בוקר טוב ושמח לכולם

הגנובה

New member
כועסת../images/Emo35.gif מי כועסת../images/Emo35.gif - אם המצלמה של

הלוויין מסתכלת עלי מלמעלה - הם בטח מצלמים חופשי
- אני כאן רוקדת על הגגות
מזל טוב יקירתי
אני ממש מאושרת למוע את החדשות הנהדרות האלה
אני הולכת לרוץ על מדרגות בית הכנסת הגדול - סטייל רוקי
- איזה חדשות נהדרות
|מיליון
מיליון
המון
ושיהיה לך רק טוב

גנובית, שלא בזבזת עליי סתם "מזל טוב

" לתוך האוזן.
עציון., לפעמים העקשנות שלי היא לא לחינם כשאימי אומרת שאני מסוגלת להזיז קירות היא התכוונה לכך. נכון שאת כולם שיגעתי במשך השבועיים הללו אבל גם אני הייתי על סף שגעון. תודה תודה תודה ושוב תודה

הגנובה

New member
זה נהדר חמודה../images/Emo70.gif - קמתי לבוקר עקום

ואת עשית אותי מאושרת
- עלייך שום דבר אף פעם לא מבוזבז

עשית לי את היום ../images/Emo24.gif

את לא יודעת כמה אני שמחה בשבילך עכשיו המון המון המון המון מזל טוב ועכשיו רק נותר לאחל לך תשעה חודשים משעממים ושיעבור בקלות קולולווווווווווווווווווווווווווווו

עדוש

New member
אני כל כך שמחה שהכל הסתדר../images/Emo141.gif

סיגלי, אין לך מושג איך ריגשת אותי עכשיו, אני כל כך שמחה בשמחתך. אמן והכל יעבור משעמם, ותזכי לתינוק/ת בריא/ה, והכל יעבור בשלום. על הרב פיהרר שמעתי המון מהמון אנשים, אין כמוהו. מצטערת אם אני סוטה מהנושא, אבל אני גם מנסה להשיג אותו כבר המון זמן, אם תוכלי לתת את הטלפון שבו השגת אותו, אודה לך. המון המון מזל טוב, נשיקות וחיבוקים. והכי חשוב- תשמרי על עצמך עכשיו כמו שבחיים לא שמרת על עצמך, תתפנקי על כולם חופשי. ותגידי להם שקיבלת אישור ממני

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif../images/Emo65.gif

איזה בשורה טובה לפתוח כניסה לפורום אחרי הפסקה גדולה שלא הייתי פה. היית עסוקה בזמן האחרון עם אבא חולה וגם עם נכדים חולים ,ולא התפניתי, עכשיו ב"ה המצב יותר טוב .יופי שיהיה לך הריון נהדר וכיפי, ולידה בזמן בשעה טובה.

../images/Emo124.gif ../images/Emo49.gif

כל השכנים כאן שמעו אותי צורחת. איזה יופי, סיגלי בהריון. שהבטא תמשיך לעלות מעלה ומעלה, אך לפי הסדר הנכון, הכפלה שילוש ריבוע וכו´. שההריון יתקדם על מי מנוחות מעתה ואילך ושבסוף תשעה חודשים מלאים יוולד ילד בריא ומתוק. ושאחיו יגיע אליכם במהרה ובאופן טבעי

עדי 4

New member
סיגל,איזו הודעה מרגשת

ישבתי במתח לקרוא את כל ההודעה ודמעות הציפו אותי. שימשיך הריון קל ומשעמם. ורק בשורות טובות עדי

בולי27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

רק עכשיו ראיתי סיגלוש... אני כל כך שמחה בשבילך! ההורמונים שלי בהחלט משתוללים ברגעים אלו... אני מצטערת שאני לא כל כך פעילה בזמן האחרון. אני מרגישה כל כך רע וקשה לי לשבת מול המחשב. סיגלי אני מקווה שתרגישי הרבה יותר טוב ממני.... אני כרגע לא יכולה לאכול ולא יכולה לשתות (הכל יוצא החוצה באותה דרך בדיוק) אני חלשה מאוד ועייפה בלי סוף... (בעלי מאיים עלי באישפוז) אבל אין לי ברירה כל מה שנכנס יוצא....(ירדתי 3 ק"ג) אז תסלחו לי שאני לא ממש כאן, אבל סיגלי איזה חדשות נפלאות!!!!

בולי ימלעונית../images/Emo46.gif

עכשיו אני מבינה מאיפה ה 3 ק"ג האלה
, מ י מ ך
אלא מה? אולי תפסיקי לאכול
? לא חבל על הנסיונות?. ימפגרת אחת
, אל תאכלי כמויות ותשתדלי דברים יבשים ולא שומניים והרבה נוזלים !!!!! (נו, שופופו מי הפכה להיות מייעצת הסתומה בעצמה
) אחרת באמת תגיעי לאישפוז. תזהרי שלא אשמע מבעלך על הצרות שאת עושה. נשיקות עד בלי סוף

הגנובה

New member
בולי - הכי טוב בחודשים הראשונים

להסתפק בטוסטים עם גבינות רזות או במרקים - לאכול בכמויות קטנות - לא למלא את הבטן - ולא לאכול אחרי השעה 6 בערב - כדי לא להקיא בבוקר - אצלי זה עבד.... מקווה שזה יעבוד גם אצלך. יש כמה דברים שלפני ההריונות אהבתי מאוד... מה זה אהבתי
- הייתי חולה עליהם
... בהריון - כל פעם שאכלתי אותם הוצאתי את נשמתי - אחרי הפעם השניה כבר הבנתי - והפסקתי לאכול אותם - היום אני לא יכולה להסתכל עליהם
הדבר הכי מוזר אצלי היה שלא יכולתי לסבול ריח של בושם או אפטר-שייב. בבוקר בעלי היה מתגלח ולוקח איתו את האפטר-שייב לרכב - רק שם הוא היה שם אותו. כששכח ושם אפטר-שייב בבית - הייתי מוציאה את נשמתי בשניה שהבקבוק נפתח - לא משנה באיזה חדר הייתי בבית.... ישר הרחתי את זה... מוזר לא
...

jif

New member
בעניין הבחילות

חברה שלי בהריון והיא עברה לגור אצל ההורים שלה או אצל הורי בעלה כי הבית שלה עושה לה בחילות בנוסף לשאר הדברים. היא כ"כ רזה שאני מפחדת שהיא תיעלם לגמרי עם כל ההקאות האלה.

jif

New member
אני שנה וחצי אחרי

ונראית כמו פרסומת לדודי שמש

הגנובה

New member
אני 10 וחצי שנים אחרי ונראית כמו...

טוב, נראית די טוב לגילי המופלג.... כבר אמרתי לכם שאני סופרת את השעות ל-39
... זה נורא עצוב להגיע לגיל המגעיל - לא
... אתמול בערב אמרתי לבעלי בקול חצי בכייני ש-39 זה כבר ממש זקנה והוא אומר שאני ממש טועה.... במילים שלו: "את נראית טוב, את צעירה בגופך ובנפשך, את ספורטאית ואת עולה באיכות ובטיב על כל בחורה בת 18 או 20 שאני מכיר..." נו.... מה אתן אומרות
.... להאמין לו
...

עם מחמאה כזאת גנובית ../images/Emo11.gif

הייתי בטוח מבקשת תשלום לבסוף
. כשבעלי מחלק לי כזו מחמאה אני ישר פותחת את הארנק כי אני יודעת כהוא לבסוף יבקש.
, או שאני חסרת סבלנות וכבר בהתחלה שואלת אותו : "יאללה קצר ,כמה?"

בולי להלן עצה מוזרה שקיבלה מישהי|תר

לשתות מיץ פטל מהול במיים. לא לשתות שום דבר חם אם אפשר להמנע מזה. הרופאה שנתנה את העצה יצאה מהזה צודקת. אני לא האמתנתי. אבל זה עבד. כמו כן, אחותי למשל אכלה כל הלילה והקיאה כל היום וזה עבד יופי. במיוחד היה לה חשק מוזר לטוסטים עם גבינה צהובה. לילה אחד אכלה עוף שלם בשתיים לפנות בוקר. נגנבתי. ודוקא את זה לא הקיאה.

למעלה