פרק 7
http://dor.walla.co.il/?w=//1841831/@vod *לירון המודחת השלישית של הוילה *הנשיקה הראשונה של איתן וקרן *ליז מתעצבנת מהנישקה של דניאל ואיתן וטוענת שהוא ניצל את דניאל מינית וסיפק את צרכיו (הם רק התנשקו) *בדקה 08:00 החרם על דניאל על ידי הבנות התחיל.הבוקר אחרי הנשיקה דניאל יושבת לבד ורק לירון ואתי מתייחסות אליה ,כל הבנות יושבות יחד ומסתכלות על דניאל בשינאה. *מושיק עפיה חוזר הבייתה *העניינים בין אורן לאורטל מתחממים *אורטל טוענת שהיא לא במשחק של איתן יותר(היא כנראה לא שמה לב שאיתן רדף אחריה והיא לא שמה עליו עד עכשיו) היא טוענת שהיא לא מוכנה לקבל שהוא יהיה עם עוד בחורות(קצת בציעות לבחורה שהגיעה לתוכנית שכל היעוד שלה הוא כזה) *ענת ואיתן יוצאים לדייט +אתי ואיתן יוצאים לדייט *איתן ודניאל בשיחה במרפסת הבנים על החרם.איתן לדניאל''אמרתי לך שזה יקרה ואת לא האמנת לי'' *ליז בשיחה עם איריס.שיחה שמסבירה הרבה על ההתנהגות של ליז ,מסבירה שהיא מאוכזבת מאיתן *איתן בהתחלה נמשך לקרן ואורטל מבחינה חיצונית ,לאורטל גם נמשך מינית אבל לדניאל נמשך מבחינת אופי *דניאל ואיתן בבריכה וליז מקנאה *ליז לאיתן שהיא מרגישה שאיתן ניצל את זה שדניאל הייתה שיכורה וניצל אותה מינית עם הנשיקה שלו עם דניאל .הוא בתגובה 'האנטמיות עם דניאל לא קשור לשיכרות,זה לא מניות כמו אנטמיות,מדהים שהשיחה הזאת דווקא איתך ''.ליז מרגישה בושה בשביל איתן שהוא עשה את זה עם משהי בת 24 ואיתן בתגובה שדניאל מאוד בוגרת לגילה.ליז מודה שזה הציק לה בגלל המשקעים שלה בעבר *ליז מחבקת את דניאל דניאל דורשת מליז את האמת .דניאל''זה מרגיש לי לא אמיתי'' .ליז''לי יש את האישו שלי עם עצמי'' *ליז מתנשאת על דניאל או שלא? והיא מצפה מדניאל שתבין אותה.''היא בת 24 ואני בת 30'' 'היא לא מודעת לסוג הניצול שהיא חווה,היא לא רואה את זה שאיתן מנצל אותה,אני חוויתי את זה'' *אחרי כל היום שליז פתחה לכולם על דניאל ואיתן ,דניאל מתתעצבנת במיטה ואתי וליהי מנחות אותה דניאל על ליז 'איזה שטן,בא לי לבכות מהלכ הסיטואציה הזאת,את לא מבינה מה עובר לי בגוףזה לא היא עצמה זה הדברים שהיא אמרה '' *המתח בוילה עולה,כל הבית על קוצים בגלל ליז וההאשמות החמורות שלה כלפי איתן ודניאל *יוני מדווח לאיתן שהבנות מחוממות על דניאל,יוני מדווח לו שזה בעיקר בגזרת ליז אבל יש עוד בנות שחלק מזה *קרן מנסה להרגיע את דניאל (אחרי שריכלה עליה עפ ליהי קודם) *דניאל מספרת לאיתן ואורן שהיא יודעת כל מה שליז אמרה עליה ועל איתן שהיא מנוצלת מינית וכל השאר .''זה כל כך נמוך'' לאיתן *ליז משקרת לאיתן שלא אמרה לבנות שאיתן מנצל את דניאל מינית
נקודה שלי אישית:מה שממש מפתיע אותי לטובה שלא זכרתי שליז יצאה ככה נגד דניאל ואיתן וזה גורם לי ממש לכבד את דניאל כשהיה על ליז עליהום היא לא הייתה חלק מזה *ליז לדניאל''חוץ מלפרגן לך לא אמרתי מילה רעה'' דניאל מבקשת מליז זמן לחשוב על זה *הסיכסוך הראשון של אתי,מסתבר שאתי היא זאת שסיפרה לדניאל את כל מה שליז אמרה על איתן ודניאל וכמו תמיד אתי שהייתה חלק מהשיחה את עצמה הציגה יפה *ליז עושה שיחה עם כל דיירי הבית אבל לא מציגה את כל האמת כי אחרי השיחה שלה עם דניאל ואיתן היא רצה ללכלך לאתי אתי מצטרפת לשיחה ומציגה את מה שליז אמרה לה אחרי השיחה ליז נשברת ובוכה
נקודה שלי,ליז חייבת טיפול פסיכולוגי *ליז ודניאל משלימות *איתן יוזם נשיקה עם קרן במסיבת יום הולדת של ליז *הנישקה של איתן וקרן.קרן טוענת שקשה לה להתקרב וליזום(על גב היא נדבקה כמו עלוקה) *ליז ודניאל משלימות