בוקר טוב ושמח לכולם

איזו סתומה אני../images/Emo35.gifואני לא הבנתי

מה לי ולחומוס (מריחה) שאף פעם לא אהבתי ופתאום במשך שבועיים אני אוכלת רק את זה עם פיתות שרופות פחם. חוץ מיזה אין לי כל תאווה לשום דבר מיוחד.(להוציא את זה שאני עדיין בחרדה איומה)

אורא

New member
אל תאכלי יותר מידי, סיגלי ../images/Emo3.gif

שלא תעלי במשקל הרבה ולא תוכלי לרדת אחרי ההריון .... חוץ מזה תכיני בגדים לחתונה של אחותך

רק לחזה אני צריכה שמלה לבד../images/Emo12.gif

בקצב הזה אני אלבש את שמלות או א ו ה ל !

bertap

New member
תזכרי מילה של ברטה זו מילה

שיהיה במזל טוב ובעזרת ה´ יהיה הכל בסדר ואת השיר לא אני כתבתי, שמחה איתך ושיהיה בשעה טובה

בולי27

New member
../images/Emo51.gif על כל העצות ../images/Emo24.gif

אני לא מצליחה לאכול אפילו טוסטים עם גבינה...
כבר ניסיתי הכל.... עד עכשיו אני מדי פעם שמה חתיכת לחם בפה (בלי כלום) לפעמים הביסון נישאר בבטן אבל לרב הוא יוצא החוצה.... לשתות???? הכל יוצא החוצה מיד, מים/תה/מיץ לא נשאר בפנים אפילו 3 דקות... אני מכניסה מדי פעם לגימונת קטנה של מים עם כמה טיפות לימון (לפעמים נשאר בפנים בד"כ יוצא מהר מאוד החוצה) אפילו לדבר עושה לי בחילה... בלילה מאוחר אני מרגישה טיפה יותר טוב אז אני לוקחת את הברזל והחומצה הפולית כשאני יכולה לשתות שלוק שלם של מים בלי להקיא... (אבל אין מה לדבר על אוכל) גיליתי שסוכרית מנטה אני מסוגלת למצוץ!
אז יש אור בקצה המנהרה...

עדוש

New member
בולי

תנסי לאכול צנימים בלי כלום עליהם. בבקרים, זה הדבר היחיד שהיה נכנס לי לפה בהריון. ובשעות הצהרים תמיד היו לי בחילות לקראת הסוף, וכשהייתי חושבת על אוכל היתי נגעלת. אבל כשהיתי אוכלת הבחילה הייתה עוברת לי מיד.

עדוש

New member
וסיגלי

ממי. תוכלי כמה שבא לך, אני בהריון העלתי 30 קילוכן כן, 30 קילו. והורדתי כמעט את הכל.(28 מתוך 30 זה די טוב, לא?)

יווא´לי עדוש מה זה? 30 ק"ג?

ההה, זאת את שעל פי גיזרתה עיצבו את טנק המרכבה
אני לא רוצה כל כך הרבה למרות שיחסית לגובהי אני עדיין מאוד רזה, אבל בגלל כל הטיפולים והתוספים של ההורמנים יש לי נקודת פתיחה די גבוהה (8 ק"ג)

אל יאוש סיגלי../images/Emo132.gif

אחותי העלתה בהריון הראשון 55 קילו. אחר כך הסתבר שלפחות 35 מתוך זה היה מיים. הכל ירד תוך כמה חודשים ופתאם התחיל לעלות בטירוף. אז הבנו שהשניה בדרך. הפעם היא עלתה רק 40 קילו אבל רק 20 ירדו והיתר מפארים אותה עד היום כבר 12 שנה.

מה שמבאס אותי זה רק המלתחה

שצריכים להחליף (וכבר החלפתי מס´ פעמיים עד היום) בושה וחריפה, האחיינית של בעלי בגיל 11 קיבלה מימני את המלתחה הקודמת.

למה מבאס?../images/Emo9.gif

זה תרוץ לקנות בגדים והרבה וגם אחר כך. זה כיף. לא מבאס בכלל. לכי תקני לך כמה אוהלים עם צווארון ושימי עליהם סיכות גדולות ומיוחדות. קני נעלי נוחות (בלי צחוק) כדי שתהיי יציבה על הרגליים. חייבים גם תיקים תואמים וגם תכשיטים תואמים וגם בשמים תואמים וגם כותנות לילה וחלוקים חדשים וכו´ וכו´ וכו´. יש לך עכשיו חצי שנה לפחות לעסוק בקניות "שחייבים".

עדוש

New member
גם אצלי היה הרבה מים.

הייתי נפוחה כמו בלון
. יו איזה פאדיחה, שכחתי איך קוראים לבלון הזה שעפים איתו

מנופ

New member
אני גם עליתי 24 ק"ג בהריונות

בהריון הראשון לא רק שעליתי 24 ק"ג גם הקאתי את נשמתי עם כל מה שנכנס לי לפה, וכל זה ב40 שבועות מלאים. בהריון השני עליתי 24 ק"ג והקאתי רק 12 שבועות ראשונים, אבל סבלתי מאוד מהבחילות, אז הפיתרון היה ל א כ ו ל. וככה הגעתי למשקל עודף. למזלי ירדתי את הכל עם ריבית והצמדה והיום אני נראית יותר טוב ממנה שנראיתי לפני החתונה. סיגל, תאכלי כמה שאת רוצה ויכולה, חיים רק פעם אחת. בולי, הכי חשוב זה לשתות, לגבי האוכל תנסי דברים יבשים כמו קרקרים, צנימים בריאים יותר מלחם רגיל אך עושים צרבת.

עדוש

New member
יו מנופ, איזה כיף לך../images/Emo6.gif

אני אמנם הורדתי כמעט את הכל, אבל הגוף שונה לגמרי. איזור הכתפיים והאגן יותר רחב, והבטן (אפילו שאין כרס) קצת מדלדל, וכמובן החזה הולך בעקבות כח המשיכה.

עדוש לפי התיאור שלך זה מינימום

"סבתא זפטא" של חנה לסלאו. אני אשתדל מאוד למרות שצרבות יש הרבה וזה מונע מלפתוח את הפה. ולעזעזל אני כל הזמן מריחה אבק באויר וזה רודף אותי לכל מקום.

עדוש

New member
לא לא לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה עשית ממני
אני מאד מרוצה מעצמי, איך שאני נראית היום, פשוט רציתי לציין כמנ עובדות.

כמה עובדות ../images/Emo35.gifכפרות, אקורדיון

כמו שציינת נראה יותר מחובר מימך
אז תתקני ו ד ח ו ף
(אפשר תמונה במקום
אותי כולם מכירים כבר)

תפני לרונית רפאלי והיא

תפתור לך את כל הבעיות תמורת כמה אלפי דולרים. מה זה כסף כשרוצים להיות יפה? תמכרי את הכליה של חמתך. או שהיא מהטובות. לא זוכרת.

עדוש

New member
אגב חמותי../images/Emo153.gif

היום היא התאשפזה לניתוח כריתת רחם. שתהיה לה רפואה שלמה ושיעבור בשלום.

למעלה