בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

anonimit75

New member
כמה ציניות... דווקא יש מצב שהוא כן התאהב...

אני נוטה להאמין בזה יותר ויותר... בדיעבד ,קשה לי להאמין שהוא כזה שחקן....וכל אחד יכל לראות שם אהבה אמיתית (גם אם לא תשוקה). יכול להיות שהוא לא נישק אותה בגלל כל המצלמות והעובדה שאין שם טיפת פרטיות... אי אפשר לדעת... נחכה חודש- חודשיים ונראה... אני דווקא מאחלת להם בהצלחה.. במיוחד לגב, הוא מדהים בעיני.

KEEK

Member
לא אמרת לפני כמה ימים שאת חושדת שהוא שחקן?

את כל יומיים מחליפה דעה עליו זה אומר עליו המון.. ולגבי קרן וגב והזוגיות שלהם - הם קיבלו מיליון ש"ח, הם חייבים לדגמן זוגיות מאושרת לפחות לחודש חודשיים הם לא כאלה טיפשים להתנתק אחד מהשניה אחרי יומיים

anonimit75

New member
קיק נכון. אני לא בטוחה בכלום

כשאני רואה קטעים שלו ביחד עם קרן (בשידור חוזר) זה נראה לי כ"כ אמיתי שקשה לי להאמין שזה משחק... האינסטינקטים הראשונים שלי אמרו שהוא התחיל להתאהב בה בשלושת השבועות האחרונים, אבל קראתי את התגובות שלכם ,והרציונל אמר לי שאולי אתם צודקים ושיש משהו בחשדות שלכם, אז השתכנעתי , אבל לא עד הסוף.... אם שניהם משחקים אז הם שחקנים מעולים !!! בקשר לדיגמון זוגיות,אני לא כ"כ מסכימה איתך. אני לא חושבת שהוא חייב לדגמן זוגיות וגם אם כן, להגיע עד לקריות , למשפחה שלה, זה נראה לי ממש מוגזם..זה רק מראה כמה הם קרובים לדעתי... אני בכל זאת מאמינה שאולי האינסטינקטים הראשוניים שלי צדקו. ו...שיש שם אהבה... אי אפשר לדעת.. לעולם לא נדע, אלא אם כן, זה יחזיק בחוץ...נראה...

anonimit75

New member
ןאגב קיק,

אני חושבת שלשחק ברגשות של מישהו זה מרושע ואני לא מאמינה שגב מרושע. להיפך... אז או ששניהם משחקים או שזה אמיתי... לא מאמינה במשהו אחר...נוטה להאמין שזה אמיתי

KEEK

Member
קטן עליו לשחק ברגשות..

הוא עבר סטאז' בהשרדות אצל נטלי חשבנו שאולי נטלי הגזימה ואז ראינו את ההתנהלות היומיומית שלו.. הבחור יודע לשחק, להשפיל, לבזות.. כל מה שנוח לו לא רואה ממטר נימוס בסיסי אין לו - חיי חודש וחצי עם אנשים ולא שטף כוס או צלחת אז איך אפשר לצפות ליותר? לגבי קרן ספציפית, לא בטוח ששיחק ברגשות שלה, כי לא בטוח שהיו לה רגשות. היא לא אהבה אותו, אלא אהבה את הרעיון להיות הבחורה הנבחרת בבית ע"י הרווק זה יכל להיות השליח שמביא להם את האוכל והיא היתה מתנהגת אותו הדבר.. הניצול היה הדדי, אבל המינימום שהיה צריך לעשות זה לא להשפיל אותה פעם אחר פעם..

anonimit75

New member
לא צפיתי בהשרדות ואני לא יכולה להגיב

על מה שכתבת. אולי בהזדמנות אצפה בזה. אבל בקשר לזה שלא שטף צלחת...אני לא חושבת שזה חטא כזה נוראי. אז אוקי הוא עצלן ופרזיט אולי, אבל בן אדם לא נמדד רק בזה... יש לו צדדים חיוביים אחרים...לא חסר... ולגבי קרן, אני לא מקבלת את זה שהוא השפיל אותה...היא השפילה את עצמה (קצת) בזה שהיא רדפה אחריו באובססיביות בהתחלה. אבל אני לא שופטת אותה. מה שבטוח שמהרגע שהיא "השיגה" את גב, הוא לא השפיל אותה בכלל, להיפך. לדעתי הוא הפך אותה לנסיכה. לא ראיתי הרבה גברים שהם כ"כ רגישים ואמפתיים לבנות הזוג שלהם, הוא תמך בה, עודד אותה, חיבק ונישק כשצריך, הצחיק אותה...נתן לה כל מה שיכל...אני ממש לא קוראת לזה השפלה

KEEK

Member
אני לא מקבל את זה שהוא עצלן ופרזיט

וזה בסדר. נתתי לך דוגמא כדי להסביר לך שאם אין לבנאדם נימוס בסיסי, אי אפשר לצפות ממנו ליותר מידי. אם בנאדם יכול לחיות חודש וחצי עם אנשים שמבשלים/מכבסים/שוטפים לו, והוא לא יכול להראות מינימום הכרת תודה או לעזור אפילו טיפה.. זה מראה כמה הבנאדם אטום לסביבה שלו. אני הייתי מתבייש לחיות ככה במקומו. ולמרות שאת חושבת שזאת לא השפלה, אני מאחל לך שבן זוגך לא יסמס לך לבוא ויעשה את עצמו רדום רק כדי שתלכי או ישפיל את האינטיליגנציה שלך מול אנשים וישאל אותך על קולנוע אוסטרי או יפני, ואז לקינוח יקרא לך פרחה

anonimit75

New member
לקחת ארוע מסויים והפכת אותו לארוע מכונן

אז הבן אדם סימס לה בצהריים משהו ובערב התחשק לו להיות לבד...אז מה?! קורה... אני לוקחת הכל בפרופרוציות, זה יכול לקרות... והוא קרא לה פריחה בחיבה...זה כמו שאני קוראת לחבר שלי שאני אוהבת ערס, או גמד....לא צריך לקחת כל דבר שנאמר למקום שלילי...הכל זה עניין של פרשנות...הכל בעיני המתבונן... אני לא ראיתי אצל גב אטימות...דווקא ראיתי המון רגישות באיך שהוא הגיב לפגיעות של קרן...ראיתי המון רגישות בכלל...וראיתי המון התיחסות לסביבה...אני לא מסכימה עם הפרשנות שלך...אז הוא לא מנקה ולא שטף (היתה קרן שהסכימה לעשות בשבילו את הדברים...ולקחה את תפקיד המטפלת..) אבל מפה ועד לעשות אותו אטום לסביבה, אני לא מקבלת...

KEEK

Member
לא את ולא אני היינו סגורים איתו באותו מקום

לזמן ממושך. אז בואי נקשיב מה האחרים אמרו עליו - בדור הבא כל הבנים דיברו על העצלנות שלו, וסיימו את התוכנית שהם מדברים עליו דברים ממש לא מחמיאים לקראת הסוף חוץ מקרן (ואורן ה
) הוא ממש לא יוצא משם עם חברים.. כל הבנות שהודחו פתחו עליו חתיכת פה במסיבת רווקים באתר וואלה יצא לך לראות את התוכנית? תראי.. תשמעי מה דנה, מור, ונינה וכל שאר הבנות אומרות על ההתנהלות שלו בבית איך היה מתייחס אליהן, ובכלל איך התהלך כמו טווס בוילה כמו איזה בעל הבית וכולם עובדים אצלו.. והשרדות,חזר מהאי רק עם חבר אחד (יניב) אף אחד מהמודחים לא שמר איתו על קשר.. ולאף אחד לא היה דברים נחמדים לומר עליו. אני זוכר את הראיון של אירית בערוץ 24, איך היא שמחה שגב נמצא בוילה, שלחה מסר עם עקיצה שעכשיו כולם רואים מי זה גב האמיתי. אז למה לנתח ולנחש אם יש לנו עובדות בשטח? מעל 90 אחוז מהאנשים שחיו איתו, ממש לא סבלו אותו, ולא את ההתנהלות היומיומית שלו.. זה אומר כמה דברים תסתכלי מה הבנות המודחות אמרו על איתן - הבחור היחידי (כי גב לא עשה כלום) שהיה צריך לבחור מבינהן, ולהדיח אותן איך יש לכולן רק מילים טובות עליו למרות הכל ותראי את גב.. בחודש וחצי, שלא היה צריך לעשות בהם כלום, הצליח שוב לרכוש עוד "אוייבים".

anonimit75

New member
זה לא מדוייק

1. אורן ממש לא טמבל...הוא חסר טאקט, לא רגיש במיוחד אבל רחוק מלהיות טמבל... 2. אני לא שמעתי את המודחות אבל שמעתי קצת את מה שמור אמרה עליו כהיא יצאה מהבית והיא דווקא אמרה שהיא מאוד מעריכה אותו (את גב) 3.גב לא ניסה בכלל להתקרב לבנות האחרות, ככה שאני יכולה להבין את הפגיעה שלהן במצב כזה , הוא לא נתן להן להכנס למשחק בכלל ולא נתן להן להתקרב אליו...מה רצית שהן יגידו עליו ? הן בכלל לא מכירות אותו. .אז נכון , שאולי היה יותר נחמד וחביב מצידו אם הוא היה נפתח גם לאנשים ובנות אחרות, אבל הוא לא בחר לא לעשות את זה ואני לא שופטת אותו...זה הוא, והוא לא הרגיש צורך לעשות זאת. זכותו. זה לא שהוא פגע בהן... האגו שלהן נפגע כי הן רצו אותו והוא לא שם עליהן ולא התיחס אליהן... 4. אני לא חושבת שהבנים לא סבלו אותו. ממש לא...הם רצו להגן על איתן, והיו להם כמה רגעים של חוסר תקשורת ואף תאקלים קטנים איתו (בעיקר לבן וליוני), אבל מכאן ועד ללא לסבול המרחק עצום... אני לא מסכימה איתך. לדעתי ,כולם חיבבו אותו והסתדרו איתו. הם לא חייבים להיות חברים הכי טובים (הם גם לא יהיו ,כי פרט לאורן לא היה לגב חיבור אמיתי עם אף אחד מהם), אבל זה לא אומר כלום.. 5. אני מסכימה איתך, שגב הוא בעייתי . הוא גם מתנהג לפעמים לא יפה...אבל אני לא עושה אותו מפלצת בגלל זה.. הוא רחוק מלהיות מושלם ואני מודה שהרבה םעמים לא הבנתי למה הוא מתנהג כפי שהתנהג (משחק ? אגו ? ) אבל לשום דבר אני לא מתייחסת בשחור לבן...כל דבר צריך לקחת בפרופורציות...הוא התגלה ברגישות יוצאת מהכלל לא פעם, אז למה שאני אצפס רק לצדדים הפחות יפים שלו ?

KEEK

Member
למה את מנתחת את מה שהם אמרו?

זה היה ברור מאוד.. תראי מסיבת רווקים ותביני לבד.. להגיד שהבנות לא היו קרובות אליו מספיק זה ממש לא רלוונטי הן דיברו על ההתנהלות הכללית שלו בבית, איך זה מרגיש לחיות לצידו לא צריך לישון איתו בלופט בשביל להרגיש את הדברים האלה אל תזלזלי במה שהבנות האלה עשו בבית.. והדברים שהן אמרו נגדו היו מאוד ברורים. זה קצת מצחיק שאת אומרת שזה בגלל שהאגו שלהן נפגע ובגלל זה נתתי לך את איתן כדוגמא - מה את אומרת על זה שאיתן לא קיבל אפילו לא חצי מילה רעה אחת מכל המודחות? כולן בלי יוצא מן הכלל הרעיפו לעברו רק מחמאות והוא, ולא גב, היה זה שהיה לו רוב הזמן את כל הכוח בבית לבחור ולהדיח. ולמרות כל הכוח שהיה לו עליהן, אף אחת לא אמרה עליו מילה אחת רעה שיצאה מהבית. דווקא גב שלא היה צריך להחליט יותר מידי החלטות, והיה יכול להיות רק מיודד איתן, דווקא הוא קיבל על הראש מהבנות.. אז איפה האגו של אותן בנות שדיברו על איתן? הדיון קצת מיצה את עצמו כי את בוחרת לבטל את כל הדברים המכוערים שלו בעיוורון.. אז בסדר.. לא אהרוס לך את האשליה שמדובר בבחור מקסים ומתוק וכל הפגמים שלו זה רק בגלל העבר שלו..

anonimit75

New member
אני בכלל לא מבטלת את הפגמים של גב

יש לו המון פגמים אבל אין מה לשהוות בין איתן לגב. הם שונים , כ"כ שונים. זה כמו להשוות בין סוס לאריה.. אין הרבה קשר ביניהם. איתן הוא בחור יותר נורמלי, יותר פשוט (ברמה שהוא ברור ,תקשורתי ומובן) , הוא חביב, נחמד, יציב, מאורגן...מזכיר את הבן של השכנה ממול... גב הוא הרבה יותר מורכב, יש לו פתיל קצר, מתחמם מהר, נטייה להתפרצויות, הוא קצת שוביניסט, ילדותי, עצלן. הוא יכול להיות ממש אנטיפת ולתת לאנשים תחושה שהם אוויר, או שהם שקופים. ההתנהגות שלו ממש לא נורמטיבית ונחמדה במובנים שלנו.... אבל מצד שני, אני התרשמתי שהוא אדם טוטאלי. אם הוא יתן בך אמון ויאהב אותך, הוא יתן לך הכל, את הנשמה... הוא יפגין כלפיך, רגישות, אהבה, אכפתיות, חום ואהבה... איתן הוא בחור יותר שכלתני מחושב וקר...גב הרבה יותר חם וטואלי (על גבול האובססיבי) ולכן הוא לא נותן לאנשים להתקרב אליו בקלות.... בקיצור אין מה להשוות....אנשים שונים. כל אחד מדהים בדרכו

KEEK

Member
ושוב את מתחמקת מהנקודה שלי ../images/Emo8.gif

תשאלי את עצמך איך איתן הצליח לצאת מהמשחק, וכל הבנות החמיאו לו ופירגנו לו למרות הכל וגב ממש רחוק מזה.. בעיקר קיבל על הראש מרובן..

anonimit75

New member
מאוד פשוט

יש אנשים חברותיים - כמו איתן למשל... ויש אנשים שהם לא חברותיים, לא נפתחים בקלות שלא קל להתחבר אליהם כי הם לא מאפשרים לך - כמו גב. זה לא אומר הרבה מעבר לזה...יש סיבה להתנהגות הזאת . בן אדם לא הופך למסוגר וללא חברותי סתם... זאת דרך הישרדות ודרך חיים שמסגלים אנשים מסויימיים והיא לגיטימית. לא לכולנו היו חיים נורמאלייים.. וכולנו קצת לא נורמאליים

KEEK

Member
גם אורן מאוד לא חברותי

בעל ליקויים חברותיים ברורים לעין והוא היה הגבר מס' 1 בבית.. יש הבדל בין להיות לא חברותי, לבין להיות בלתי נסבל.. זה לא קשור מה שאת אומרת.. מצטער

anonimit75

New member
שוב אתה משווה בין סוס לאריה ?

אורן וגב שונים. יש להם ליקויים שונים...גם אם זה ליקויים חברתיים שונים.. לא יודעת מה זה גבר מספר 1 ... מי קובע מיהו הגבר מספר 1 ? כל אחד יבחר מישהו אחר...כל אחד מהגברים בבית שונים... כל אחד מתחבר למישהו אחר... יאללה, אני באמת חייבת ללכת לישון, כבר נעצמות לי העיניים... חחח עכשיו באמת לילה טוב, קיקוש.. נשיקות

KEEK

Member
גבר מס' 1 הכוונה למה שרוב הרווקות אמרו

רובן החמיאו בעיקר לו גם כאן בפורום עד למקרה ההוא עם גב, הוא היה הגבר הכי אהוב ומוערך בפורום. אז הכוונה שלי היתה שהוא הבחור הכי אהוד בווילה למרות שהוא לא הטעם האישי שלי
לילה טוב

KEEK

Member
אגב, להגיד על איתן שהוא חברותי

זה אחד הדברים המצחיקים שנכתבו פה בפורום..

anonimit75

New member
עצם זה שכולם אמרו עליו דברים טובים

זה בגלל שהוא התנהג בג'נטלמניות ונחמדות לכולם...אם זה לא סממן של חברוותיות אז מה כן ? בכל מקרה, אני מבינה למה אתה חושב שגב בלתי נסבל... אני פשוט רואה מעבר להתנהגות הבלתי נסבלת שלו ומשם החיבה הגדולה שלי אליו... בהרבה מובנים, הוא מזכיר לי את עצמי... אבל לא משנה...באמת מיציני להערב.. לילה טוב, קיק, יקירי. חלומות פז

למעלה