בוקר טוב ושנה טובה לכל הפורום

anonimit75

New member
שאלה היפוטתית. אם גב וקרן

ישארו בזוגיות יותר מ- 3 חודשים....נגיד חצי שנה...מה תגידי אז ?

adiyon2

New member
קשה לי לראות את זה קורה

בואי נגיד שאני אאמין שהזוגיות אמיתית, רק לאחר שיגמרו כל הקמפיינים המשותפים. הם בטח מאמינים שיקבלו קמפיינים, יוזמנו לכל מיני ארועים וכאלה. ברגע שאור הזרקורים יכבה, קרי 15 דקות התהילה, מכאן ניקח 3 חודשים ונראה מה יקרה.

KEEK

Member
ההתנהגות שלו היתה כמו התנהגות של גבר מכה

לא נתן לאף אחד לפגוע בה איים במכות אם מישהו יפגע בה אבל בפועל הוא מתעלל בה נפשית פעם אחר פעם נעל אותה בלופט רק איתו.. שאף אחד לא יתקרב הבחורה הכי שמחה בבית שאהבה מסיבות וריקודים לא העיזה לקום לרקוד אם הוא לא קם קודם ממש רצח לה את השמחת חיים פחדה לגשת אליו שהוא בקריז.. מה זה פחדה.. ממש רעדה. אין לי צורך להתחיל לפרט לך איך בדיוק הוא שיחק, ואיפה הזיופים שלו היו שקופים.. כי אם לא ראית את זה לבד, אולי את מתכחשת לזה בכוח.. למרות שאני זוכר בוודאות שאמרת לפני כמה ימים שאת עכשיו כמעט בטוחה שגב שיחק משחק....

anonimit75

New member
זה שהיא פחדה לגשת שהוא היה בקריז

רק הראה כמה היא רגישה וכמה היא מבינה אותו... לבן אדם יש פתיל קצר, וכשהוא עצבני רצוי וצריך להשאיר אותו לבד... היא ידעה שזה מה שהיא צריכה לעשות , לתת לו להיות לבד ולא לעצבן אותו , אבל היא בכל זאת דאגה לו ורצתה לוודא שהכל בסדר... לא ראיתי שם שום דבר פסול...מה יפה בקשר ביניהם, שהם הצליחו להבין אחד את השני, בזמן נורא קצר. ואני לא מסכימה שגב התעלל בה נפשית. ממש לא !!! וגם לא בזה שהוא רצח לה את שמחת החיים...אני מפרשת הכל אחרת... זה לא אומר שהוא לא משחק...יש לי סיבה טובה לחשוד שהזוגיות מזוייפת, אבל באותו משקל יש לי סיבה להאמין שזה אמיתי.. אני באמת לא חושבת שאפשר להגיד בוודאות מה יש שם :) אבל לא משנה, אנחנו מפרשים אנשים וסיטואציות אחרת. לגיטימי.. כל אחד מדבר מהעולם הפרטי שלו....אי אפשר לדעת מה באמת יש בין השניים האלה

KEEK

Member
אני יודע שאת מפרשת הכל אחרת

בגלל זה את חושבת שגב כזה נהדר ומקסים סתם עניין אותי איך שינית את דעתך בצורה קיצונית שוב..

anonimit75

New member
חחח, אף פעם לא הייתי בטוחה

אבל יש רגעים שהרגש והאינסטינקטים שלי משפיעים יותר חזק . הם אומרים שיש שם התחלה של רגש... ויש רגעים שהרציונל והשכל אומרים לי שזה משחק...בגלל שהוא לא נישק אותה ממש, בגלל שלא ראיתי תשוקה, בגלל שאני לא מאמינה לגב כי "תפסתי" אותו משחק מלא פעמים ומדבר למצלמות ואפילו משקר...ובגלל שאני חושבת שהוא שחקן טוב... אז תלוי באיזה יום אתה תופס אותי- ביום שאני "עובדת" עם הרגש או ביום שאני "עובדת" עם הרגש והאינסטינקטים :) ואתה צו

anonimit75

New member
המקלדת שלי מחליפה בין מילים

מחשב דפוק...הטקטס מתחרבש...סורי :( בכל אופן, התכוונתי לכתוב תלוי באיזה יום אתה תופס אותי- ביום שאני "עובדת" עם השכל או ביום שאני "עובדת" עם הרגש והאינסטינקטים :)

KEEK

Member
אז כמו שחשבתי..

את יודעת שהוא שחקן, כי תפסת אותו המון פעמים משחק משחק ואת יודעת שהכל היה שקר.. משום מה יש לך חיבה אליו, אז האינסטינקט שלך הוא להגן עליו בכל פעם שמישהו אחר אומר את זה למרות שאת יודעת שזה נכון..

anonimit75

New member
אתה קצת טועה

כי החיבה שלי אליו נובעת בעיקר בגלל האינסטינקטים שלי שאמרו שיש לו רגשות לקרן ושטוב לו שם איתה. האמנתי שבגלל הקשר המיוחד שלו אליה יוצאים ממנו דברים טובים כמו ההומור,ה צחוק, השנינות, החוכמה, הרגישות (האמנתי לרגישות שהפגין כלפי קרן),האכפתיות, ה פרגון והתמיכה. במידה והוא שיחק אז אין לי מה לחבב אותו כ"כ...הוא שחקן....אני באמת לא יודעת אם הכל שקר. אני חושדת בזה. אבל מבחינתי זה 50 אחוז שקר ו-50 אחוז אמת. אני פשוט לא בטוחה בכלום באמת

KEEK

Member
אני לא טועה בכלל..

אני רואה וקולט את גב נהדר את זו שמשנה את דעתה כל יומיים כתבת עליו פה כמה הודעות עד לא מזמן.. שאת חושדת בו מאוד והוא נראה לך שחקן.. והכל זיוף ושמישהו אחר כותב את זה את ישר קופצת להגנתו אז תחליטי... ואולי העובדה שאת לא סגורה על עצמך לגביו, צריכה להדליק נורה אדומה? חשבת אולי מה זה אומר שאת כל פעם משנה את ההחלטה שלך לגביו? מאיפה זה נובע? תחשבי לבד...

anonimit75

New member
זה נובע מזה שאני באמת לא יודעת

אף אחד לא יודע...הכל פה זה עניין של אמונה... יש סיבות להאמין שזה משחק ויש גם סיבות טובות להאמין זה אמיתי (הם זכו כי הרוב האמין והתחבר אליהם...למרות כל תאוריות הקונספירציה פה) כשלא יודעים, זה בסדר להעלות טיעונים לכאן ולכאן.

KEEK

Member
אם זה היה אמיתי, היית יודעת שזה אמיתי.

עצם העובדה שאת כל הזמן מפקפקת ושואלת את עצמך.. את צריכה להבין מה זה אומר.. על דניאל ואיתן מעולם לא עלתה השאלה אם זה אמיתי לא בפורום, וגם לא שיצאו מהתוכנית. השאלה שכולם שאלו את גב וקרן אחרי הניצחון היתה "האם זה אמיתי" שזה אמיתי, כולם רואים את זה.. יש דברים שאי אפשר לזייף מבט בעיניים של גבר או אישה שמרגישים, אי אפשר לזייף הדיבור.. המבט.. ההתנהגות.. זה דברים שקופים לעין בגלל זה ידענו ממזמן שאיתן ודניאל זה אמיתי ואין שם משחק..

anonimit75

New member
זה נראה יותר אמיתי

כי היתה שם תשוקה. אבל אם תשאל אותי, אני לא ראיתי שם יותר מדי אהבה מהצד של איתן... דווקא מה שהיה בקשר של גב וקרן היה קצת חסר בקשר של איתן ודניאל.בקשר של גב וקרן ראיתי המון אושר. היה להם כיף ביחד, היה שם חום ורגש, חברות, היה חיבור רגשי, היו להם המון שיחות על העבר שלו שלה, על הבעיות שלו ושלה, על נקודות התורפה שלהם ... אצל איתן ודניאל השיחות לא היוחיה ו ברמה הזאת... בקיצור, אני יותר השתכנעתי שדניאל מאוהבת בו, מאשר הוא בה... וגם שם אני בס פק אם זה ימשך...נחיה ונראה...

KEEK

Member
הוא לא מאוהב בה.. אבל יש שם רגש

מה שאין בכלל בין גב לקרן ראיתי את זה במיוחד בימים האחרונים שהגן עליה שנפגעה מאורן וגם אחרי שהבין שהוא מפסיד לגב, ועמד לצידה את דניאל ותמך בה בצורה כל כך יפה אז הבנתי שיש שם רגש אמיתי..

anonimit75

New member
אולי אתה צודק

אבל גם אם כן , אפילו אתה לא בטוח שהוא (איתן ) מאוהב בה..אז גם הזוגיות הזאת מזוייפת ... רגש כלשהו יש גם בין קרן לגב...אני בטוחה...

KEEK

Member
אני בטוח שיש שם רגש

רגש לא חייב להיות התאהבות את יודעת... לאט לאט..

להזכירך, איתן אמר בפירוש אצל איריס

שהוא התאהב באופי של דניאל. בנוסף, בראיון של היום למחרת, הוא אמר שמה שיש ביניהם הוא משהו מיוחד, שמן ההתחלה הייתה ביניהם כימיה טובה, נוחות וחום.(פרמטרים לא רעים לתחילת קשר איכותי) מה גם שהבחור החליט לעצור את כל הדייטים שלו עם בחורות אחרות כי הרגיש שהוא רוצה להיות רק עם דניאל, עשה זאת בידיעה שמעשה כזה עלול לעלות לו בפרס ובכל זאת, הלך עם זה בלי חרטות , בלב שלם. אז הוא לא השתמש במילה הגדולה - מאוהב. אבל כל ההתנהגות שלו אומרת שיש לו רגשות עמוקים לבחורה הזאת ועכשיו כשהם בחוץ הוא יוכל לבחון האם זו אהבה או התאהבות בגלל הסיטואצייה. כמו שקרן 'התאהבה' באיתן, כך היא גם 'התאהבה' בגב, היא רוצה להיות מקום ראשון, הנאהבת, זה הכל. כל מה שהיא עשתה כדי להגיע לשם, ראוי לגנאי ובוז. גב? אם אכן הוא מאוהב בקרן, אז מגיע להם האחד את השני. (לדעתי אין שם אהבה, אבל לקרן זה לא יפריע, היא חיה משך שנה עם גבר שהסתיר אותו, קטן עליה גבר שמשפיל אותה בשידור חי) הוא שחקן והסיפור ביניהם הוא הצגה. כך לדעתי.

anonimit75

New member
לא טענתי שאין לאיתן רגשות

לדניאל. אני מאמינה שהיא באמת היחידה שהצליחה "לגעת" בו איכשהו .היחידה שהצליחה להתקרב ולחדור פנימה לליבו ...היא גם הבחורה שהוא העריך הכי הרבה, אבל מכאן ועד התאהבות הדרך ארוכה.. שפת הגוף של איתן והקשר ביניהם לא הראו אהבה והתאהבות מי יודע מה...וזה לא משנה שהוא פלט מילים כמו "אני מתאהב באופי שלה " אצל איריס , זה לא הורגש מספיק בהתנהגות שלו ובשפת הגוף שלו... ובעיני שפת גוף גוברים על מילים...הוא תמיד נראה מרוחק, לא בטוח ,לא "נעול"....זה לא בא לו טבעי לרצות להיות עם דניאל כל הזמן... בשלב מסויים, נמאסו על איתן המשחקים, והוא לא יכל לשחק יותר..כמה אפשר לשחק ברגשות של בני אדם ושל עצמך ?! זה ממש מעוות ...קונספט מעוות של משחק... בשלב מסויים איתן הבין שהוא נקשר לדניאל ושהמשחק הזה לא אנושי כ"כ (לדעתי היו לו גם ייסורי מצפון על מה שהיה לו עם קרן, ועל האופן שבו הוא נאלץ לשחק ולפגוע בה הוא לא דיבר איתה יומיים שלושה לאחר שהיה איתה...הוא הרגיש אשם...הרגיש שהמשחק הזה מעוות ושזה מוציא ממנו דברים שהוא לא אוהב, אז הוא החליט שהספיק לו .לדעתי...) עם כל יתר הדברים שכתבת, אני יכולה להבין למה את חושבת ככה, ויתכן גם שאת צודקת,כמובן. אבל בהחלט יתכן שאת גם טועה ושנוצר חיבור אמיתי ואוהב בין גב לקרן. כידוע, אני בכלל לא שוללת את זה כמוך...

הממ....כל ההתנהלות של איתן מול דניאל

אמרה רוך, חיבה והרגשה כללית של חיבור מיוחד מאוד, מה שאי אפשר לומר על הזוגיות בין קרן לגב. האם הוא מאוהב או לא מאוהב בדניאל, אין לדעת, אבל מכל הזוגות בוילה, הקירבה ביניהם הייתה הכי בולטת והכי נטולת אינטרס. הסיבה, כפי שכבר ציינתי, לשניהם היה ברור שהזוגיות שלהם מרחיקה אותם מהמליון. אני מנחשת שהסיבה היחידה בגללה הם בילו יחד את רוב זמנם , היא שהם באמת חשו אחד כלפי השני רגשות עזים ונהנו להיות יחד. אי אפשר לומר את אותו הדבר על גב וקרן, אני אפרט אם את רוצה. בתחילת יחסיהם (שארכו סך הכל שלושה שבועות עד לגמר) גב בכלל רצה את חן, הוא גם אמר שחן הכי עושה לו את זה בוילה. בתחילת יחיסיהם גב בכלל לא ראה את קרן, היא הייתה זו שרדפה אחריו, לכל פינה בבית עד כדי כך שקראנו לה פה בפורום זנב. גב, באיזה שהוא שלב נשבר והחל להתייחס אליה, אבל זה היה יחס מעליב ומשפיל (כינויי חיבה כמו פרחה, לעג על הידע הכללי הלא רב שלה, הזמין אותה לחדר והלך לישון וכו') בתחילת יחסיהם כשעוד רצה את חן, הוא פגש את דניאל החבר שלו שככל הנראה רמז לו שכדי לקבל מליון, עליו להצמד לבחורה חזקה כמו קרן ולא לחן ואכן מייד לאחר אותו מפגש, גב עושה סיבוב פרסה מחן ומתמקד רק בקרן, מבלי לתת לחן שום הסבר הגיוני. החיבור בין קרן וגב למראית עין הוא חיבור הרסני למדי, מיום בו הם הוכרזו כ"זוג" במיוחד לאחר הטיול ליוון, גב שיתק את קרן לחלוטין, הרחיק אותה מהדיירים בבית, סגר אותה בלופט וגמר על שמחת החיים המעטה שעוד נותרה בה, היא לא קמה לרקוד בלי אישור ממנו, היא לא שתתה בלי אישור שלו (זכורה לי במיוחד תקרית באחד הבקרים בה היא רוצה לשתות רד בול והוא מענה אותה ב"בשביל מה " עד שהתייאשה). אי אפשר להכנס ללב של כל אחד מהם, אפשר לשפוט רק על מה שרואים על המסך, כנראה כל אחד רואה את הדברים אחרת.....אני ראיתי חיבור הרבה יותר חזק בין דניאל לאיתן ...ימים יגידו.

שלום172

New member
אנונימית../images/Emo140.gif לכי עם הלב../images/Emo23.gif

שווה גם כשאנחנו טועים לחוות ממקום ריגשי זו אופציה שתמיד עדיפה עליי

למעלה