מזה אוף זה נותן לי תחושה לא נוחה לכתוב מה אני חושבת חחח כאילו באמת לא בא לי להתנגח!! רק לכתוב מה אני באמת חושבת. אז אני ממש!!! מתנצלת אם פגעתי, או שאני פוגעת-אני לא בן אדם עמוס טאקט. אימפולסיבית חח אבל אני נשבעת-שאין בי כוונות לפגוע! ואני בן אדם כזה, באופי, ש...חייב להגיד מה קורה אצלו במח!אז שוב -זו רק אני והדיעות שלי.
אליה.את חידה בעיני.בחורה שהיא ללא ספק אינטליגנטית ורהוטה מחד גיסא,אך .......שהשם ישמור מאידך גיסא. שיהיה לך טוב ושנה טובה. דרך אגב,יש לנו בעיית אימפולסיביות דומה.
היי מותק,חחח תודה! ואת היית מבחינתי,אדם נעים, אדם שכותב ממקום מאוד נקי. והמקום הזה שאת כותבת ממנו, גורם לאדם מולך, לי,לקרוא את מה שאת כותבת, ולחשוב עליו. את באמת אדם מיוחד אני בטוחה,ועצם העובדה שאת ודידוש חברות פה-למרות חילוקי הדעות ביניכן-מעיד איזה אדם את בטח נפגש באח הגדול חחח והיה לי עונג לקרוא אותך, ואני ממש! מקווה שבפעם הבאה נהיה באותה דיעה חחח כי בתכלס-כשאת פה בפורום, באופן טבעי יוצא להתחבר לאלו שבדעותייך. שנה מתוקה, טובה, עם המון משאלות שיתגשמו לך! אמן
ספר לפני השינה אחכ מוזיקה בהכירי את עצמי, לא הייתי מחזיקה מעמד שלושה חודשים, באמת מגיע כל הכבוד למי ששורד את זה, זה לא מובן מאליו, פרס או לא, זה המון זמן בתנאים לא פשוטים בסך הכל.