בוקר טוב לאמא החכמה של קרן-ולכם:)מה שהייתי

גייל 7

New member
סוזי, קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

דידי 9

New member
סוזי, תגובתך מלאה בשנאה,בחוסר שיקול דעת,ואיננ

ואינני יודעת לענות לאנשים שמתחבאים כך מאחורי שנאה תהומית-אנא סליחתך לא אענה לך, ולדעתי אין לנו רמת ויכוח בגלל המקום ממנו את באה, שמרי את דעותייך לעצמך:) אני לא באה משם. שלום

ככה זה כשאין מה לענות חזרה

גם לתגובה אחרת שלי מזמן שבה שטחתי בפנייך עובדות, את אפילו לא הגבת ואף התעלמת בהפגנתיות. אז כשאין מה לענות חזרה, עונים תגובה כמו שלך.. שאפו

דידי 9

New member
סוזי יש לי תחושה שאת פוחדת ממני:) חחח בקטע של

הפורום-שאת בו כל הזמן, ואני אולי מהווה איום מול פרצי השנאה שלך, וההסכמה של רוב האנשים פה איתך, אולי הרבה ב"זכותך". אז הכל פה שלך, היי רגועה:) אני רק מביעה דעתי-בלי שום עניין אחר, וכמו כן אינני זקוקה לחיזוקים,ולך יש אותם, את כולם-פה בפורום. אז אנא-השארי רגועה,המקום שלך שמור! :) נראה כאילו את מחפשת מה אני כותבת..ועוקבת ובודקת. גם פוסי את זה ואני מזהה בהחלט את המשיכה הבלתי נגמרת שלו אלי:) אבל הוא גבר, וזה ברור לי!אני די רגילה לזה חחח אבל בנות קנאיות? לא עוקבות אחרי...לשמחתי! אנא חידלי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תקשיבי, אני מצדיעה לך. רמות ההזיה עולות מפעם לפעם

poseidon111

Active member
סוזי, אל תאמיני לה.את היחידה בשבילי.

איתה אני נמצא רק בגלל שהיא מזכירה לי יום יום מה עלול להיות מצבי אם אפסיק לקחת את הכדורים.

adiyon2

New member
תראו תהפקה נותנת לקרן להכנס לפורום מהוילה

קרן = דידי 9?!

גייל 7

New member
סוזי, תגובתך המושקעת

מלאה בתבונה ומשקפת את המציאות. אנא אל תשמרי את דעותייך לעצמך, שתפי ותני לנו להתנחם בכך שלא פסה השפיות ...

למעלה