בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

sexyleydi

New member
נו באמת

אם אני שמה לך פוליגרף את תצאי דוברת שקר
הערה חשובה ההודעה שלי לא אישית כלפייך שלא תעלבי

anonimit75

New member
חחח, מצאת לך למי לכתוב כזה דבר

אני מהאנשים הכי ישרים בעולם. וזה לא ב.הכרח חיובי.. אני בכלל לא יודעת לשחק ולשקר. במקרים שנאלצתי לשקר בחיים, תמיד, עלו עלי. אני שקופה...לא יודעת לשקר.מתחילה לצחקק ולהסמיק ישר.... והתכוונתי למה שכתבתי.. :)

anonimit75

New member
גב וקרן דגמנו זוגיות גם בחתונה. מצ"ב לינק

של גיא המאירי ביום ג (לפני יומיים)... http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=834449 הספקנים, תמיד ימצאו תרוצים וסיבות אחרות לדיגמון הזוגיות הזאת (ואי אפשר שלא להבין אותם, כי יש היגיון בטענות שלהם ). אבל אפשר גם בהחלט להאמין, שהזוגיות אמתית ונרקמת עכשיו בחוץ...

שלום172

New member
אנונימית../images/Emo140.gif תודה שהבאת את קרן וגב לכאן

הם נראים מאוהבים בהחלט מחמם את הלב לראותם אין לי מושג קלוש כיצד אתן מוצאות את הכתבות ומביאות לכאן בעיניי זה כמעט גאוני מודה בענווה אני בתול בנושא

anonimit75

New member
בכיף שלום ../images/Emo140.gif קבל עוד כמה לינקים נחמדים

בכל אופן, את הכתבות והתמונות שמביאים אפשר לקבל בפייס בוק של קרן (של הדור הבא) המעריצים שלה מחפשים כל בדיל מידע עליה ועל גב והם הראשונים לפרסם זאת :) חוץ מזה, הנה כמה לינקים שפירסמו שם לאחרונה : http://www.youtube.com/watch?v=zuxucYoxKkc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=GmhpH4wE1zg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=p0AojIdugfE&feature=related קשה לראות את שני הלינקים הראשונים ולחשוב שזה רק משחק בשבילם ,נכון ?! אני מאמינה להם !!! השתכנעתי...

שלום172

New member
../images/Emo140.gifלאנונימית../images/Emo142.gifהלינקים מקסימים

גם הם קשה לי להבין איך אנשים באמת מאמינים שזה משחק אי אפשר לזייף את האור בעיניים את הכיף שביניהם פשוט אי אפשר תודה לך מקסימה שטרחת והבאת את הקטעים הקסומים

andy181

New member
היי ...גם אני עשיתי בימים האחרונים

מרתון על פרקים ישנים שלא ראיתי וכאלה שרציתי לראות שוב בשביל לרענן את הזיכרון ואני מסכימה עם רוב מה שרשמת: א.אורטל באמת קיבלה המון זמן מסך בתחילת התוכנית וזאת בניגוד למה שנאמר פה בפורום שהיא התחילה לקבל זמן מסך רק בסופה. ב. עד הנשיקה באמת בקושי הראו את דניאל וזה חבל כי באמת היה לה כימיה עם איתן אבל לנו הצופים לא טרחו להראות את זה. זה אכן מפתיע שהיא לא הועמדה להדחה ביחס לכמות זמן מסך שקיבלה. הכוונה שלא הועמדה לפני שאפילו התנשקה עם איתן). ג.איתן אכן מאוד ניסה להתקרב לאורטל אבל כנראה שהכימיה שם לא הייתה משהו.. ד. הייתה תקופה שבן רצה את קרן ה.דניאל מאוד התחברה עם ליז, אתי,קרן, ליהי ואורטל בהתחלה אבל בעקבות הנשיקה כולן התרחקו ממנה. ו. דניאל אכן נמנעה מלרכל כשהייתה בסביבת המרכלות. אני זוכרת ספציפית את פרק 2 שאתי וקרן צחקו על מיכל ודניאל הגנה עליה ואמרה שהיא מקסימה ושהיא מאוד מיוחדת. דניאל מעדה לפי דעתי רק כשקראה לאורטל שטן אני מקווה שלאחר שתצפה בזה היא תתקשר ותבקש סליחה מאורטל למרות שהן סוג של ליבנו את הדברים האלו עוד ששהו בבית. ז.קרן ללא ספק לא פחות רעה מאתי היא פשוט הצטיירה טוב יותר כי היא הרבה יותר חכמה ממנה ויכלה להפיל בסופו של דבר את כל האשמה על אתי. אם יש לך עוד נקודות אשמח לקרוא :)

sexyleydi

New member
לגבי החרם

עכשיו ראיתי את פרק ובדקה 8 החרם על דניאל התחיל בעיקר מפני ליז .דניאל מציינת בפני ליז שאומנם הן התחברו בהתחלה אבל אחרי הנשיקה של איתן ליז עשתהמזה משהו מאוד מכוער. תקראי את הסיכום של פרק 7 אני מעלה נקודות על כל הפרקים סיכומים כאלה עם נקודות אשיות תוך כדי

adiyon2

New member
וואו לראות את הכל שוב

לי בהחלט הפעם הראשונה הספיקה מעל ומעבר.

sexyleydi

New member
אני בשוק ליהי מועמדת להדחה כבר מפרק 6

אני צופה בפרק 6 והמועמדות להדחה שבחר הקהל הן ליהי ליז לינוי ולירון

adiyon2

New member
לילה טוב לכולם

כ, זה ידוע לנו שמי שאחראי על כל הרוע זו קרן. אכן משלב מסוים, לאחר שהועמדה להדחה, וההפקה הבינה שהיא בסכנה, אמרו לה להתרחק מאתי ולהתנהג אחרת, מדי פעם יצאה קרן האמיתי, אך היא בהחלט שיחקה משחק. ההפקה ערכה את התוכנית מאוד לטובת קרן, והסוף ידוע.

שלום172

New member
לעדיון ידוע למי? אני ראיתי! קרן אוהבת! דואגת

תומכת! רגישה! מרגשת! מקסימה! מענינת! מצחיקה! ו..אם בעובדות עסקינן איתן! הוא זה שהציע לקרן להתרחק מאתי לטובתה! השיחה הזו איתו היא זו שהובילה אותה (כמה טוב) בסופו של יום להתרחק מאתי גדולתה של קרן שלא חלקה את העובדה הזו בחוץ למרות שהייתה יכולה לגזור קופון של אמפתיה קרן לוקחת אחריות מלאה על החלטותיה ולא מאשימה אחרים היא נהדרת עצוב לי לא מעט שהרוב כאן בפורום מתעקש לראות בה רק רע אולי אחרי יום כיפור משהו ישתנה " והאמת" המוחלטת שלכם תתרכך

adiyon2

New member
אתה ראית מה שראית ואני מה שראיתי

כנראה כל אחד מפרש מצבים אחרת. התוכנית נגמרה ובאמת שאין לי צורך לשנות דעה על זה או אחר. אני כאן כי האנשים טובים בעיני. זהו. שתהיה לך שנה טובה.

שלום172

New member
adiyon ../images/Emo140.gif צודקת אכן כך

שתהייה גם לך ולכל הפורום שנה נהדרת.

sexyleydi

New member
פרק 7

http://dor.walla.co.il/?w=//1841831/@vod *לירון המודחת השלישית של הוילה *הנשיקה הראשונה של איתן וקרן *ליז מתעצבנת מהנישקה של דניאל ואיתן וטוענת שהוא ניצל את דניאל מינית וסיפק את צרכיו (הם רק התנשקו) *בדקה 08:00 החרם על דניאל על ידי הבנות התחיל.הבוקר אחרי הנשיקה דניאל יושבת לבד ורק לירון ואתי מתייחסות אליה ,כל הבנות יושבות יחד ומסתכלות על דניאל בשינאה. *מושיק עפיה חוזר הבייתה *העניינים בין אורן לאורטל מתחממים *אורטל טוענת שהיא לא במשחק של איתן יותר(היא כנראה לא שמה לב שאיתן רדף אחריה והיא לא שמה עליו עד עכשיו) היא טוענת שהיא לא מוכנה לקבל שהוא יהיה עם עוד בחורות(קצת בציעות לבחורה שהגיעה לתוכנית שכל היעוד שלה הוא כזה) *ענת ואיתן יוצאים לדייט +אתי ואיתן יוצאים לדייט *איתן ודניאל בשיחה במרפסת הבנים על החרם.איתן לדניאל''אמרתי לך שזה יקרה ואת לא האמנת לי'' *ליז בשיחה עם איריס.שיחה שמסבירה הרבה על ההתנהגות של ליז ,מסבירה שהיא מאוכזבת מאיתן *איתן בהתחלה נמשך לקרן ואורטל מבחינה חיצונית ,לאורטל גם נמשך מינית אבל לדניאל נמשך מבחינת אופי *דניאל ואיתן בבריכה וליז מקנאה *ליז לאיתן שהיא מרגישה שאיתן ניצל את זה שדניאל הייתה שיכורה וניצל אותה מינית עם הנשיקה שלו עם דניאל .הוא בתגובה 'האנטמיות עם דניאל לא קשור לשיכרות,זה לא מניות כמו אנטמיות,מדהים שהשיחה הזאת דווקא איתך ''.ליז מרגישה בושה בשביל איתן שהוא עשה את זה עם משהי בת 24 ואיתן בתגובה שדניאל מאוד בוגרת לגילה.ליז מודה שזה הציק לה בגלל המשקעים שלה בעבר *ליז מחבקת את דניאל דניאל דורשת מליז את האמת .דניאל''זה מרגיש לי לא אמיתי'' .ליז''לי יש את האישו שלי עם עצמי'' *ליז מתנשאת על דניאל או שלא? והיא מצפה מדניאל שתבין אותה.''היא בת 24 ואני בת 30'' 'היא לא מודעת לסוג הניצול שהיא חווה,היא לא רואה את זה שאיתן מנצל אותה,אני חוויתי את זה'' *אחרי כל היום שליז פתחה לכולם על דניאל ואיתן ,דניאל מתתעצבנת במיטה ואתי וליהי מנחות אותה דניאל על ליז 'איזה שטן,בא לי לבכות מהלכ הסיטואציה הזאת,את לא מבינה מה עובר לי בגוףזה לא היא עצמה זה הדברים שהיא אמרה '' *המתח בוילה עולה,כל הבית על קוצים בגלל ליז וההאשמות החמורות שלה כלפי איתן ודניאל *יוני מדווח לאיתן שהבנות מחוממות על דניאל,יוני מדווח לו שזה בעיקר בגזרת ליז אבל יש עוד בנות שחלק מזה *קרן מנסה להרגיע את דניאל (אחרי שריכלה עליה עפ ליהי קודם) *דניאל מספרת לאיתן ואורן שהיא יודעת כל מה שליז אמרה עליה ועל איתן שהיא מנוצלת מינית וכל השאר .''זה כל כך נמוך'' לאיתן *ליז משקרת לאיתן שלא אמרה לבנות שאיתן מנצל את דניאל מינית
נקודה שלי אישית:מה שממש מפתיע אותי לטובה שלא זכרתי שליז יצאה ככה נגד דניאל ואיתן וזה גורם לי ממש לכבד את דניאל כשהיה על ליז עליהום היא לא הייתה חלק מזה *ליז לדניאל''חוץ מלפרגן לך לא אמרתי מילה רעה'' דניאל מבקשת מליז זמן לחשוב על זה *הסיכסוך הראשון של אתי,מסתבר שאתי היא זאת שסיפרה לדניאל את כל מה שליז אמרה על איתן ודניאל וכמו תמיד אתי שהייתה חלק מהשיחה את עצמה הציגה יפה *ליז עושה שיחה עם כל דיירי הבית אבל לא מציגה את כל האמת כי אחרי השיחה שלה עם דניאל ואיתן היא רצה ללכלך לאתי אתי מצטרפת לשיחה ומציגה את מה שליז אמרה לה אחרי השיחה ליז נשברת ובוכה
נקודה שלי,ליז חייבת טיפול פסיכולוגי *ליז ודניאל משלימות *איתן יוזם נשיקה עם קרן במסיבת יום הולדת של ליז *הנישקה של איתן וקרן.קרן טוענת שקשה לה להתקרב וליזום(על גב היא נדבקה כמו עלוקה) *ליז ודניאל משלימות

andy181

New member
אני חושבת שיש מצב שליז באמת שכחה

שהיא אמרה את הדברים האלו לאתי ולינוי.. אגב היום היא ממש מפרגנת לאיתן ודניאל אז כנראה היא הבינה שבאמת טעתה :) וזה באמת יפה שדניאל לא השתתפה בחרם על ליז למרות המשקעים וחילוקי הדעות שהיו בינהם בעבר.

sexyleydi

New member
פרק 8

http://dor.walla.co.il/?w=//1843258/@vod *המשך ערב היום הולדת של ליז *אורן מנסה משהו עם אורטל איתן איתם בחצר הבנים , ואיתן עושה קטע שקוף מידי כדי להשאיר אותם לבד ואורטל נעלבת ועוזבת *אחרי הנשיקה עם קרן איתן לוקח את דניאל לבריכה של הבנים ומספר לה שהוא יזם את הנשיקה דניאל מבקשת שלא יספר לה כלום על המהלכים שלו בבית .דניאל אומרת על קרן'איל לי מילה אחת קטנה רעה להיג עליה,היא סוף הדרך''קרן בחיים לא הייתה מדברת ככה על דניאל. *איתן מגיע בבוקר למיטה של דניאל ומבהיר לה שוב שהיא חשובה לו *לירון ודניאל בשיחה ,לירון''זה לא סוד רואים שהוא נמשך אליה(לקרן),כל אחת צריכה למשוך אותו בצורה שלה ואת לא פריארית'' *אתי מספרת על העבר המיני שלה עם נשים *דניאל לוקחת את קרן לשיחה(גיליתי שדניאל בחורה מאוד תמימה בהקשר של אנשים)לדניאל חשוב שכלום לא יפרק את החיבור שלה עם קרן. *אורטל לאורן''אחרי אתמול אכזבתם אותי מאוד''(הקטע שאיתן ודניאל עשו לה בחצר הבנים).''מה חשבתם שאני אקפוץ עלייך?'' משבר ביחסים של אורן ואורטל.נגמר רגע רגע רגע היא טוענת שגם איתן איכזב אותה,מדוע לאיתן היא סלחה ולאורן לא? *איתן וקרן בשיחה בחצר הבנים *קרן בשיחה עם איריס'זה סיכון מבחנתי,פחדתי להיוות במצב הזה גם אם רציתי''קרן מפחדת להיות שוב מקום שני.איריס''הגעגוע יותר עמוק מזה ,זה געגוע ללהיות מרכז מעצם היותך,מרכז של אהבה''על הקשר של קרן עם המישפחה שלה *איתן לדניאל''את בחורה מאוד חזקה ומאוד מודעת לעצמך,זה מפחיד אותי לחושב שעוד כמה זמן את תגידי לי ''לא אתה לא עושה לי את זה''''.איתן ודניאל בשיחה בחצר הבנים על התנהלות שלו עם קרן ואיתה *קרן מספרת לאתי שקשה לה *דניאל מספרת ללינוי שזה קשה לה *אורן מספר לבנים שרמת הקיצוניות שלאורטל הפתיעה אותו שהיא עושה דרמה מכל דבר *איילת מארגנת דייט לה ולאיתן בעזרת השנים *איתן ודניאל מתנשקים בסלון המקלחת וקרן מנצלת היזדמנות לרכל על דניאל עם אתי.כל מה שהיא ליכלכה על דניאל היא עשתה בצורה יותר חזקה עם גב ועם איתן.צחוק הגורל קוראים לזה או אירוניה? *אורטל ואורן בשיחה .זוג משעממים אורטל צריכה גבר פלפל ואורן אישה פלפלית.יחד הם יותר מידי משעממים *איתן ואיילת בדייט שהיא אירגנה.לאיילת לא הולך עם איתן. *המשימה הכלכלית החלה *קרן ואיתן בחצר הבנים .איתן נמשך לקרן *קרן וליהי מרכלות על דניאל במקלחת וקרן מספרת לליהי שהיא לוקחת כמה צעדים אחורה מאיתן.הקינאה של קרן מוציאה הרבה ליכלוך על דניאל קרן מציגה את דניאל כמשהי שהיא לא לקחה בכלל כמתחרה לתוכנית שלה על איתן.משהי פה מתנשאת יתר על המידה?? *משימת התקציב החלה,סופר,שור זועם ושאר נעליים *עדי דלוקה על בן *אתי דלוקה על בן *בן מציע לאיתן להתרחק מדניאל כי כייף לו עם דניאל וכל הבנות שרואות את זה ננעלות והולכות אחורה. *קרן רבה עם ליהי על המקלחת שליהי עשתה עם אורטל במשימת התקציב.קרן מנסה לסכסך בין ליהי לאורטל וגורמת לליהי לבכות גם אתי משתתפת בשיחה אבל לא היא הדומיננטית אלא קרן.בחורה יותר רעה ממה שחשבתי או זכרתי איזה טוב המרתון הזה (בכל ימי המשימה אורטל לא התקלחה וקרן כן.וקרן מגיעה בטענות לאורטל??באיזה זכות? וליהי ויתרה על אוכל כדי להתקלח) אורטל לא שותקת ומראה לקרן מאיפה משתין הדג קרן על אורטל''היא נחש קוברה מגיל 5'' סלחו לי אבל ליהי בחורה טיפשה תהנו

andy181

New member
הריב על המקלחת היה מפגר לא ברור לי

למה קרן עד כדין התעצבנה מזה, התגובה שלה הייתה מוגזמת... בכלל ככל שצופים בפרקים הראשונים קשה להאמין שקרן היא הזוכה המאושרת. מעניין אם דניאל "תכניס" בצחוק עכשיו לבן אחרי שתראה שהוא הציע לאיתן להתרחק ממנה, נראה לי היא תיקח את זה בסבבה.

למעלה