בוקר טוב 2
<---???

poseidon111

Active member
דבר אחד אומר לזכותך.מזווית מסויימת

את האדם הכי מסקרן פה בפורום.

puma141

New member
חחחחחחחח שאפולי אני שולם!הוא ברוגז חוץ

מזה אוף זה נותן לי תחושה לא נוחה לכתוב מה אני חושבת חחח כאילו באמת לא בא לי להתנגח!! רק לכתוב מה אני באמת חושבת. אז אני ממש!!! מתנצלת אם פגעתי, או שאני פוגעת-אני לא בן אדם עמוס טאקט. אימפולסיבית חח אבל אני נשבעת-שאין בי כוונות לפגוע! ואני בן אדם כזה, באופי, ש...חייב להגיד מה קורה אצלו במח!אז שוב -זו רק אני והדיעות שלי.

poseidon111

Active member
די,די.לא ברוגז ולא כלום.נתתי לך מחמאה והתכוונ

אליה.את חידה בעיני.בחורה שהיא ללא ספק אינטליגנטית ורהוטה מחד גיסא,אך .......שהשם ישמור מאידך גיסא. שיהיה לך טוב ושנה טובה. דרך אגב,יש לנו בעיית אימפולסיביות דומה.

קשקשה9

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמה הכי הייתם מתגעגעים

לו הייתם סגורים בוילה לשלושה חודשים? (לא למי כי זה ברור) אני אתחיל למוזיקה ועוד פעם מוזיקה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif אחד,רק אחד את חושבת שיש לך הקלות

כי את מנהלת? ליב
כתבתי למעלה אבל אומר לך שוב תודה וכל הכבוד על אופי ניהול הפורום במיוחד אהבתי שאת מנהלת עם דיעה משלך שלא מהססת גם לכתוב אותה

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שמתי לב@!

איזה מעאפנ ה אני! אחד... אהמ.. ספרים. תודה רבה בובה

puma141

New member
יש!!!! שאפולי,אני חוהל!!על השיר!פורטיס-שאפולי

לך, ממני חחח שיר שאני מתההההההההההה עליו! כמובן בלי המשמעות של המילים חחח רק..שיר שאני אוהבת

דידי למרות שלא לכלולם היו אותם פיבורטים

את היית מצחיקה אני בעד אורטל או בעד איתן ודניאל

puma141

New member
מיצי

היי מותק,חחח תודה! ואת היית מבחינתי,אדם נעים, אדם שכותב ממקום מאוד נקי. והמקום הזה שאת כותבת ממנו, גורם לאדם מולך, לי,לקרוא את מה שאת כותבת, ולחשוב עליו. את באמת אדם מיוחד אני בטוחה,ועצם העובדה שאת ודידוש חברות פה-למרות חילוקי הדעות ביניכן-מעיד איזה אדם את:) בטח נפגש באח הגדול חחח והיה לי עונג לקרוא אותך, ואני ממש! מקווה שבפעם הבאה נהיה באותה דיעה חחח כי בתכלס-כשאת פה בפורום, באופן טבעי יוצא להתחבר לאלו שבדעותייך. שנה מתוקה, טובה, עם המון משאלות שיתגשמו לך! אמן

תודה ../images/Emo13.gif

לי ולדידוש לא היו אותם פיבורטים באח ולמרות זאת הסתדרנו. שתהיה לך שנה טוב ומתוקה
שכל משאלותייך יתגשמו

שאלה קשה.

ספר לפני השינה אחכ מוזיקה בהכירי את עצמי, לא הייתי מחזיקה מעמד שלושה חודשים, באמת מגיע כל הכבוד למי ששורד את זה, זה לא מובן מאליו, פרס או לא, זה המון זמן בתנאים לא פשוטים בסך הכל.

noaxxx

New member
ברור ש ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

וגם לפרטיות... והכי לתחושת החופש ולאפשרות לראות את קו האופק... (במקום קירות בגובה 4 מ')

למעלה