בוקר טוב 2
<---???

poseidon111

Active member
מצטרף,על רקע המחיקות של הודעותי הפחות מוצלחות

בלשון המעטה.אין בי מרירות כלל.להיפך.

adiyon2

New member
ואני תמיד מרגישה שמוחקים את ההודעות

העסיסיות ומרגישה שפיספסתי משהו.

adiyon2

New member
איזה הרגשה של סוף

בפורום לא בתוכנית. שם משעמם. ממש ריגש אותי מה שכתבם למעלה. תמיד אפשר להפגש פה. בטח ובטח אם תהיה עונה שנייה. הנעמתם לי את הימים ובעיקר את הלילות.

רינתי77

Active member
../images/Emo41.gifאפרופו, רק לשם השוואה...הרייטינג של מאסטר

שף אתמול היה( לפי מאקו)...46% ! הרייטינג הגבוה ביותר אי פעם... .?....need i say more

צרצרה1

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב ושבוע טוב לכולם. נא השערתכם לגבי

ההודעה של הבלוג אגוז בתפוז, שעקב בעיה הוא לא יפרסם את התוצאות של ההצבעות של 24/7. זה מוזר כי אתמול בלילה זה עוד היה מפורסם, מעודכן לשעה עשר בערך בלילה. יש למישהו השערה? היתכן וזה ירד כי התגלה שכל הפרסום שלו היתה מניפולציה בשיתוף ההפקה כדי להראות כביכול שקרן וגב מובילים? לפי אתר סקרים זו דווקא אורטל שמובילה...

רינתי77

Active member
אני חושבת שמשחקים איתנו...לא מאמינה

לפירסומים שלו. אגוז האמיתי כבר לא פעיל. את זה אני יודעת ממקור מאד מוסמך.

easternstar

New member
לי היתה השערה שיכול להיות רק

מקור אחד אמין לפרסומים וזו ההפקה עצמה. אני העליתי שאלה איך לא התערבו בפרסומים, אפילו ע"י פניה לבלוגר, אם לא היה להם עניין בפרסום. אני מניח שמישהו שם לא מעוניין כעת בפרסום.

בוקר טוב,מצטער חברים,ככה גבר מאוהב לא מנשק..

אישה... צר לי,חזיתי עכשו בגב מנשק את קרן בחצר הבנים,ואין שם תשוקה,לא חייתיות,לא כלום... נשיקות יבשות של כיתה ו'. שבועיים הם כבר "בקשר אינטימי" כביכול ולא ראיתי עוד פעם אחת צרפתית ראויה בין השניים. איפה הרטיבות,התשוקה,הפאשן שיש בנשיקה עוצמתית ואמיתית בין גבר לאישה? במקרה הטוב הנשיקות בין השניים נראות כמו ילדים,במקרה הרע כזוג שנשוי 100 שנה. כמה טוב שיש לי עוד רק כמה שעות לחזות בדבר הזה שקרוי קרן וגב.אני בטוח שגם גב חש כמוני,רק לא יכול לבטא את זה. אז הוא מוציא את זה דרך חיקויי פתטי של כוריגארפיה של להקות בנים. מה שעושה לך טוב גביק... הסיוט עוד מעט נגמר ומנהל הבנק ישמח.

למעלה