בוקר טוב לאמא החכמה של קרן-ולכם:)מה שהייתי

דידי, אני נעולה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גילוי נאות, אני לא כמו סוזי שאת אומרת שהיא שונאת את קרן, אני בזה לקרן, מתעבת אותה . חיפשתי בנרות האמיני לי דברים טובים לומר עליה. הכל אצלה מחושב, תראי את המבטים שלה למצלמות. ולגבי הדברים שכתבת לי.. = "קרן הבינה את המסר ושינתה דברים" את צודקת. היא הבינה ולכן ממשיכה לרכל אבל עוטפת את זה בצלופן חושבת העם מטומטם עובדה שהשאיר אותה, אז היא ממשיכה בזה. = "קרן ידעה שליהי במערכת יחסים עם בן" תזכירי לי למה ליהי במערכת יחסים עם בן? קרן יודעת בדיוק למה ליהי בזוגיות הזו. ואני מזכירה לך שבשנייה שגב נכנס, ליהי אמרה שהיא מבולבלת. שהיא לא רוצה את בן. שגב עושה לה את זה ועשה לה את זה גם בכניסה הקודמת (להזכירך בפעם הקודמת שגב נכנס , קרן שידעה שהוא בא לזמן קצוב, לא שמה עליו בכלל). אם קרן חברה של ליהי וליהי אומרת לה שגב עושה לה את זה היתה צריכה לעודד אותה לבדוק לעודד אותה ללכת על זה .. אבל קרן ידעה שהיא צריכה את גב כדי להתקדם בתחרות (הלא אמרה לליהי שזוגיות מקדמת) ולכן דאגה שליהי תדע שגם היא מעוניינת בגב. ואז ליהי שידועה כחסרת חוליות, זזה הצידה ומכרה את גופה כדי שחברתה תצליח. אם יש כאן חברה טובה זו ליהי שויתרה בשביל קרן גם על איתן וגם על גב. . = "קרן נמהרת בקטע של גברים בתכנית" קרן אמרה במפורש לליהי שדרך הגברים יגיעו לגמר. להזכירך השיחות בחדר הארונות של שלישיית קרן-ליהי-אתי איך הן מגיעות לגמר.. אז תמימה היא לא. והנמהרות שלה מחושבת מאוד. אם לא היו נכנסות הבנות החדשות, יכול להיות שהיא לא היתה נמהרת אלא נותנת באמת לחשוב שהיא מחלימה מהאהבה לאיתן. אבל כשנכנסו הבנות החדשות זה היה עלול לטרוף לה את הקלפים ולכן היא כל כך מהר "הבינה" ש"לא היתה מאוהבת באיתן אלא היתה מאוהבת בהתאהבות" = המזל של קרן שגב לא נמהר. אם גב יזרום עם קרן, קרן תהיה הראשונה בריאלטי ששכבה עם שני גברים בתוכנית ריאלטי אחת. באמת נקודות זכות. = "היא בתוך סיר לחץ" את שוב צודקת. אבל להזכירך היא לא היחידה שבתוך הסיר הזה. יש שם עוד בנות. אורטל בסיר לחץ הרבה יותר גדול משל קרן כי לקרן יש את הגב של הבנים בבית ויש לה את החברה הטובה ליהי שהיא בטוחה שלא תבגוד בה. לאורטל אין לא את הגב של הבנים ולא חברה שהיא יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות. = ההתנצלות בפני ליז היא התנצלות מאוחר מדי והתנצלות למצלמות. היא הבינה כמו שאמרת שהקהל לא אהב את זה. ולכן היא מתנצלת בכל הזדמנות שהיא רואה מצלמות. להזכירך .."סוף מעשה במחשבה תחילה" ומסתבר שלקרן, החכמה ביותר בבית, לא בדיוק מתאים לה. = "היא לא חפה מטעויות אנושיות" אף אחת לא. כולן טעו שם ואפשר להבין את זה. לא יודעת אם אין בה רוע ולכן לא אתייחס לרוע אבל יש בה המון מניפולטיבות וזה חזק הרבה יותר מרוע. כי היא מצליחה לסובב את כולם שם בדיוק למה שהיא רוצה. היא רוצה לדעת מה עם חן, היא שולחת את ה"חיילים" שלה לרחרח ולברר , היא תישאר נקייה. .. מניפולטיבית כבר אמרתי?! = "את יודעת מה זה בחורה ... האגו נרמס לגמרי..." באשמת מי בדיוק האגו שלה נרמס? היא עשתה הכל כדי להיכנס לדייט עם איתן. היא הלכה איתו עד הסוף למרות שידעה שהוא לא מעוניין. כל מי שראה רק חלקים קטנים מהדייט הבין שאיתן לא מעוניין, את רוצה לומר שקרן עם האינטואציות הטובות שלה לא הבינה שאיתן לא מעוניין? בשיחה בזמן הארוחה ירד עליה כל הזמן, בצפייה בסרט, התרכז בסרט ולא נגע בה אפילו.. היא ראתה אותו מסתמס עם דניאל. ראתה שכואב לו כששמע את דניאל בוכה בחוץ. .. כך שאם האגו שלה נרמס.. זה באשמתה בלבד. אז אי אפשר להיות "הקוזאק הנגזל" גם להתנהג איך שהתנהגה ווגם לבכות שהאגו נרמס. האגו נרמס כתוצאה ישירה מההתנהגות שלה. = "גב לא שם עליה" אז מה? ראי סעיף קודם. קרן לא מתייחסת למה הגבר רוצה אלא מה היא רוצה להשיג והולכת על זה בכל הקלפים שיש לה. אם תצליח - נהדר ואם לא.. תצא המסכנה .. בשני המקרים הרוויחה כשזה בתוכנית ריאלטי וכמו שאמרה לליהי "חשוב שתראי רגשות" ונאה דורש נאה מקיים, בזה קרן אלופה וגם היא מראה רגשות. אוי אוי אוי... כמו שאמרתי ולא ייקח הרבה זמן כדי לדעת אם טעיתי או לא. גם אם תהיה עם גב, היא תיזום משבר לפני הגמר כדי שגב יזרוק אותה והיא תגיע פגועה רגשית לגמר , דבר שעל פי קרן, יביא לה את המיליון לעצמה. אגב, אני חושבת שמי שתזכה בסוף במיליון זו קרן. בנוסף למה שציינתי, יש לה עזרה גדולה מאוד מההפקה שבעדה ומשני מנחים שמקדמים אותה.

דידי 9

New member
בוקר טוב לאמא החכמה של קרן-ולכם:)מה שהייתי

רוצה לכתוב פה אלו כמה דברים: לאט לאט נופלים לי האסימונים. אני מסייגת את דברי בכך שאני לעולם לא מכלילה וגם הפעם לא:) גב הבין דבר אחד: שעדין אין לו רגשות, יש לו חברות עם קרן, ומשיכה לחן,וברור שמשיכה היא דבר חזק יותר. אבל!!! אמא של חן פשוט איימה עליו במילים אחרות: "שלא תעז להתקרב לבת שלי אם אתה לא לחתונה".גב מבין שאין פה משהו שיתפתח עם חן-אלא חתונה בלבד! כי אחרת-ייערב לו. אמא של קרן באה ממקום של אם שמנסה להגן על ביתה! אם שמנסה להסביר לכם את מעשיה של ביתה אם שנלחמת. רינתי, את אמא לא???מאוד מוזר לי! אמא שמאמינה במה שהיא אומרת ואני מאמינה לה. ואני ראיתי את זה עוד לפניה. מתי החלטתם להעלות את קרן לגרדום? במקרה עם ליז? זה לא מספיק שהיא כאבה ובכתה את זה והצטערה כל כך על מה שעשתה אחרי שנגררה עם אתי בתחילת המשחק, בתוך הבילבול. אתם פשוט חייבים להמציא את השנאה. לעורר אותה. לא לחפש את הסליחה וההזדמנות הנוספת, אלא את השנאה. תחשבו רגע מה מחבר ביניכם בנוגע לתכנית-זו השנאה. השנאה התהומית והאטומה לקרן שחם:) לי--------זה נשמע נורא! יום טוב לכם, נסו למצוא את הסליחה והאהבה ולא את השנאה בשום מקום!!!!

Deacon Frost

New member
"נסו למצוא את הסליחה והאהבה ולא את השנאה"

לפני שאת מצוטטת כל מיני קלישאות כדאי שתיישמי אותן בעצמך.

דידי 9

New member
ממש לא דוקטור יער.אבל גם לא שנאה!אני לא חייבת

לאהוב את כולם, אבל אני לעולם לא שונאת, ולעולם לא עושה לינצ' ברגשות של אחרים. גם לא של גברים. ואני יכולה. תבין את ההבדל בין לאהוב את כולם, לבין לא לשנוא אף אחד ולנסות להבין. זו החכמה וזו הבניה. שנאה היא הרס

Deacon Frost

New member
עם כאלה תובנות

איך זה שאת לא מביאה אותן לידי ביטוי בעצמך? המסקנה שלי מבין דברייך שאת חיה בעולם דמיוני שאת הצודקת היחידה וכל מי שלא רואה איתך עין בעין לא ראוי להביע את דעתו. מזכיר לי מישהי מהוילה של הדור הבא - שמה מתחיל באת ק'. זה גם מסביר מדוע את אוהבת אותה.

דידי 9

New member
פורסט,ניסיתי להיות קשובה לך:)נסה גם אל

תשלול אותי ככה..אאוצ' זה כואב:)

Klayhamn

New member
ולהודעות שכתבת על דניאל ואביה...

איך עלינו לקרוא? ביקורת עניינית? חוות דעת? מדוע זו לא דוגמא ל-"שנאה", כביכול?

דידי 9

New member
K העובדה היא שאני לא שונאת את דניאל.ולא את אב

אביה. זו פשוט עובדה.אבל נכון-לא הבנתי שאדם מבוגר כמוהו, שופט וכותב דברים נוראיים על בחורה בגיל ביתו!! כעסתי-זו הגדרה נכונה יותר.ציינתי עובדות. לא ציינתי אינטואיציות שלי. אני לא שונאת! תאמין לי. אני אמרתי לך כבר-צדק הוא הקטע שלי. וזהו:)

דידי 9

New member
אורטל-בהחלט מגיע לה המיליון!בגלל מה

שהיא. אדם שעבר חיים לא קלים! בלשון המעטה. אדם שנלחם, אך עם זאת אפשר להגיד חף מרוע! ממרירות. יש בה קינאה ורכושנות, אבל לא מתוך רוע אלא מתוך בדידות תהומית שהייתה בה כל החיים, אולי בגלל אמא שלה והמשפחה שנולדה אליה. ואני לא שוללת את משפחתה-אני רק אומרת שהם סוג מסוים של אנשים שזו תרבותם,ואורטל נפלה בין הכסאות ונקרעה בין העולם שהיא חיה בו לבין תרבותם של הוריה ומשפחתה. אורטל כנה, ישרה, שומרת על כבודה, בחורה מדהימה! בעלת חוש הומור נהדר לטעמי,וקצת סגורה - אפשר להבין למה ומאיפה זה בא. מהרקע שלה. אני ממש מקווה שאורטל תקבל את המיליון! בהחלט מגיע לה. היא נאמנה לעצמה והיא לא רעה. מה גם אנשים-שבאמת זה יתן לה מקפצה לחיים בזכות עצמה, ללא תלות בכלום. הבנות האחרות תלויות בהורים בעלי אמצעים. זה שולי, זה לא בגלל זה-אבל זה גם שיקול! אורטלי-מבחינתי המיליון שלך!

niva99

New member
אם אנשים שונים מוסרים ל מסר מסויים

שנשמע אותו הדבר גם אם הוא מובא מזוויות שונות...אולי שווה להקדיש דקת מחשבה - שמא יש מידת צדק בדבריהם?

למעלה