בוקר טוב ושמח לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

ולהלן ההודעה המשמחת והמיגעת (נכון שגם אתן התעייפתן מימני?) א נ י - ב ה ר י ו ן - א מ י ת י . (וואו איזו הודעה שתמיד חלמתי עליה.) טוב אז ככה., ספרתי לכן שביום ראשון אני אמורה לעשות זריקה וההריון הוא מחוץ לרחם. ביום שישי בבוקר אחרי לילה טרוף שינה בעלי המתוק הגיע הביתה (אחרי תפילת בוקר בבית הכנסת) וסיפר לי על הרב פירר מבני ברק ושכדאי מאוד להתייעץ איתו. אנוכי לקחתי הטלפון ובמרתון של שיחות השגתי את המספרים הנדרשים, חייגתי נואשות ולבסוף ענה לי מישהו מהצד השני וכשהפצרתי בו שזה עניין של חיים או מוות או התרצה ושמע את דבריי. בתום השיחה הוא ביקש שהעביר אליו מסמכים רפואיים בפקס ואמסור לו פרטים בכדי שהרב יוכל לחזור אליי. עשינו הכל במרתון אמיתי כשהשבת בפתח, ולאחר כ 10 דקות מתום העברת הפקס הטלפון מצלצל וכבודו מודיע: לא לעשות זריקה ביום ראשון ולא להתאשפז בשום פנים , יש לחזור על בדיקת הביטא (להזכירן שהביטא ביום חמישי היתה 259) ולעשות אולטרא סאונד תלת מימד בכך הסתיימה השיחה והשבת נכנסה לה. מיותר לציין שהשבת היתה מאוד טרופה וישנתי כמעט את כולה (מהדכאון והחוסר אונים) אתמול בבוקר יצאתי אל המרפאה יחד עם תיק בי"ח (מגבת, כלי רחצה וכו´) עשיתי בדיקת דם חוזרת ולקחתי טופס 17 לאישפוז ועליתי אל הרופא שלי לבקש אולטרא סאונד , למזלי מוסרת לי הפקידה שהרופא שלי במילואים אבל יש רופא נוסף נ ה ד ר באיזור בתי המגורים למעלה. נסעתי אליו בשיא המהירות (להזכירן, בכדי לראות רירית 4 מ"מ ולדעת שזהו הולכים לבית החולים) ולמזלי הייתי ראשונה ויחידה בקליניקה. נכנסתי אליו וגוללתי את כל הסיפור, ההוא ישב פעור פה ורשום את כל המספרים כשאני מדגישה בפניו שהייתה ירידה אחת בלבד ועל סמך הירידה הזו לא ניתן לקבוע איפה ההריון. אמרתי לו בזהירות שהרב פירר הפנה אותי (פחדתי שיצחק לי בפנים) והוא מאוד התלהב וסיפר שהוא מכיר אותו וכו´. עליתי לעשות א.ס והוא מתחיל לדבר : "רירית של 7 מ"מ והיא נראית נהדר ורגע מה זה יש לנו כאן?, הנה העיגול הקטן הזה עם ההילה הלבנה סביב , זה יקירתי תחילתו של שק הריון וזה נראה נהדר" ה צ י ל ו - דמעות הציפו את עניי והרופא הרגיש שאני נסערת (גם הבין למה ובדרך לאן הייתי) הרגיע אותי החמוד הזה ורשם הכל ושלל הריון מחוץ לרחם מכל וכל וביקש ליידע אותו על מספרי הביטא תוך כדי שהוא אומר : אם זה מעל 500 אני אהיה מאושר בערב התקשרתי למעבדה והלבורנטית החמודה שליוותה אותי כל התקופה מכריזה: ה ל ו : ביטא - 570 התקשרתי אל הרופא וסיפרתי לו הוא שמח מאוד וביקש לחזור עוד יומיים על הבדיקה ולבוא לא.ס. זהו, אחרי ייאוש , בכי וכמעט התמוטטות עצבים (אף אחד לא הרגיש זאת) א נ י - נ י צ ח ת י
(אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילמלא לא הייתי מדברת עם הרב והייתי מובלת כשה אל הטבח, השגחה מלמעלה בנות והרבה אמונה בבורא עולם) אני מאושרת וזהירה מאוד משתדלת לא לפתח צפיות אבל לפחות יודעת שההריון נמצא במקומו. אור ., אל תכעסי עליי פחדתי לדבר וראית שהייתי קצרה ורק בגלל ההמתנה לתוצאות בדיקת הדם. לא רציתי לאכזב אותך נשמתי כי עברתי איתי מספיק בכל התקופה הזו וגם את היית על סף התמוטטות, אוהבת אותך יקירתי
. אני מודה לכולם ועל האצבעות שהוחזקו והתפילות שפתחו שערי שמיים אל הקב"ה. לך גנובית יקירתי שהצעקות של המזל טוב המשיכו להדהד לי באוזן עוד מס´ ימים (ולא יכולתי לאכזב גם אותך) ובכלל לכווווווווולללללללללללללללם . איזו משפחה נהדרת וחמה הפורום הזה.

אורא

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

סיגלי עשית אותי המאושרת באדם
אני לא כועסת בכלל
אני מבינה מאוד העיקר שיש לנו תינוק בריא ותקין
אוהבת אותך המון המון

דורין 333

New member
סיגליהיא, הסיפור כל כך מרגש, ממש

לבכות מהתרגשות. שיהיה בשעה טובה והמון המון המון מזל טוב. תשמרי על עצמך טוב טוב ועל הגוזל/ית. רק בשמחות. כל טוב. ודרך אגב, הרב פירר, שמו יצא למרחקים, מוכר בכל רחבי העולם ועושה המון טוב לאנשים (לפני כמה שנים קיבל אפילו את פרס ישראל) כן יירבו כמוהו.

באמת כן ירבו כמותו, תודה דורין|נשיק

אני מתכוונת בע"ה בלי נדר לעבור את כל הבדיקות ולהנציח את הישיבה שלו לאות תודה על עזרתו הגדולה ואולי בע"ה לשים אותו כסנדק נוסף בלי נדר (אם יהיה בן זכר).

../images/Emo7.gif סיגליהיא אני בוכה מהתרגשות

איזה כיף לשמוע, אין לך מושג כמה אני מאושרת עכשיו. מאחלת לך הריון קל כמו שהיה לי. וכל בעיה שתתקלי בה, את מוזמנת לשאול.

smagi

New member
סיגלי אני לא מאמינה איזה כיף |חיבוק

אז בסוף יהיה לנו עוד תינוק בפורום הלוואי הלוואי הלוואי שהכל יעבור בשלום ותגיעי עד היום האחרון של שבוע 42
והמון
אוהבת מגי

בת ה י ם

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif

שיהיה בהמון המון מזל והרבה הרבה טוב

jif

New member
בשעה טובה../images/Emo124.gif

סיגלי, איזו בשורה משמחת, וואו. שיהיה לך בהצלחה בהמשך, תשמרי על עצמך ותשתדלי לא להתעצבן!! שיעבור לך בקלות ובמהרה. וכמו שכבר הציעו לך, אשמח לעזור בכל שאלה/קושיה. שולחת המון המון
ומלאנתלאפים
ג´יפ

סיגל בכיתי (משמחה)../images/Emo140.gif

חדשות נפלאות ונהדרות ושמחה רבה שעוד יצור אנושי יצטרף בקרוב מאד למערכת. אילו קראת את הודעתי לך כאשר ספרת לראשונה על כך שעליך לעשות זריקה היית רואה שזה קורה הדברים האלה. כי הזריקה שנמנעה מגיסתי חגגה בר מצוה בשבוע שעבר. כל עכבה לטובה. שימרי על עצמך מכל משמר עכשיו. לא לעשות שום מאמץ ולא להתרגז ולא להתרגש בשום אופן בעד כל הון שבעולם. רגועהההההההה. לאכול טוב כדי להתחזק. הגוף זקוק עכשיו להמון אנרגיה .

אני מצטערת בנות, לא היתה לי כל

כוונה לא להתייחס לברכות שאתם כותבות לי. הלב פועם בחוזקה ואני מרגישה את האהבה שלכן למרחקים. אני מצטערת אם פגעתי במישהי מיכן, התקופה שעברתי יצרה בי בלבול ענק. הרבה טלפונים והודעות קבלתי ולא על כולם עברתי ולא לכולם עניתי. מצטערת שוב אם מישהי כאן נפגעה אוהבת אותכן המון תודה על האהבה ומבטיחה שהנה אוטוטוטוטו חוזרת וב ג ד ו ל. נשיקות וחיבוקים לכולכן.

אביא

New member
אפילו אני מתרגש בשבילך

היה לנו ספור דומה. והיום יש לנו ילד מה זה חמוד.

עציון

New member
../images/Emo23.gifסיגל היקרה, ברכות מכל לב

בשורות כאלו הן מרננות ומשמחות כל לב. העקשנות להצליח היא היא ההנוסחה האמיתית להצלחה. צריכים ללמוד ממך להתמודד מול כל בעיה ולא להיכנע. אם אין אני לי- מי לי... ותראו בנות יקרות, עד כמה בעיות חמות אני מתגמדות ליד הרצון ליצור חיים חדשים. סיגל, שימרי על עצמך. את בתחילת הדרך!!!

jif

New member
ואת בתחילת הדרך

להיות חמות בעתיד......(ב"ה)

popo11

New member
איזה סיפור ! איזה סוף טוב !

בהצלחה יקרה, והריון משעמם !

למעלה