בוקר טוב לאמא החכמה של קרן-ולכם:)מה שהייתי

izmeral1

New member
קצת הומור קצת אמת? לו אני היתי אימא של קרן

הייתי אוספת אותה בלי המזוודה. מזה החיה הזו גידלה. חיית הטרף. ולו אני הייתה לי בת. גם לא היתי רוצה לה חברה כמו קרן. חיה מגיע למקום הזה. יש שם כסף יש מס 1 ." המחפש אהבה. בת זוג" מה לעשות לא צלח........ במגיע מס 2. ויש לעבוד הטרף. מגיע. מזה . למערת הברים או הליווי יש הרבה יותר כבוד . גם בסרט הכי הזוי לא כך הם טורפות. מה להגיד . אין גברים בארץ. בייתי תעשי זאת מהר. גם ויבוא מס 3. . בעעעעעעעעעע. על אימיא שכזאת. שלא יודעת לתת קצת מוסר. ומעט כבוד לבנות. מה אגיד לכם עוד רק החיות מיד לשני עושים זאת. בושה לתרבות החופשית הבזויה לשלוח כך את הבת ולעשות כול מה שבא לה. הבנים בבית לא אהבו את הנושא של המעבר. מי מס 1 למס 2 חחח אמת הם מרגישים שיש כאן משחק. נקווה שגם גב יבין את המסר. אורן הבהיר לו זאת בשני מילים. לילה טוב לכם .

דידי 9

New member
כן תתקפו אותי. זה קל:)במקום לחשוב.תתקפו א

אותי בדיוק כמו את קרן, כמו את אמא של קרן, את העולם...אני רק עצובה מזה בשבילכם. לא בשבילי:)

דידי , בואי תספרי לנו מה טוב בקרן?

היית מרגישה בטחון לצאת איתה כחברה כשיש לכן טעם דומה בגברים? כשליהי יצאה לדייט עם בן איתן וקרן והבינה שאיתן מוצא חן בעיני ליהי, מה עשתה? כולנו ראינו איך היא דחפה אותה אל בן. לא עזר שליהי אמרה לה שבן מגעיל אותה. קרן הבהירה לה שצריך רומן. ואחרי זה הבהירה לה שצריך להראות רגש שרק אם תראה רגש היא תצליח לעבור את הצופים בבית או לעבוד עליהם... קרן, מעידה על עצמה, שמבינה עניין מהר.. אם כך, הבינה בדייט עם איתן שהוא לא מעוניין זה היה כל כך בולט שאי אפשר היה לפספס את ההבנה הזאת כל הארוחה הוא רק ביקר את ההתנהגות שלה. כשישבו לראות סרט הוא היה מרוכז בסרט, אפילו לא שם יד עליה. ובכל זאת בלילה שכבה איתו (נכון, צריך שניים לטנגו אבל אין לי ספק שכאן קרן היתה היוזמת והזורמת) כשגב נכנס, ליהי אמרה לה במפורש , בצורה הכי גלויה שרק יכולה להיות שהיא מעוניינת בגב האם החברה קרן פירגנה לה? לא . היא הבינה שהיא יש כאן הזדמנות שלא תחזור ודחפה את ליהי חזרה לזרועותיו של בן. כשהחדשות נכנסו קרן הבינה שאם לא תפעל ומהר, היא עלולה לאבד גם את הרומן הזה ולכן פתאום שינתה גישה. התחילה להתעלק. שלא נדבר על הרכילות על כל בת בוילה אבל כשהיא צריכה אותה.. היא מנשקת אותה ומחבקת אותה ובערב "שוחטת אותה" בריכולים. אם זה תלוי בקרן, היא עוד תיכנס להיסטוריה של הריאלטי בישראל כראשונה ששכבה עם שני גברים בתוכנית אחת.. לטובתה, אני מקווה שגב חזק יותר ממנה. אלוהים, מה יש לאהוב באדם כל כך תחרותי, מניפולטיבי?? אני חולת ריאלטי ובכל תוכנית יש כאלה שאני אוהבת יותר ואוהבת פחות אבל לדרגת המיאוס שקרן הביאה אותי.. זה לא קרה מעולם. דידי , באמת שאשמח לתשובה . אולי אצליח לראות דברים שלא ראיתי

poseidon111

Active member
לא קונה זאת

לא את נחמדות של קרן לכולם לא את הגישה של"תנסו לאהוב לא לשנוא" של זו מהפורום ששנאתה היתה ברמות פסיכיאטריות . לא את הזוגיות המלבלבת של בן וההיא לא את הדאגנות של יוני לא את הבלונד של אתי. כולם חושבים שהם מצליחים לעבוד עלינו.

רינתי77

Active member
P יש לי הרגשה שהם קודם כל מנסים לשכנע

את עצמם...הם שחקנים בתפקיד מסוים, או מחליפים תפקיד..לא בטוח שהם עוד זוכרים מי הם באמת.

קשקשה9

New member
חחח זה בסדר ,אף אחד לא קונה

מה שמקומם זה שמנסים בכוח לפתוח לך את הפה ולדחוף לתוכו את התבשיל המקולקל הזה ועוד אומרים לך-אתה לא אנין טעם (אתה עיוור)

דידי 9

New member
דינה מותק כתבתי פה המון, ואשמח שתקראי.כי

לא יכולה לחזור על הדברים שלי, אבל באמת תקראי מה כתבתי היום. גם אני אשמח לתשובתך

דידי 9

New member
דינה-את נעולה מידי בכתיבתך,זה קשה:) אבל

לגבי ריכולים-כל אחת ריכלה שם. קרן הבינה את המסר ששלחתם לה, ושינתה דברים. קרן ידעה שליהי במערכת יחסים עם בן, ולכן לא הבינה מאיפה ליהי הביאה את הקטע של גב. אז מה אם ליהי אמרה?! ליהי הייתה בתוך מערכת יחסים עם בן! זכותה של קרן לנסות גם. אנחנו לא בדואים שאם מישהו אמר-זה קדוש. לליהי עדין לא היה דבר עם גב. שוב- נכון, קרן באמת נמהרת בקטע של הגברים בתכנית, אבל! תחשבי על זה שהם זורקים לה תקווה! תיזמי תזמי..תעשי-ולא רק הם. גם החברות והחברים שלה. אז היא יוזמת! כי היא בתוך סיר לחץ, ללא הרבה מחשבה וזאת הדרך שהיא בחרה! אני לא מסכימה עם דרכה-אבל קרן מפגינה פרגון וטוב לב אין סופי. היא לא חפה מטעויות אנושיות, אבל אין בה רוע. היא התנצלה בפני ליז, כאבה באמת, הבינה-ושינתה! שינתה בקיצוניות! אז תני לה צ'אנס. את יודעת מה זה בחורה שבתוך תכנית כזאת, שהאגו שלה נרמס לגמרי, שהיא מבולבלת, אז כשגב נכנס היא ראתה בו איזה שהוא תיקון לאגו ההרוס לפגיעה הזו! גב לא שם עליה לדעתי, אבל מה שקרן מקבלת, ובתוך הסיטואציה הלחוצה הזו קשה לעצור רגע, זה לא כמו שאנחנו מהבית רואים את זה- כולם רומזים לה שיש מצב אז היא נאחזת בזה! היא אמנם תקבל עוד בומבה אבל רק לך ולי קל לראות את זה:) לה לא! היא בפנים. היא לא שוחטת בריכולים והיא אדם סלחן וטוב. אני רואה שם מניפולציות אחרות:) כנראה שאנחנו קולטות אחרת. בכל מקרה זו דעתי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"לגבי ריכולים-כל אחת ריכלה שם. קרן הבינה את המסר ששלחתם לה, ושינתה דברים."
נכון, הכל בשביל למצוא חן בעיני הקהל. "קרן ידעה שליהי במערכת יחסים עם בן,"
קרן דחפה אותה לבן בכח מההתחלה וליהי יצאה מטומטמת וחלשה. "ולכן לא הבינה מאיפה ליהי הביאה את הקטע של גב."
מה לא הבינה? היא וענבר עוד פרגנו לה שזה בסדר. מה לא הבינה?????? "אז מה אם ליהי אמרה?! ליהי הייתה בתוך מערכת יחסים עם בן! זכותה של קרן לנסות "
גם זכותה של החברה הכי טובה לשים על השניה זין. יפה. "תחשבי על זה שהם זורקים לה תקווה! תיזמי תזמי..תעשי-ולא רק הם. גם החברות והחברים שלה. אז היא יוזמת! כי היא בתוך סיר לחץ, ללא הרבה מחשבה וזאת הדרך שהיא בחרה! אני לא מסכימה עם דרכה-אבל קרן מפגינה פרגון וטוב לב אין סופי. היא לא חפה מטעויות אנושיות, אבל אין בה רוע."
ברור שהיא עושה טעויות מתוך אנושיות. אבל 90 אחוז מהזמן היא מתנהלת כמו אחרונת הכלבות. את לא קוראת את הניואנסים, את לא רואה כמה היא מניפולטיבית ושקרנית, ותככנית. לא יכול להיות שפורום שלם טועה דידי ורק את רואה את האמת. את אפילו לא מנסה לראות אם יש שמץ קטן ממשהו שאומרים פה. והקהל בחוץ., ברובו מסתמך על העריכה של ערוץ 10. אפילו אני "התאהבתי בקרן" אחרי הצפיה בערוץ 10. אני יודעת את זה, אחרי שפעם ראשונה יצא לי לשוחח על התוכנית בחוץ.. וכמעט כולם טענו שקרן מדהימה אבל מתנהגת בפתאטיות עם הבנים. WTF?!!?!?? ההפקה עושה לה שירות טוב. "היא התנצלה בפני ליז, כאבה באמת, הבינה-ושינתה! שינתה בקיצוניות! אז תני לה צ'אנס."
התנצלה MY ASS, היא ואתי וליהי.. נזכרו לעשות "תיקון" אחרי שליז עפה, אחרי מה שהעבירו אותה. יתרה מכך, בשיחות פרטיות של קרן וענבר או קרן וליהי.. הכל היא הפילה על אתי, את כל הרוע היא הפילה על אתי ועל כולם. "גרמו לה להיות כך" ואני ששמעתי במו אוזניי שהיא אמרה את זה. "גרמו לה"? שתתבייש, אפילו לקחת אחריות על המעשים שלה, היא לא לוקחת. "את יודעת מה זה בחורה שבתוך תכנית כזאת, שהאגו שלה נרמס לגמרי, שהיא מבולבלת, אז כשגב נכנס היא ראתה בו איזה שהוא תיקון לאגו ההרוס לפגיעה הזו! גב לא שם עליה לדעתי, אבל מה שקרן מקבלת, ובתוך הסיטואציה הלחוצה הזו קשה לעצור רגע, זה לא כמו שאנחנו מהבית רואים את זה- כולם רומזים לה שיש מצב אז היא נאחזת בזה! "
היא יודעת טוב מאוד שההתנהלות שלה מול גב היא טעות, אבל היא רוצה מליון בכל מחיר ועל זה עצוב לי עליה. "היא לא שוחטת בריכולים והיא אדם סלחן וטוב."
היא שוחטת בריכולים וחצי, יש לרכל.. מה שכולם עושים, ויש לשחוט. לשחוט זה ללכלך ברמה המכוערת, המתנשאת, השקרית, בדיוק מה שקרן ופמלייתה עושות, עשו. יעשו. להיות סלחן זו מעלה נהדרת, רק באסה שבפועל היא זו שצריכה להתחנן לסליחה מאנשים. לו רק אנשים היו קולטים אותה. היא ערמומית ברמה בינלאומית, ורואים את זה כ"כ ברור בדברים הכי קטנים שהיא עושה. אתמול, היא הציעה לדניאל לצאת במקומה. כשליהי בכתה, היא לא הציעה לה לצאת במקומה חברה מדהימה נכון? קרן חייבת את הגיבוי של דניאל, כי גיבוי של דניאל, סביר להניח יהיה גיבוי של איתן. ואם לה ולגב לא יהיה כלום ביחד ולא יהיה מי שישמור עליה, והיא די חושבת שזה מה שיהיה כנראה, אז היא חייבת תוכנית ב', תוכנית גיבוי. ודניאל היא הגיבוי שלה. רק שדניאל אפילו לא קולטת את זה.

poseidon111

Active member
זה לא תגובה זו מסה../images/Emo47.gif.שאלה קטנה אלייך

בעקבות מה שההיא כתבה.היא כתבה"תחשבי על זה שהם זורקים לה תקווה! תיזמי תזמי..תעשי-ולא רק הם. גם החברות והחברים שלה. אז היא יוזמת!" שאלתי היא איפה אני יכול לפגוש כאלה בחורות? למה לא מגיע גם לי? אני יגיד תיזמי! היא תרגיש בלחץ, וקדימה חווה ושווה ומעשים טובים.הנה
תני לי מספר.

למעלה