אני עושה מרתון הדור הבא
כבר הגעתי לפרק 6,הנשיקה של דניאל ואיתן הראשונה ומושיק עפיה בוילה אני מגלה כמה נקודות שלא ראיתי קודם א.אורטל בחורה בעייתית והראו אותה ממש הרבה (תמיד חשבתי שהיא לא קיבלה זמן מסך משום מה) ב.עדי ממש חסרת ביטחון,זכרתי אותה מלאת ביטחון עצמי משום מה ג.עד פרק 6 דניאל הופיעה בדיוק 10 דקות אם סופרים את כל הפרקים יחד(אני כמובן גאה בה שלמרות 0 אחוז זמן מסך היא לא הועמדה על ידי הקהל להדחה) ד.איתן ממש ממש לא התחבר לענבר יחסית לשאר ה.למרות שלא הראו שום אינטרקציה בין דניאל לאיתן תמיד כשדיברנו על בנות שכייף לו איתן הוא זרק את השם דניאל אבל כששאלו אותו על הכוסיות אלא היו אורטל קרן וליהי ו.אורן ממש שם עין על ליהי בהתחלה ז.איתן ניסה חזק עם אורטל ולא הפסיק לנסות להתקרב אליה ח.אתי הייתהממש מתונה מבחינת ריכולים בהתחלה חוץ מהנשיקה שהמציה בין אורטל לאיתן ט.בכל המצבים שהיו ריבים בבית דניאל לא התערבה בהם וגם אם הייתה נוכחת לא אמרה מילה רעה. י.לפני הנשיקה של איתן ודניאל הם יצאו לדאבל דייט,איתן בחר בדניאל לדייט ואורן בליהי ,הוא ממש שם עליה עין בהתחלה,מעניין מה גרם לו להתחבר לאורטל אחרי זה כ.קרן כבר הספיקה לרדת על עדי,ליז,אורטל בצורה מכוערת ,הרבה יותר מאתי,נשבעת לכם אם אתן רואות את פרקים 1-6 מאתי לא תיראו ליכלוף כמו של קרן על בנות אחרות וזה רק תחילת התוכנית.אתי רק ירדה על ענבר ואחרי זה התנצלה. עכשיו אני נחרדת לגלות שטעיתי בגדול,לא אתי גררה את קרן אלא להפך. תכף אסכם מפרק 6 והלאה.המתרון הזה מצויין