היו הרבה מקומות
שהיה ברור שהוא משחק: כלמשל כשהוא אמר לה שיציע לה להתחתן איתה בגמר, כששאל את קרן איך יקראו לילד שלהם ..כל מיני משחקים מטופשים שנועדו למצלמה...אבל הוא עשה אתזה במעטה של צחוקים.... עם זאת, יש המון מקרים שבהם הוא הפגין רגישות כ"כ רבה, אכפתיות כ"כ עמוקה (מהסוג שיש כלפי מישהו שאוהבים), וגם החיבוקים והנשיקות הרבים, והחיבור הפיסי. הוא כל הזמן חיבק אותה, והיה נראה שהוא ממש נהנה מזה. גם ראו כמה טוב לו איתה... הבן אדם היה בדיכאון בשבועות הראשונים, ומאז שהתחיל להרעיף אהבה לקרן הוא נעשה מאושר...אני באמת הרגשתי שם התחלה של התאהבות.. יש אנשים שלא יעשו שום דבר מול מצלמות. יש לי ידיד שטוען שאם הוא היה שם, הוא לא היה עושה שום דבר מיני...גם לא נשיקה סוערת.... אז אולי גם גב כזה... אני לא אומרת שהוא לגמרי מאוהב..תשוקה בהחלט לא היתה. אבל היה בחיבור ביניהם משהו מאוד מרגש, אמיתי, רגשי ועמוק...לא הם ניצחו, אנשים האמינו להם , וגם אני... אז נכון, כל בר דעת צריך לחשוד שהכל משחק, ולו בגלל הפרס הכספי הגבוה, אבל החיבור שהתחיל באינטרס משותף, יכול בהחלט להפוך למשהו אמיתי,הם בני אדם, בכל זאת.... ואני קניתי את ההצגה שלהם (למרות שלפעמים היה ברור שזאת הצגה), ועדיין "בגדול" האמנתי להם...