אני אתן לך עוד ראייה אחת שתהיה מרוצה,
תצא משופע בראיות ,
אם הייתי מחלק ספר חינם וכל אלה שקבלו את הספר, יפתחו אותו ויראו אותו שכתוב שמה: אני ה` אלוקיכם אשר הוצאתי אותכם מסעודיה והבאתי אותכם לפורום אתאיזם ואלה החוקים והמשפטים אשר אנוכי מצווה אתכם היום א`, ב`, ג`, ד`, ה`, ו`, כמה חוקים ואחרי זה אומר והגדת לבנך ושיננת לבניך ואחרי זה אני אומר שמי שיקיים את התורה הזאת, שלי, יכנס לגן עדן, מי שלא יכנס חלילה לגיהינום, , ה` אלוקיכם אמת, חתימה.
האם מישהו מכאן יקיים את החוקים שאני כתבתי? נו, קשה לי להאמין, נכון? למה לא? מה לא בסדר בחוקים שלי? סעודיה לא בסדר, הא? איך אתה חותם ה` אלוקיכם אמת אם אתה אומר שקר בהתחלה? אני ה` אלוקיכם אשר הוצאתי אתכם מסעודיה לפורום אתאיזם, זה כבר שקר? מה אני צריך להתייחס לספר הלאה? ועוד כותב בסוף: ה` אלוקיכם אמת, רושריי שאחר אמת, לנו יש ספר תורה ברוך ה`, ספר התורה הזה, קיבלו אותו עם ישראל במדבר, פותחים את הספר והם רואים שכתוב שם:
``אני ה` אלוקיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים מבית עבדים``, האם הם יצאו ממצרים, או לא? אם לא יצאו מארץ מצרים מיד הספר הזה היה שקר, ואז היו זורקים משליכים אותו, מה אתה בא לשקר עלי? אתה אומר שאתה הוצאת אותי מארץ מצרים? מי היה בכלל במצרים?