בוקר טוב לאמא החכמה של קרן-ולכם:)מה שהייתי

דידי 9

New member
לאמא של קרן המדהימה בהחלט!:)תקראי

אז רק שמעתי אותך. ואני בהחלט יכולה לומר לך,שאני מבינה מאיפה הגיעה הבת החכמה כל כך שלך. ריגשת אותי בדברייך לגב, ריגשת באומץ והפירגון שנתת לקרן. כל מילה שאמרת שם, שיקפה את את בתך. את בוודאי יודעת, שיש אנשים שלא יודעים לראות מתחת לפני השטח, אלא רק בצורה שטחית ולא עמוקה. הם לא אשמים-כך גדלו וברור שיש בהם דברים אחרים שמרשימים. קרן בחורה מדהימה. אין בה טיפת רוע, יש בה אנושיות שטועה לפעמים-כמו כולנו:) אנשים פשוט שוכחים שזה בני אדם בתכנית.שגם שם מרכלים לפעמים-כמו במציאות. שגם שם נגררים לפעמים-כמו במציאות. אבל הם שוכחים לראות שאנשים כמו קרן, קשובים לשינויים,קשובים לעצמם, מתנצלים כשצריך-קיימים:) אני סולחת להם. מקווה שגם את. אני חושבת שבאמת מגיע לקרן הטוב ביותר, וזה מה שהיא תקבל. אתם נראים לי משפחה תומכת, חזקה חכמה אמיצה, שמבינה מה שקורה פה, ורואה איזו בת מדהימה יש לכם. החכמה והאינטואיציה של קרן, לא משקפות את שנותיה. חזק ואמץ:) אוהבים את קרן כל כך הרבה אנשים ואנא עשו את ההפרדה בין אטימותם של אנשים לבין מה שקורה באמת. פשוט אל תקראו את הדברים הזולים שנכתבים על קרן.

poseidon111

Active member
לאמא של קרן המדהימה (והמלכה)

יש לך בת מדהימה בהחלט בכמות הרוע שנשפכת ממנה לכל עבר בכמות המניפולציות הרגשיות הזולות שלה במניפולציות האינטרסנטיות היומיומיות בהפקרת חברים פצועים בזניחת חברות כחפץ שאין בו שימוש בשפת שוק שירקן יכול ללמוד ממנה וכמעט שכחתי-מי לימד אותה את הרגלי השולחן העדינים הללו?אם את לא יודעת את כוונתי,תשאלי את איתן.

דידי 9

New member
פוסי,אתה יוצא ענק!:)-בפורום-המקום שאתה חי בו

שכחת מה זה אנשים, עולם, חיים? מזעזע הנסיונות שלך לקבל תגובות ופידבקים פה קצת מרחמת עליך:)

poseidon111

Active member
אני אוהב אותך,אבל אני אוהב

גם את קרן.קשה לי לבחור. אולי אני אלך על אתי.היא נשמעת יותר עדינה וישרה. תני לי סימן שגם את מרגישה קצת כמוני. קשה לי, דידי.

to be1

New member
דידי9, מתה עליך. את חכמה ועמוקה וטובה בעמצך(-

CRAZYxNUTS

New member
../images/Emo66.gifערב טוב לאמא של קרן שאוהבת להיות

מושפלת ע"י גברים שונים . חבל שלא חינכת את בתך צניעות מהי. חבל שלא לימדת את בתך שלא נכנסים למיטה של גבר תפוס ואחרי שבתך מושלכת היא בלי להמתין עוברת לגבר הבא לא פלא שבתך הוסתרה בבית במשך שנה שלמה את פשוט טעית בחינוך אגב, כדאי שתבדקי מה הקטע שהבת שלך משפשף עם האצבע את הסנטר. מציעה לך אמא יקרה, שתצאי וחפשי אחר הכבוד האבוד של בתך.

בוףברכה

New member
היא..ביקשה..למסור..

שהיא כרגע..בדיוק..חוזרת..לבית..אחרי הביקור..בוילה.. היא תקרא את זה מאוחר יותר....

billc

New member
זה ממש יפה, שיש לך כלכך הרבה פירגון

לאדם שאת לא מכירה בחוץ, סתם אדם שראית פעם ראשונה בטלויזה והתחברת אליו וגם לאמא שלה שגם את לא מכירה. הלוואי וכל עם ישראל היה כמוך

דידי 9

New member
bl תודה:) אני יותר מחוברת לאינטואיציות ול

ולטוב שבי, ואני מאמינה ביותר מהזדמנות אחת לאדם, ואני יודעת שאף אחד מאיתנו לא חף מהבלי העולם הזה מטעויות, מריכולים. לא מבינה את החיבור שיוצרת השנאה. לא מאמינה בשנאה נוראית חסרת רגישות:)

דידי 9

New member
K אז אומר לך איפה:)

נתתי לדניאל סקנדצ'אנס. לאחרונה אני בהחלט רואה בה גם משהו אנושי, ואני לא שונאת אותה ולא שופטת את דרכיה, אבל האמת היא שלאביה שהכניס אותה למקום של ההימורים-לא,אין לי סקנד צ'אנס כי הוא אדם מבוגר ומקובע. אני חושבת שאני רואה את האנושי שבדניאל, רק כי היא הצליחה בתוך התחמנות שלה שזו הדרך היחידה שהיא מכירה. אני מאוד מקווה שאם היא באמת אוהבת את איתן, היא תכנס לדרך חדשה ומועילה שתיתן לה להבין שדברים לא באים מתוך תחמנות על אנשים אחרים. שיהיה לה בהצלחה.אני מחכה לראות אם היא תשנה את דרכיה-יש לה סקנדצ'אנס אצלי.

למעלה