הממ....כל ההתנהלות של איתן מול דניאל
אמרה רוך, חיבה והרגשה כללית של חיבור מיוחד מאוד, מה שאי אפשר לומר על הזוגיות בין קרן לגב. האם הוא מאוהב או לא מאוהב בדניאל, אין לדעת, אבל מכל הזוגות בוילה, הקירבה ביניהם הייתה הכי בולטת והכי נטולת אינטרס. הסיבה, כפי שכבר ציינתי, לשניהם היה ברור שהזוגיות שלהם מרחיקה אותם מהמליון. אני מנחשת שהסיבה היחידה בגללה הם בילו יחד את רוב זמנם , היא שהם באמת חשו אחד כלפי השני רגשות עזים ונהנו להיות יחד. אי אפשר לומר את אותו הדבר על גב וקרן, אני אפרט אם את רוצה. בתחילת יחסיהם (שארכו סך הכל שלושה שבועות עד לגמר) גב בכלל רצה את חן, הוא גם אמר שחן הכי עושה לו את זה בוילה. בתחילת יחיסיהם גב בכלל לא ראה את קרן, היא הייתה זו שרדפה אחריו, לכל פינה בבית עד כדי כך שקראנו לה פה בפורום זנב. גב, באיזה שהוא שלב נשבר והחל להתייחס אליה, אבל זה היה יחס מעליב ומשפיל (כינויי חיבה כמו פרחה, לעג על הידע הכללי הלא רב שלה, הזמין אותה לחדר והלך לישון וכו') בתחילת יחסיהם כשעוד רצה את חן, הוא פגש את דניאל החבר שלו שככל הנראה רמז לו שכדי לקבל מליון, עליו להצמד לבחורה חזקה כמו קרן ולא לחן ואכן מייד לאחר אותו מפגש, גב עושה סיבוב פרסה מחן ומתמקד רק בקרן, מבלי לתת לחן שום הסבר הגיוני. החיבור בין קרן וגב למראית עין הוא חיבור הרסני למדי, מיום בו הם הוכרזו כ"זוג" במיוחד לאחר הטיול ליוון, גב שיתק את קרן לחלוטין, הרחיק אותה מהדיירים בבית, סגר אותה בלופט וגמר על שמחת החיים המעטה שעוד נותרה בה, היא לא קמה לרקוד בלי אישור ממנו, היא לא שתתה בלי אישור שלו (זכורה לי במיוחד תקרית באחד הבקרים בה היא רוצה לשתות רד בול והוא מענה אותה ב"בשביל מה " עד שהתייאשה). אי אפשר להכנס ללב של כל אחד מהם, אפשר לשפוט רק על מה שרואים על המסך, כנראה כל אחד רואה את הדברים אחרת.....אני ראיתי חיבור הרבה יותר חזק בין דניאל לאיתן ...ימים יגידו.