לאמא של קרן המדהימה בהחלט!
תקראי
אז רק שמעתי אותך. ואני בהחלט יכולה לומר לך,שאני מבינה מאיפה הגיעה הבת החכמה כל כך שלך. ריגשת אותי בדברייך לגב, ריגשת באומץ והפירגון שנתת לקרן. כל מילה שאמרת שם, שיקפה את את בתך. את בוודאי יודעת, שיש אנשים שלא יודעים לראות מתחת לפני השטח, אלא רק בצורה שטחית ולא עמוקה. הם לא אשמים-כך גדלו וברור שיש בהם דברים אחרים שמרשימים. קרן בחורה מדהימה. אין בה טיפת רוע, יש בה אנושיות שטועה לפעמים-כמו כולנו
אנשים פשוט שוכחים שזה בני אדם בתכנית.שגם שם מרכלים לפעמים-כמו במציאות. שגם שם נגררים לפעמים-כמו במציאות. אבל הם שוכחים לראות שאנשים כמו קרן, קשובים לשינויים,קשובים לעצמם, מתנצלים כשצריך-קיימים
אני סולחת להם. מקווה שגם את. אני חושבת שבאמת מגיע לקרן הטוב ביותר, וזה מה שהיא תקבל. אתם נראים לי משפחה תומכת, חזקה חכמה אמיצה, שמבינה מה שקורה פה, ורואה איזו בת מדהימה יש לכם. החכמה והאינטואיציה של קרן, לא משקפות את שנותיה. חזק ואמץ
אוהבים את קרן כל כך הרבה אנשים ואנא עשו את ההפרדה בין אטימותם של אנשים לבין מה שקורה באמת. פשוט אל תקראו את הדברים הזולים שנכתבים על קרן.
אז רק שמעתי אותך. ואני בהחלט יכולה לומר לך,שאני מבינה מאיפה הגיעה הבת החכמה כל כך שלך. ריגשת אותי בדברייך לגב, ריגשת באומץ והפירגון שנתת לקרן. כל מילה שאמרת שם, שיקפה את את בתך. את בוודאי יודעת, שיש אנשים שלא יודעים לראות מתחת לפני השטח, אלא רק בצורה שטחית ולא עמוקה. הם לא אשמים-כך גדלו וברור שיש בהם דברים אחרים שמרשימים. קרן בחורה מדהימה. אין בה טיפת רוע, יש בה אנושיות שטועה לפעמים-כמו כולנו