בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

שלום172

New member
בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום../images/Emo140.gif

נראה לי שאיתן על פי מפלס העצבים שהגיע איתם למסיבת סיום עונת הדור הבא ראה דבר או שניים שוודאי ראה אותם שונה ממה שראה שם על משקל "מה שרואים מפה לא רואים משם" שיהייה לו וכמובן לכל משתתפי התוכנית באשר הם שנה טובה מקודמתה

שלום172

New member
לסקסי../images/Emo39.gif ללא ספק כשאיתן עם דניאל הוא במיטבו

ההתייחסות הייתה לדרך התנהלותו כשענה למראיין שלא יובן חלילה אחרת אני מאחל לאיתן ודניאל רק טוב
כמו שאמרתי בעבר כל משתתפי הוילה הינם אנשים איכותיים גם כאן ולגיטימי בעיניי שנחשוב אחרת

צהריים טובים, שלום, גב וקרן זכו

אפשר להפסיק עם הקונספירציות. איתן לא אהב את החדירה לפרטיות של המראיין ששאל אותו אם ישן עם דניאל, זו שאלה חצופה והוא צדק כשלא רצה לענות, התוכנית נגמרה, הם אנשים פרטיים עכשיו. מאוחר יותר ראו אותו ואת דניאל מאוד קרובים כך שאין שחר לדברים שלך. וחוץ מזה. מישהו יכול לנשום כרגיל? ניסיתי מאוד להתמקד בסלטים כמעט והצלחתי...
מזל שמזג האויר כל כך נעים, אפשר לחזור להליכות מהירות בחוף הים. המשך חג נעים לכולם...

izmeral1

New member
צליל....ואיפה הכסף שלנו הלך בדיוק?

הקונספירציות הם כן היו ותמיד יהיו.וכמובן שגב וקרן זכו.אבל במירמה ולא בזכות ולא בחסד- פעם הראשונה. שהרוב נגד הזכייה הזו. . זה שצפו הרבה הצבעות חינם ולא חוקי. צחוק הגורל. -ההפקה אשמה. ובאמת על מי שצריך לבוא בטענה על רק על ההפקה. יש כאן דעת קהל חשובה ללא הקהל לא תהיה שום תוכנית. ואם שואלים שאלות. בכלי תקשרת. האמיני לי. שזה רק מקדם את הסלבס. או כול משתתף. למעשה איתן המיוחד. ושאל ישמור על. מכולם..... הוא באמת לא צריך לקדם כלום. את התהילה שלו עשה ועדיין עושה. חג שמח לך ולכולם

שלום172

New member
המשך חג נעים גם לך../images/Emo142.gif

אקח לתשומת ליבי כשמדובר באיתן רבים מאמינים באמונה שלמה שהכל נכון ולגיטימי מבטיח להבא לא להביא מראה אחרת

בוקר טוב...../images/Emo140.gif

לא לגיטימי בעיניך לסרב לענות על שאלות חדר מיטות? כי זו השאלה עליה הוא סרב לענות. איתן עשה מספיק דברים שאינם לגיטימים בעיני וכתבתי עליהם פה בעבר, כשהגיע לו אז הגיע לו. שוב, המשך חג נעים

שלום172

New member
צליל../images/Emo140.gif מאוד! לגיטימי גם בעיניי לא לענות

לשאלות שאינן מקובלות על המרואיין מה שקלקל זו המנגינה ניכר שהוא כעס ציפיתי ממנו להתנהל כמו שהוא יודע שווה נפש בדרך התנהלות שמכבדת גם את המראיין גם כשהוא שואל שאלות שאינן מוצאות חן

sexyleydi

New member
אני עושה מרתון הדור הבא

כבר הגעתי לפרק 6,הנשיקה של דניאל ואיתן הראשונה ומושיק עפיה בוילה אני מגלה כמה נקודות שלא ראיתי קודם א.אורטל בחורה בעייתית והראו אותה ממש הרבה (תמיד חשבתי שהיא לא קיבלה זמן מסך משום מה) ב.עדי ממש חסרת ביטחון,זכרתי אותה מלאת ביטחון עצמי משום מה ג.עד פרק 6 דניאל הופיעה בדיוק 10 דקות אם סופרים את כל הפרקים יחד(אני כמובן גאה בה שלמרות 0 אחוז זמן מסך היא לא הועמדה על ידי הקהל להדחה) ד.איתן ממש ממש לא התחבר לענבר יחסית לשאר ה.למרות שלא הראו שום אינטרקציה בין דניאל לאיתן תמיד כשדיברנו על בנות שכייף לו איתן הוא זרק את השם דניאל אבל כששאלו אותו על הכוסיות אלא היו אורטל קרן וליהי ו.אורן ממש שם עין על ליהי בהתחלה ז.איתן ניסה חזק עם אורטל ולא הפסיק לנסות להתקרב אליה ח.אתי הייתהממש מתונה מבחינת ריכולים בהתחלה חוץ מהנשיקה שהמציה בין אורטל לאיתן ט.בכל המצבים שהיו ריבים בבית דניאל לא התערבה בהם וגם אם הייתה נוכחת לא אמרה מילה רעה. י.לפני הנשיקה של איתן ודניאל הם יצאו לדאבל דייט,איתן בחר בדניאל לדייט ואורן בליהי ,הוא ממש שם עליה עין בהתחלה,מעניין מה גרם לו להתחבר לאורטל אחרי זה כ.קרן כבר הספיקה לרדת על עדי,ליז,אורטל בצורה מכוערת ,הרבה יותר מאתי,נשבעת לכם אם אתן רואות את פרקים 1-6 מאתי לא תיראו ליכלוף כמו של קרן על בנות אחרות וזה רק תחילת התוכנית.אתי רק ירדה על ענבר ואחרי זה התנצלה. עכשיו אני נחרדת לגלות שטעיתי בגדול,לא אתי גררה את קרן אלא להפך. תכף אסכם מפרק 6 והלאה.המתרון הזה מצויין

sexyleydi

New member
פרק 6

קרן על איילת''איזה שטן קטן,היא תמכור את כולם'' ושאר דברי זועמה אופינים לקרן שחם אגב משהו מאוד מפתיע,אני תמיד חשבתי שהכימיה של דניאל ואיתן התחילה רק אחי הנשיקה אבל מסתבר שטעיתי בגדול איילת לפני הנשיקה של דניאל ואיתן ציינה בפני ליהי''אל תהיי כבויה בגלל הכימיה והמשיכה שיש בין דניאל לאיתן'' הכוונה בדאבל דייט

sexyleydi

New member
עוד על פרק 6

תמיד חשבתי שדניאל לא הייתה עם הבנות בהתחלה טעיתי גם פה היא הייתה תמיד צמודה לבנות ויושבת איתן בקצובות עד השניקה שלה עם איתן שכולן פתחו עליה ג'ורה איך שכחתי את כל זה.אני מופתעת מעצמי

sexyleydi

New member
בן

לא מובן לי משהו הוא לא היה בעניין של ליהי לא היה בעניין של לירון למרות שחשבתי שכן לא היה בעניין של עדי אז למה הוא זייין את השכל שמההתחלה הוא היה שבר בין ליהי לעדי?? אני בפרק 6 ולא קורה שם שום דבר בינו לבין ליהי או עדי

sexyleydi

New member
אורטל

למרות שהיא בעיתית היא גם כמו דניאל לא ריכלה על אף אחת מה שכן הספיקה לריב עם אתי וליז

ela501

New member
גב עשה חג אצל אמא של קרן בקריות

הם נצפו לפני זה בקיריון(זה הקניון של הקריות)

למעלה