בוקר טוב ושמח לכולם

בריאות והחלמה מהירה ל"חמות"../images/Emo39.gif

את כלה טובה באמת. אז מה בעצם את עושה בפורום הזה? שלחמותך יעבור הניתוח בקלות ותחלים ממנו מהר.

עדוש

New member
אמנם אני מאחלת לחמותי רק בריאות

זה לא אומר שאנחנו אוהבות אחת את השניה, ולכל אחת מאיתנו יש מה לומר אחת על השניה. כן, אני יודעת שגם לה יש מה לומר עליי, הרי אף אחד לא מושלם, ותמיד צריך שניים לטנגו. אבל מעבר לזה, אני לא מאחלת לאף אחד, וגם לא לחמותי, משהו רע, ובהחלט לא בנושא הבריאות, כי זה הדבר החשוב ביותר בחיים.

ואני עליתי רק 9 קילו

והורדתי אח"כ רק 4 קילו. 5 ק"ג נשארו עודפים. והבטן לא יורדת, אבל בשביל זה צריך לעשות כפיפות בטן ואני פדלאה. בהריון שלי לבשתי איזו שמלה עד חודש שמיני ואילו עכשיו היא בקושי עולה עלי. אני כבר מתארת לעצמי איך אראה בהריון הבא.

עליי רואים?

בהריון של שחר עליתי 10 והורדתי הכל בהריון של תומר עליתי 15 והורדתי רק חמש אבל עם התעמלות בסטודיוC לפחות זה לא היה מדלדל בהריון של ניתאי קודם ירדתי 6 ק"ג ועד סוף ההריון רק החזרתי אותם חזרה מיד אחרי ההריון של ניתאי העפתי 10 ק"ג ועכשיו בגלל שאני בקושי אוכלת ירדתי 7 ק"ג אוטוטו חוזרת לגינס מכיתה יב

מנופ

New member
עדוש, תהי רגועה

נשארה לי הבטן המדולדלת, (בכל זאת אחרי שני ניתוחים) אבל למדתי להסתירה די טוב. הכל תלוי בכוח רצון (שאין לי אותו בכלל).

smagi

New member
עדוש באמת תהיי רגועה כי בטן רפויה

נשארת אצל כולן אלא אם כן עושים המון המון המון כפיפות בטן, אבל למי בכלל יש ראש וכח לכפיפות בטן. גם אני עליתי 18 ק"ג, אחרי הלידה ירדתי הכל אבל בשלשה חודשים שהייתי בבית אמא שלי דחפה לי כל מיני דייסות (כדי שיהיה חלב..
ולי היה תירוץ לאכול כי צריך ) אז עליתי שוב 5 ק"ג. אבל עם כל זה אני מרוצה מעצמי (ובעלי מבסוט ) אני לא מפסיקה לאכול ומי שלא מוצא חן בעיניו... ש י ק פ ו ץ ל י .

smagi

New member
היי עדוש ../images/Emo24.gif מתוקה

נועם מרגישה הרבה יותר טוב (בלי עין הרע
). מה עם עדן? גודלת? אני מחכה ממך לתמונה עדכנית שלה (כל חודש לא לשכוח). נשיקות מגי

הגנובה

New member
אמא´לה איזה משקלים הרבצתם פה../images/Emo2.gif

אני עליתי בהריון הראשון 10 ק"ג בהריון השני 12 ק"ג אבל הייתי נפוחה כמו כדור פורח (למי ששכחה איך קוראים לזה)... התחת שלי הגיע למימדים של ארץ-ישראל (לא הרגשתם שהיה עליכם המון צל
) בגלל לחץ דם גבוה ורעלת הריון גרועה ביותר.... עכשיו ברצינות.... לא צריך לאכול הרבה ולא צריך לאכול לא מבוקר... חשוב מאוד לשמור על אוכל בריא ומסודר - זה חשוב גם לאמא וגם לילד
וסיגל - חזיות אין בעיה לקנות - אח"כ אפשר להוסיף להן יתדות ולהשתמש בהן כאוהלים על חוף ים סוף....

עדוש

New member
נכון שבד"כ פה רק מלכלכים על החמות

אבל אי אפשר כבר לאחל החלמה מהירה? אפילו אם זה לחמות?

איחלתי למעלה, כי

חמות או לא, היא בכל זאת בן אדם. ומאחלת לכולכן לזכות להיות חמות של מישהו יום אחד.

amitmom

New member
סיגלוששששששששששששששש....

מזל טוב חמודה. נכנסתי רק היום למחשב אז סליחה על האיחור..אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

למעלה