוא נפל למקום שכנראה היה הבריחה שלו. אני חושבת שהחיים הם מעגלים. ולפעאמים הם מזמנים לנו נסיונות אבסורדיים ואם אנחנו אנשים שלא נותנים הזדמנות, אותו דבר גם מגיע אלינו. אז תחשוב ותראה שגב אדם אמיץ,מצחיק,חכם והכי חשוב מנסה בכל כוחו לשנות את הדרך הרעה שהיה בה

poseidon111

Active member
את לא עושה את האבחנה בן לעזור לאדם כזה

לבן להיות חבר שלו.זה עוד לפני שדיברנו על האופי העכשווי שלו שהוא מהות העניין. ולמה את מתעלמת במופגן מהעובדה שגם דניאל חיה ללא אבא מגיל צעיר מאוד?היא בניגוד לגב לקחה זאת למקום שונה לחלוטין.קצת פירגון,לבחורה שלא "נפלה" אלא הרימה את עצמה. דרך אגב, כל הסופרלטיבים ששפכת עליו בדבר חוכמה,אומץ והומור.אני עדיין מחפש.אבל ממש. ועוד דבר.כשהוא הגיע לתכנית,כולם אהבו אותו.הוא הגיע על תקן המשיח המקסים שיציל את התכנית ויהיה האדם הבולט בה.די מהר ראינו עם מי יש לנו עסק,ומאז זה רק התגבר.

ריף24

New member
פוסידון,

אני מעדיפה שאדם לא ירחם עלי ויעזור לי מתוך עמדה גבוהה ממני. אז זהו-לבוא מגובה העיניים ולעזור לאדם זו הגדולה. נכון, דניאל חיה בלי אבא והחיים הובילו אותה למקום אחר אולי בגלל מצב כלכלי. זה בסדר, אני לא נגד. כל אחד בא מהמקום שהוא בא. תסכים איתי שהיא באה ממקום טוב יותר למרות הכל. אבל הבחירה פוסידון. הבחירה היא שחשובה. הבחירה שלה הייתה ועדין בעיסוק שפוגע בנו כחברה אפילו אם הוא אחוז קטן מאוד.זה מחזיר אותנו למקום של רצון לחברה טובה יותר ואם יש ביכולתנו להשפיע בזה אנחנו חייבים. מה גם שלקראת סוף התכנית אתה רואה איך שניהם לא יודעים להפסיד כי הם חושבים שהכל מגיע להם בלי לבחול בכלום. יש לי הרגשה שאתה בדעתך ואני בדעתי במקרה הזה.

רינתי77

Active member
כל אחד בורח ממשהו..

כל אחד מתמודד עם קשיים ושדים פנימיים. את מה שהחיים זימנו לגב, הם זימנו גם לרבים אחרים. הפתרון שלו למצוקה היה מוטעה והרסני. לא כל מי שמתמודד עם קשיים בוחר ב"פיתרון " כזה. אמנם כל הכבוד לו שהצליח להתגבר ולשקם את עצמו. מכל מקום, זה וודאי לא הופך את התנהלותו הלא מכבדת ללגיטימית. זה לא שמותר לך להיות דרעק רק בגלל שהיו לך חיים קשים.

למעלה