בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

KEEK

Member
זה ממש לא סממן לבנאדם חברותי

איתן רחוק מלהיות בנאדם חברותי.. כנראה ששוב לא נגיע להסכמה לא נורא..
אבל אני חייב לומר שאת מהיחידים בפורום שאוהבים את קרן וגב, וכיף לדבר איתם.. לילה טוב

anonimit75

New member
ועוד דבר

בהמשך למה כתבתי מעלה ... אנשים טוטאלים מועדים יותר לפגיעות בגלל הקציניות וחוסר האיזון שלהם...ולכן הם עוטים על עצמם מסכה של קשיחות,ות, ציני קור רוח ומסתגרים...לא נפתחים לאנשים ולא בוטחים באף אחד... לצערי, אני כזאת, ואני חושבת שאני מזהה את זה גם בגב...אבל שוב פעם, אי אפשר לדעת...

adiyon2

New member
תסמונת הגבר המכה

אחרי שהביןן שהיא מתאהבת בו, הוא דאג להרחיק אותה מכולם, כשהתלוננה נגד אנשים רק חימם אותה יותר בזה שאמר לה שהיא מיוחדת ומתמודדת עם דברים. תמיד יכול היה להגיד לה שזה משחק ולא חייבים להתרחק מאנשים. הוא שקרן שאמר שהכסף לא מעניין אותו. וכן זה שאדם לא משתתף באחריות בבית (כלים, ניקיונות וכו'), כן מעיד עליו שהוא סוציופת. ראינו אותו בהשרדות ולא האמנו איזה בנאדם מחורבן הוא. לא מאחלת לאף אישה דבר כזה. טוב אולי לקרן מגיע

KEEK

Member
היייי ../images/Emo13.gif ערב טוב לך ../images/Emo8.gif

מה קורה? איך עובר החג?

adiyon2

New member
החג עובר בכיף

איזה כיף לראות שיש כאן עדיין דיונים בנושא קרן וגב. מה אצלך? עבר החג בשלום?

klapim

New member
נוו נניח ויתחתנו מה יצא לך מזה?

יזמינו אותך לברית?

sexyleydi

New member
חייה של קרן יהיו מירמור רצוף

אחרי כל הרע שהיא עשתה ואני מניחה שלא רק בתוכנית מגיע לה

KEEK

Member
הם ממש לא שחקנים מעולים

לא צריך להיות גאון גדול כדי לראות את המשחק והזיוף אין שם שום רגש.. אין כימיה.. כלום אפילו שהם רוקדים ביחד, הם משחקים ועושים הצגות חלילה שירקדו פעם אחד צמוד כמו זוג נורמלי ואני בכלל לא מדבר על זה שהוא לא נישק אותה.. ממש בדיחה. גבר שחושק בבחורה, שום מצלמה לא תעצור אותו וכולה נשיקה.. מי שישמע גב הוא בחור בעל ערכים.. להגיד מול המצלמה לאורן על איזה דברים הוא חושב שהוא מאונן לא היתה לו בעיה.. וכן הוא חייב לדגמן זוגיות הוא קיבל חצי מיליון ש"ח, איך זה יראה שהוא יברח אחרי יומיים? תאמיני לי הוא לא רוצה למכור תדמית של מניאק שעבד על כולם הוא בטוח בונה גם על אופציה לקמפיינים משותפים.. כל גרוש שאפשר להוציא מהדבר הזה הוא יקח.. הוא יודע שסביב הזוגיות שלו, לעומת דניאל ואיתן, עלו הרבה תהיות וחשדות, לכן הוא צריך להתאמץ קצת יותר..

אני ממש נעלבת בשבילה

שהיא "אכלה" את הקטע הזה שהוא לא נישק אותה בגלל שהוא לא יכול, מצלמות וחרטה. "אכלה" בכוונה במרכאות.

anonimit75

New member
את באמת חושבת שהיא כזאת סתומה???

עד כדי כך את לא מעריכה אותה?? אני דווקא חשבתי לאורך כל התוכנית שיש לה אינסטינקטים מעולים . אני בטוחה שהוא לא היה מצליחה"לעבוד" עליה בצורה כזאת, ונראה שהיא מאמינה שיש לו רגשות אליה... אולי היא בכל זאת צודקת? מהקשר שאני ראיתיעל גבי המסך, אכן, יש לה סיבות להאמין שיש לו רגשות רומנטיים כלשהם כלפיה ו.... (לא בעוצמה שלה, אבל בהחלט התחלה של רגש) היא מאוהבת והוא לא מודה ולא מפגין זאת אבל אי אפשר לשלול על הסף שאין לו רגשות או ששניהם משחקים או שיש שם משהו באמת

sexyleydi

New member
בשביל מליון אנשים כמו גב וקרן ימכרו את עצמם

ואת אימא שלהם גם.
שניהם שחקנים

KEEK

Member
קרן מאוד חכמה.. מאוד..

והיא יודעת יותר טוב מכולם, שגב לא חשק בה, ובטח לא פיתח רגשות כלפיה לכן היא היתה תמיד כבויה ומבודדת התרחקה מליהי.. התרחקה מכולם אחרי שיצאה מלופש שלו בלילות, במקום שתלך לישון בראש שקט אחרי ערב משותף עם אהובה, היא היתה יושבת לבד שעות בחצר.. מהרהרת.. רחוק מלהיות שלווה ומאושרת. כי ידעה שלמרות שהוא בחר בה, ולמרות שהיא תזכה, היא שוב לא נאהבת, לא נחשקת, ולא רצויה. היא ידעה היטב שהיא נבחרה רק כי היא תביא את הפרס. בלב שלה היא יודעת שהיא הפסידה לדניאל, שוב. כי מעבר לפרס הגדול, דניאל היא זאת שנאהבת וקרן, שוב רק מנוצלת. אני ראיתי את קרן בחודש האחרון שהיא וגב היו ביחד וזאת היתה התקופה הכי ירודה שלה במקום להיות קורנת ומאושרת מרוב אהבה היא היתה כבויה לחלוטין כי היא ידעה בדיוק למה גב בחר בה..

anonimit75

New member
זאת פרשנות אחת

וו.... ואלה אני יכולה להתחבר לפרשנות הזאת...(למרות שאני חולקת עליך שקרן היתה כבויה בחודש האחרון ...אני ראיתי גם המון שמחה ואושר, ביחוד בשבועיים האחרונים) בכל אופן, בהחלט היו רגעים שמה שכתבת עבר לי בראש... גם בקשר לגב...היו רגעים שהוא היה נראה מהורהר, ועבר לי בראש שבטח הוא חושב "איך אני נפרד ממנה בחוץ ??" ... אבל רוב הזמן, ראיחברות, כימיה ואהבה ורשתי את הדברים בצורה הפוכה..... באמת שאי אפשר לדעת...

anonimit75

New member
היו הרבה מקומות

שהיה ברור שהוא משחק: כלמשל כשהוא אמר לה שיציע לה להתחתן איתה בגמר, כששאל את קרן איך יקראו לילד שלהם ..כל מיני משחקים מטופשים שנועדו למצלמה...אבל הוא עשה אתזה במעטה של צחוקים.... עם זאת, יש המון מקרים שבהם הוא הפגין רגישות כ"כ רבה, אכפתיות כ"כ עמוקה (מהסוג שיש כלפי מישהו שאוהבים), וגם החיבוקים והנשיקות הרבים, והחיבור הפיסי. הוא כל הזמן חיבק אותה, והיה נראה שהוא ממש נהנה מזה. גם ראו כמה טוב לו איתה... הבן אדם היה בדיכאון בשבועות הראשונים, ומאז שהתחיל להרעיף אהבה לקרן הוא נעשה מאושר...אני באמת הרגשתי שם התחלה של התאהבות.. יש אנשים שלא יעשו שום דבר מול מצלמות. יש לי ידיד שטוען שאם הוא היה שם, הוא לא היה עושה שום דבר מיני...גם לא נשיקה סוערת.... אז אולי גם גב כזה... אני לא אומרת שהוא לגמרי מאוהב..תשוקה בהחלט לא היתה. אבל היה בחיבור ביניהם משהו מאוד מרגש, אמיתי, רגשי ועמוק...לא הם ניצחו, אנשים האמינו להם , וגם אני... אז נכון, כל בר דעת צריך לחשוד שהכל משחק, ולו בגלל הפרס הכספי הגבוה, אבל החיבור שהתחיל באינטרס משותף, יכול בהחלט להפוך למשהו אמיתי,הם בני אדם, בכל זאת.... ואני קניתי את ההצגה שלהם (למרות שלפעמים היה ברור שזאת הצגה), ועדיין "בגדול" האמנתי להם...

את מדברת על משחקים אחרים

ואנחנו מדברים על משחקים אחרים. אנחנו לא מדברים על משחקי זוגיות, ומשחקים בקשר.. אנחנו מדברים על משחק נטו. קרי הוא לא באמת נדלק עליה, הם לא באמת זוג, והכל משחק.

anonimit75

New member
אבל סוזי, את לא יכולה לדעת את זה

בוודאות.. את מפרשת את ההתנהגות שלו כמשחק, אבל האם הכל משחק ? כמה זה באמת היה משחק ? איפה זה היה אמיתי ?האם היה שלב שהמשחק הפך למציאות ???כל אחד ראה משהו כל אחד בוחר להאמין במשהוא אחר...משעשע איך כל אחד רואה את הדברים בזויית אחרת ובוחר להאמין למשהו אחר...אף פעם לא נדע את האמת ....

הזוגיות היא משחק. נקודה. וזה מה שאמרתי כבר.

חברות ביניהם? הייתה. הם התקרב והתיידדו והכל טוב ויפה. זוגיות? חרטה ברטה.

למעלה