בוקר טוב ושאלה לכולם

פותחים עוד דף

מסתכלים כתוב שכשהיינו במצרים היה עשר מכות: דם, צפרדע, כינים, ערוב, דבר, שחין, ברד, ארבה, חשך, מכת בכורות, זה היה, או לא היה? אם זה לא היה, זה בלוף, אם זה בלוף, אתה מוכר לי ספר בלוף?! אפילו בחינם ומחייב אותי במצוות על בסיס של שקר? אני אקח ספר כזה? משליך אותו.
פותח עוד דף, רואה שכתוב שכשהיינו במצרים אחרי עשר מכות, יצאנו ממצרים, המצריים רדפו אחרינו, הגענו לים סוף, ים מלפנים, מצרים מאחור, מה עושים? כתוב בספר שאנחנו קבלנו שנבקע הים ואנחנו עברנו בחרבה והמצרים טובעו לאחר מכן, זה היה, או לא היה? אם זה לא היה, אז זה היה בלוף, אם זה בלוף, מי יחזיק ספר שהוא בלוף? אתה אומר לי שאני יצאתי דרך הים בחרבה? מה אתה מקשקש?
אחרי זה כתוב שהיה מעמד הר סיני ועמדנו שם וכתוב: ``עיניכם הרואות``, וכתוב בספר: ``עיניכם הרואות``, ולא זר ``אוזנכם השומעות`` ולא אחר, אתם ראיתם ולא סיפרו לכם אבותיכם, אתם מקבלי ספר התורה, אתם בעצמכם עדים למה שכתוב בספר, זה היה, או לא היה? אם זה לא היה, אני לוקח ספר שמחייב אותי לשקר ולחנך את בני על שקר לדורות, נו,
אז אני שואל אתכך שאלה: אתם יודעים שהעם היהודי לא מקבל דברים כל כך מהר, שואל אלף שאלות עד שמסכים למשהו שהוא לא רוצה, נו, אז איך קבלו ספר תורה כל כך בקלות כשכתוב בו כל כך הרבה חלילה שקרים?! אלא ודאי שזה היה וכך זה נמשך במשך כל הדורות והראייה שהעם הזה עושה זכר לכל האותות והמופתים והעולם כולו מכיר בזה

nightjar

New member
כל ספרי התורה מזוייפים, הרי הם הועתקו מילה במילה ע"י אדם

כל בני ישראל

מחזיקים באותה תורה ואותן מצוות, וזו עובדה. רק הבט וראה כיצד לאחר 2000 שנות גלות חזרו יהודים מכל קצוות תבל עם אותן תפילין, אותה ציצית, אותה שבת, אותו סדר פסח וכו' וכו'. כך שלא ניתן לומר שהתורה שבכתב או שבעל פה נשכחה ח"ו.

אז למה יש כשר לפסח לאוכלי קטניות, רב ספרדי ורב אשכנזי,

אורתודוקסים, רפורמים, חסידי גור וחב"דניקים?
ולמה אלו מחזיקים 7 שעות בין בשר לחלב, אבל אצל ההם זה רק חצי שעה?
&nbsp
די, נו, אתה כותב דברים שאין בינם לבין המציאות שום קשר, מעתיק ב copy paste טקסטים מהתקצירים של הסרטונים של אמנון יצחק לפורום ומצפה שיתיחסו אליך ברצינות?

קודם כל, מדובר בשקר. יש גרסאות שונות לתורה.

דבר שני, גם כל מילוני העותקים של כל ספרי הארי פוטר זהים אחד לאחד. אז מה, זה אומר שרציף תשע ושלושה רבעים יביא אותך להוגוורטס?
&nbsp
ודבר שלישי - גם אם זה היה נכון (וזה לא) - איך זה מוכיח שמשהו ממה שכתוב בתורה הוא אמת?

עם נתק של 2000 שנות גלות?אתה כהרגלך אינך קורא עד הסוף

תפתח את ספר התורה בכל העולם כולו, בכל בית כנסת ובית כנסת, אשכנזי, ספרדי, תימני, רוסי, פולני, תורכי, איפה שלא תמצא, אותו ספר תורה, אותם מילים, אותו מספר, אותם אותיות, אם אות אחת חסרה, או יתרה ספר תורה זה פסול ומזויף, עד שיתקנו אותו אסור לקרוא בו, אם אות אחת נדבקה לחברתה - פסול, אם נתקה אות - פסול, תארו לך מה זה איזה שמירה, אז איך אפשר להגיד שספר תורה כמו שאומרים ליצנים, זה טלפון שבור אם הכל תואם בדיוק?! אז יש הוכחה יותר טובה מזאת? אין אומה אחת בעולם שיש ראיה כזאת עמידה איתנה חזקה

חנוך25

New member
זאת אומרת שאם עוד 1000 שנה ספרי הארי פוטר

יהיו זהים, זה אומר שאנשים יכולים לעוף על מטאטא?

חנוך25

New member
למה שתאמין להארי ולא לתיאור המפורט של תעופה על מטאטא?

אם תעופה על מטאטא היתה שקר לשיטתך אף אחד לא היה קונה את הספר. למה שמישהו יבזבז כסף וזמן על שקרים?

כי הארי גילה לי

שבעצם לא היתה כאן תעופה על מטאטא אלה תעופה מתוצאה של חבל ומצלמות

חנוך25

New member
סבבה. תביא עדים. אבל העדיות, כמו שהסברת יפה בעצמך,

לא יכולות להיות חלק מהספר או הסרט.
למשל על הסט של הסרט הסבירו לך שזה לא באמת טיסה על מטאטא. ואפילו הראו לך את החבלים והמנופים.
אני מבקש אותו דבר לגבי הספר שלך. פייר אינאפ?

מדור 26

New member
בתוך כל ספרי התורה, המועותקים כולם מילה במילה,

יש גירסאות שונות אירועים זהים, אפילו בהתחלה, בפרשת בראשית, יש שתי גירסאות שונות... איזה אלוהים "חכם", אשר כתב כביכול את התורה, התבלבל וכתב
שני גירסאות שונות על סיפור בריאת העולם?
בפרשת בראשית, מוזכרים "בני האלוהים"אשר לקחו נשים של "בנות האדם"
כמובן שמפרשים שונים, המציאו פירושים שונים למושג "בני האלוהים" בתורה עצמה, אין כל הסבר, מהיכן צצו אותם בנים של אלוהים...אבל חכמינו ז"ל כמובן מצאו פירושים שונים לנושא זה... פנטאזיות ללא גבול...

זה שאתה בור ועם הארץ שאפילו התקשורת הישראלית אינה

מעוניינת להזמנך אליהם מכיון שתפסו אותך פעם אחר פעם בשקרים על גבי שקרים
הצג ירונקל'ה את הפסוקים הרלוונטים ונעמיק ביחד בחקירה עמוקה אודותם
בבקשה אני מחכה!

דבר נוסף ירונקל'ה הצג אודותם כאן על גבי דפי הפורום

שכולם יראו את הטענות שלך , וכיצד כמובן אני אפריכם
בבקשה

מדור 26

New member
ראה מה כתוב בתורה שלך :

בראשית, פרק א'
יא' וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, תַּדְשֵׁא הָאָרֶץ דֶּשֶׁא עֵשֶׂב מַזְרִיעַ זֶרַע, עֵץ פְּרִי עֹשֶׂה פְּרִי לְמִינוֹ, אֲשֶׁר זַרְעוֹ-בוֹ עַל-הָאָרֶץ; וַיְהִי-כֵן. יב וַתּוֹצֵא הָאָרֶץ דֶּשֶׁא עֵשֶׂב מַזְרִיעַ זֶרַע, לְמִינֵהוּ, וְעֵץ עֹשֶׂה-פְּרִי אֲשֶׁר זַרְעוֹ-בוֹ, לְמִינֵהוּ; וַיַּרְא אֱלֹהִים, כִּי-טוֹב. יג וַיְהִי-עֶרֶב וַיְהִי-בֹקֶר, יוֹם שְׁלִישִׁי. {פ}
בראשית פרק ב'
ה' וְכֹל שִׂיחַ הַשָּׂדֶה, טֶרֶם יִהְיֶה בָאָרֶץ, וְכָל-עֵשֶׂב הַשָּׂדֶה, טֶרֶם יִצְמָח: כִּי לֹא הִמְטִיר יְהוָה אֱלֹהִים, עַל-הָאָרֶץ, וְאָדָם אַיִן, לַעֲבֹד אֶת-הָאֲדָמָה.
ז' וַיִּיצֶר יְהוָה אֱלֹהִים אֶת-הָאָדָם, עָפָר מִן-הָאֲדָמָה, וַיִּפַּח בְּאַפָּיו, נִשְׁמַת חַיִּים; וַיְהִי הָאָדָם, לְנֶפֶשׁ חַיָּה.
ח' וַיִּטַּע יְהוָה אֱלֹהִים, גַּן-בְּעֵדֶן--מִקֶּדֶם; וַיָּשֶׂם שָׁם, אֶת-הָאָדָם אֲשֶׁר יָצָר. ט' וַיַּצְמַח יְהוָה אֱלֹהִים, מִן-הָאֲדָמָה, כָּל-עֵץ נֶחְמָד לְמַרְאֶה, וְטוֹב לְמַאֲכָל--וְעֵץ הַחַיִּים, בְּתוֹךְ הַגָּן...
סדר הבריאה בפרק א'- הצימחיה "נבראה" ביום שלישי - האדם "נברא" ביום שישי, שלושה ימים, אחרי הצמחיה.
בפרק ב' - מהפך: קודם נברא האדם, ורק אחריו הצמחיה...
מי שקורא לאדם הדובר אמת "שקרן" הוא בעצמו שקרן בריבוע וטיפש!!!

שקרן שכמותך ואילו את פירוש האור החיים לא הצגת

אל דאגה ירונקל'ה התגובה בוא יבא כרגע אני עסוק בלתת מעל 30 תשובות בשרשור אחר , אבל אני אציג את טפשותך ובורותך מעל דפי הפורום הזה בלי נדר

למעלה