בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

sexyleydi

New member
לדעתי תיקח סבבה

היא לא הזוכה האמיתית היא זוכה בחסד עבודה בעיניים שעשתה ההפקה לקהל עובדה שלפני זה קרן גם הועמדה להדחה וגם הייתה מקום חמישי או שישי בהצבעות

sexyleydi

New member
פרק 9

http://dor.walla.co.il/?w=//1843810/@vod אחרי המועמדות של קרן להדחה כל הפרקים יהיו על קרן ולכן לא אסכם את הפרקים האלה *לינוי מודחת *אורטל נכנסת למשולש הרומנטי *הסיפור של בן וליהי מתחיל *מודיעים על כניסתו של גב קובי פרץ וחפר *לינוי ואיתן בדייט פלאפלי במיוחד *איילת זוכה במשימת התקציב ובוחרת לקחת את ענבר איתה *איילת פוגשת את האקס שלה בקניון ארנה ואוכלת סקטים בעקבות הפגישה *איתן מזמין את דניאל למסאג' פרטי אצלו בחדר והמוסיקה ברקע של ''נשואים פלוס'' *קרן מרכלת על דניאל עם ליהי''אין לה טיפת בושה,לי יש קצת''חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על מי היא עובדת?) *אתי מספרת לקרן שליהי ובן מתכתבים *אתי וקרן בשיחה מלוכלכת במיוחד,על דניאל ליהי ושר אגוזים *אתי מנחמת את עדי וליז לפני ההדחה *ענת בשיחה עם איריס על הפרעות האכילה שלה *קרן לליהי''גם עדי ואתי בקטע של בן'' ליהי מצטרפת למעגל של בן *דניאל לבן שאתי בעניין שלו ונותנת לבן טיפים איך להתחיל עם ליהי *קרן לאיתן''אף פעם לא הרגשתי חלק ממשהו אני תמיד המשהו'' בשיחה עם איתן וקרן במקלחת *בן בשיחה עם איתן ומחמא לקרן ומושך את איתן לכיון של קרן ,בן חופר ומחמיא לקרן ואיתן נרדם תוך כדי חחחחחח *ליהי ובן מתחברים *עדי ולינוי בשיחה.לינוי מציעה לעדי להפסיק להיות כבדה ומשעממת ולהתחיל להיות כייפית *היחסים בין אורטל לאיתן מתחממים *עדי ובן בשיחה,בן לעדי''מאוד קל איתה וכייף איתה'' .רייט קל לגרום לה לפתוח רגליים. *עדי ובן בשיחה נוספת בחדר הבנות *איתן ואורטל בשיחה בחדר הבנים *ליהי ובן בדייט ראשון *בן בשיחה עם איתן ''אני לא מרגיש מצידה שום רצון לעלות שלב''על ליהי

sexyleydi

New member
פרק 10

http://dor.walla.co.il/?w=//1844569/@vod *העניינים בין איתן לאורטל מתחממים ואורטל יוזמת נשיקה עם איתן בחדר הבנים *הבנים יוצאים ונכנסים במקום גב פשטי נירו לוי וקובי פרץ *קרן עושה שיחה עם ליהי ומסבירה לה שאתי נפגעה ממנה כי היא עשתה את כל המהלכים שלה עם בן בשושו,ליהי בתגובה ''לא חשבתי על זה'' מה חדש?ליהי יודעת לחשוב? קרן לליהי''לכי תשבי מולה ואם תצטרכי לבכות לה מול הפנים תבכי לה בפנים'' *קרן שואלת את אתי מדוע היא לא מדברת עם ליהי ואתי ''לא בא לי לדבר איתה'' קרן''אתי זאת לא התנהגות זה מעצבן אותי לכי תדברי איתה את לא ילדה''אתי ''לא רוצה היא כל היום יושבת לידו''קרן''אל תהיי כזו'' רושמים כזו או כזאת? *העניינים בין אורטל לאיתן מתחילים להתחמם ואורטל זורקת עליו קמח לעיניים *בן עושה שיחה עם קרן ומציע לה ליזום צעדים ולהתקדם בקשר עם איתן *שיחה של אורטל עם איריס''עשיתי איזשהי טעות ואני אפילו מתביישת לספר את זה וחשבתי שקונץ יקרב בינינו וזרקתי עליו קמח'' ''בגלל שהוא כעס זה גרם לי להתחבר אליו יותר,כנראה הכעס הזה עושה לי משהו לא יודעת איך להסביר את זה '' ''יש בי תוקפנות והיא חלק ממני,זה היה סוג של תוקפנות ברור לי'' איריס'אני רוצה לדבר על תוקפנות כסוג של אנרגיה'' *בהוראת בן קרן שלחה לאיתן הודעה והם נפגשו לשיחה בחצר הבנים *דניאל בשיחה עם אתי,נפגעת ממנה שהיא התרחקה ממנה והיא מעדיפה שאתי תהייה כנה איתה ואם קשה לה להיות חברה גם שלה וגם של קרן שרק תגידו לא תשחק אותה חברה של דניאל כי לא נעים לה. בנתיים איתן וקרן מתמזמזים בבריכה של הבנים דניאל לאתי''גם לי קשה ''''גם את הפנית לי גם ואני מרגישה שאני רודפת אחרייך או שאת חברה שלי או שלא'' *בזמן שאתי מחזקת את דניאל לגבי איתן הוא וקרן מתמזמים בבריכה.אאוץ סצינה כואבת *ליהי עושה את מה שקרן הטילה עליה ובוכה בפני אתי .ליהי לאתי''באמת נראה לך שאני אפגע בך?' *אורטל יוזמת פגישה עם איתן בחדר הבנים מבקשת סליחה על הקמח *אתי ודניאל מדברות,קרן נכנסת לחדר במבט זועף ודניאל יוצאת להתפנות קרן דורשת מאתי שתהייה בצד שלה ולא של דניאל וגם ''אתי זה לא בריא לך הקשר עם דניאל'' אתי''היא סך הכל מסכנה'' *איתן ודניאל מתמזמזים בבריכה של הבנים *קרן ליהי ואתי בשיחה ממש מלוכלכת על דניאל ,הן החליטו לשגע אותה בכוונה על ידי שימוש באתי שהיא תעביר לדניאל מידע שגוי ושתחלוב מדניאל מידע לקרן.איזה רעות אני בשוק *קרן ואיתן מתמזמזים במיטה שלו *אורטל ואיתן בשיחה וקרן מפעילה את החיילות שלה ללכת לראות מה קרוה בין אורטל לאיתן עכשיו שאני רואה את המרתון אני מבינה שזה לא פייררררר לא פיירררר שקרן זכתה אחרי כל זה *אורטל ואיתן בחדר של איתן ,אורטל מבקשת מאיתן לעצום את העיניים ומנשקת אותו אורטל של איתן זאת לא אורטל של אורן.שתי נשים שונות אחת מלאת תשוקה ואחת מלאת דרמה וכבדות *איתן ואורטל בבריכה מתנשקים *יוני אורן ובן יוצאים מהוילה ונכנסים גב נירו וקובי

sexyleydi

New member
פרק 11

http://dor.walla.co.il/?w=//1846064/@vod רק מהתגובות בצד אפשר לראות שקרן בכלל לא הייתה אהובה *פירוט הנשיקה בין איתן לאורטל,איזה נשיקה חושנית יא אלוהים *קרן''נגמר הסרט אני מחוץ למשחק'' *גב נשאל אם הוא תפוס והוא ''כן'' *אורטל יוזמת פגישה עם איתן,היא נכנסת לחדר של הבנים והם מתנשקים ואחרי זה נכנסים למקלחת של הבנים ומתמזמזים שם עד הערב. *אתי רצה לספר לדניאל שאיתן ואורטל נמצאים בשירותי הבנים *איתן שולח הודעה לדניאל שהוא רוצה לדבר איתה ,הוא רוצה לספר לה על אורטל אבל היא משתיקה אותו ושוב מבקשת ממנו לא לדעת על זה ומנשקת אותו *קרן אתי וליהי בשיחה בארון הבנות בונות על ההגעה לגמר .קרן''איך בדיוק רקדנית הבטן נכנסה לנו לתמונה?''על אורטל. שוב קרן שולחת את החיילות שלה לפעולה,הפעם את אתי לברר עם אורן מידע *דניאל על אורטל''היא לא תדע להתמודד עם סיטואציה כזאת היא חלשה מידי ''יומיים אחרי זה אורטל בהחלט הרימה ידיים ופרשה מהמירוץ *איילת גב וענת בשיחה אל תוך הלילה ,גב נשמע בחור חמוד ומתוק,וזה מתחבר לי למשפט שעד שאתה לא גר עם מישהו ומכיר אותו על 24 7 אתה אף פעם לא תדע מי האדם שמולך.מתאים לגב כי בהישרדות זה לא היה שידור של 24 שעות ופה גילינו את פרצופו האמיתי. *דניאל וגב בשיחה בחוץ *קובי ואורטל בשיחה בסלון *דניאל חופרת לחפר חחחחחחחחחחחחחח.נירו הורס את התדמית של חפר.נירו לדניאל''חפרתי לחפר''חחחחחחחחחחחחחחח *המשימה הסודית של הבנים מתגלה והיא עזרה בבחירת הבנות החדשות שיכנסו לוילה *הבנים מתארחים ברדיו בן ואורן בטוחים שאיתן יתביית על קרן ויוני לא מסכים *גב ואיתן בשיחה 'בקטע של ערכיות יש לי בעיה בגלל זה אני מספר להן על כל מה שאני עושה עם האחרות''איתן לגב *משחק האמת והשקר מתחיל ואורטל זוכה בשקרנית הטובה ביותר וזוכה בשיחת טלפון הביתה .אחרי ההופעה שאתי דופקת אורטל מוותרת על השיחה לטובת אתי (אורטל שיקרה שהייתה לה אחות תאומנה שנהרגה בתאונת דרכים) *קרן על אורטל''עזבי היא ילדה אין לה אינטלגנציה רגשית אין לה לב ורגשות היא יצור בשבילי''אחרי שאורטל זוכה בשיחת טלפון ולא אתי .אורטל נותנת את השיחה לאתי *ממה התחיל העליהום על ליז,בגלל שליז הצביעה לאורטל כשקרנית הכי טובה ולא לאתי''מי אתן בכלל שתקבעו לי למי להצביע'' ליז בוכה לאיתן אחרי שחטפה צעקות מליהי ואתי.לי לליהי ואתי''לכולנו יש אימהות''' *השיחה של אתי ואימא שלה ''כפרה כפרה כפרה דש לגרניט'' *אתי מחוממת על ליז ,ליז מספרת לעדי שבלילה קרן ליהי ואתי ירדו עליה כל הלילה מבלי שהן ראו שהיא ערה וסגרו שהן נכנסות בה יחד וליז מפחדת כי היא אחת נגד שלושה *אתי מתחילה במלחמה עם ליז ורבה איתה בסלון ''תתפסי ממני מרחק כי אני מתחילה לצאת עלייך פה אני גומרת עלייך קשקושית'' *אתי וקרן נכנסות בליז (אני כצופה מפחדת) *ליז נשברת מול קובי ''הן שוברות אותי כל פעם'' קובי לליז''את בחורה ברמה ואל תרדי לרמות האלה הן מקנאות'' קרן איבחן את קרן ליהי ואתי כתת רמה קנאיות.צודק בגדול
*קובי פרץ מעניק חסינות לליז וענת *גב קובי ונירו מסכמים שקרן ליהי ואתי שותות את ליז *אורטל ואיתן יוצאים לדייט ארוך במיוחד על הארלי דוידסון ועושים מדורה איתן שואל את אורטל מה תעדיף אותו או את המליון והיא עונה לו ''ברור שאותך'' כשהיא שואלת אותו הוא מגיב''אני עדיין לא מכיר אותך'' *בן יוני ואורן חוזרים הבייתה ובן לליהי''כל הבנות אמרו שהתגעגעו אלי חוץ ממך,קצת מוזר שאני היחידי שחושף'' *אורטל ואיתן חוזרים מהדייט הממושך ודניאל לוקחת את זה קשה ''כל אחת פה אני אקבל אבל היא שטן'' *אורטל בשיחה עם איריס ''אני יכולה להתאהב פה מהר מאוד ואחרי הדייט של אתמול אני בכלל מרוסקת אני מקווה שאבא שלי לא רואה את זה ,אני מרגישה שאני עושה לעצמי פדיחה שאני נכנסת ללופ הזה ''

דברו על קרן וגב, דברו, סימן שהם פופולרים

מאוד מאוד , יחיו הקנאים ויסבלו אמן, שערי השמיים פתוחים!!!!!!! לא פוחדים? קשקשנים ורעי לב, !!!!! הקינאה אוכלת את הלב ???

sexyleydi

New member
נראה לך שאגיב לשטות הזאת?את טועה מותק

לא באתי לריב באתי להציג עובדות מתועדות

sexyleydi

New member
אני אמשיך מחר או בהמשך השבוע את שאר הפרקים

כמה נקודות לסיכום א.קרן הרבה יותר רכלנית ורעה מאתי ב.קרן לא הפסיקה ללכלך על כולן ג.ליהי לא באמת רצתה את בן ד.אורטל אישה אחרת עם איתן ממה שהיא עם אורן ה.העליהום על ליז התחיל סתם בלי סיבה אמיתית ורצינית סתם קינאה ומירמור ו.אחרי פרק 12 שקרן מועמדת בו להדחה ההפקה בוחרת להפוך את התוכנית מהדור הבא לדור של קרן

למעלה