בוקר טוב 2
<---???

דקל69

New member
ברור, גם נגמר החרם וההתרחקות של הימים

האחרונים. בעקבות ולאחר הראיון עברו לגב כל המשקעים והתחושות הרעות שהיו לו לבני הבית. וקרן יכולה להרשות לעצמה לשבת מחוייכת בחצר, מרוחקת משאר הבנות. היא יכולה להרשות לעצמה לאכול סלט כי היא רזתה. וכן, היא הבינה שהרבה אנשים קנו את המשחק, כנראה שרמזו/עקצו/אמרו להם בראיון בנימה קלילה שהם יצאו אסטרטגים מעולים. גב וקרן נכנסו אחרת ממה שיצאו לפני הראיון, אין ספק שלירון ויצמן (וייצ9 פרגנה ולא הכשילה אותם. אפילו שווה נשיקה קפואה של גב (נוספת) ושיר לכבוד הנצחון שהעניק לקרן. ערוץ 10 העלה טלנבולה נוספת (אהבה מעבר לפינה?) במקום תוכנית ריאליטי.

puma141

New member
זוגיות שם-בולשיטוגב וקרן לא רצו חרם.יום אחרון

זורמים

ערוץ10 ברובו לא נפגע מהפיאסקו הזה שקרוי הדור

הבא.עיקר הנפגעים הם חברת ההפקה,ובעיקר אתר וואלה שמימן את בניית המתחם. ערוץ10 רק נפגע מהרייטינג הנמוך,דבר שפגע בכוח הקנייה של זמן אוויר של פרסומות. חברת ההפקה הפסידה על אי רכישת הערוצים החיים,בכמות מספקת שתאפשר להם במינימום לכסות את ההוצאות שלהם. אני מאוד מסוקרן לדעת מתי בערוץ10 יבינו שחברת ההפקה הזו רק הורסת להם כל חלקה טובה בשנים האחרונות,בסדר נתתם להם יד לעשות כעולה ברוחם ב10 שנים האחרונות,אבל אתם רואים שזה לא הוביל לשום מקום צומח ובונה,להיפך. אנשים שם התחלפו בצמרת ההנהלה של הערוץ,אבל רק מוטי רייף,וגיא המאירי נטועים שם כעצים. עד מתי אוגוסט 99? סליחה,עד מתי בעלי המניות שם ימשיכו לאכול את הלוקשים של רייף ולחיות על אדי הבושם של השרדות 1?

poseidon111

Active member
דקל תרשי לי להוסיף על השרשור הקודם

את זוכרת,נקודת המוצא שלך היתה שקרן נגררת מתוך חולשת אופי.נקודת המוצא שלי היתה שאין פה חולשת אופי מצידה, אלא תכנון אסטרטגי, שלוקח בחשבון את עליונות גב עליה בתכנון המהלכים,וקבלה מרצון את משחקו.לא מתוך חולשה,אלא מתוך שיקול קר. אני חושב שההבדלים בינינו יכולים לתימצות באמירה שאני חושב שהיא אף חזקה ממנו באופיה.כדי "לקבל" את התנהגותו ללא התנגדות כלשהי ,מעיד עד כמה היא חדורת מטרה. לא אתפלא כלל אם היא תהיה זו שתזרוק את גב מיד לאחר התכנית.ממש אלמנה שחורה.הזכר סיפק את הסחורה הזכר יכול למות.

קשקשה9

New member
זוכר מה אמא שלה אמרה לה?

תעשי לו בית ספר..... וקרן ילדה טובה של אמא

רותם 1121

New member
לי ניראה שאפילו שניהם צוחקים

על הזוגיות שלהם. עלק זוג. מאוסים ודוחים

puma141

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח קרן וגב-קורעים!!תראו

את שני האנשים האלה! חחחח קורעים! קרן אני חולה עלייך:) את מזכירה לי אותי:)

puma141

New member
רינתי את באמת רוצה לדעת? תאמיני לי?:)אם

כן-אני אסביר לך עוד שניה כשאחזור

puma141

New member
רינתי

אני מזדהה עם קרן,בהקשבה שלה לעצמה. בחוסר הפחד לשנות דברים שחייבים לשנות כדי להיות אדם טוב יותר.אני מזדהה עם קרן בחופש שהיא נותנת לאנשים אחרים סביבה, בלי תנאי למה שנכון לאינטרס שלה למשל. כמו מה שהיה עם ליהי, שאתי לא הרשתה לה להיות עם בן,וקרן חיזקה אותה ממקום מאוד אמיתי לעשות מה שבא לה! וללכת אחרי הלב שלה. אני מזדהה עם קרן, שרוח ההומוריסטית שלה:) גם בשעות לא נוחות, או קצת קשות. זה הדד ליין שמנצח אצלה. להתמודד, לכאוב-לעבור הלאה:) ההתבוננות שלה, הראיה המרחבית, השאלה של-"אוקיי, הקהל לא הצביע לי-איפה לא הייתי בסדר?"התהיה של איפה אני! לא הייתי בסדר, כשמשהו לא טוב קורה, זו אני. אני קודם בודקת אותי. קחי את דניאל-סתם דוגמה נו-כשהקהל לא הצביע לה היא אמרה"אני מאוכזבת מהקהל"לא בדקה כלום. הבדיקה הזו של קרן, ההבנה של מה קרה ואיפה לא הייתי בסדר, ותיקון הטעויות תוך כדי התנצלות כואבת ואמיתית-אני גם מוצאת את עצמי בזה:) אני יודעת שאולי את לא מסכימה איתי. אני יודעת שאת רואה את הדברים אחרת. אבל אני רואה אותם ככה. ואני מאוד! מאמינה לקרן. אז אנחנו חלוקות פה-אוקיי:) זה שטויות. בכל מקרה רינתי, אלו חלק מהנקודותץ שאני מאוד מזדהה עם קרן. מקווה שעניתי לך. שנה טובה:)

רינתי77

Active member
בהחלט ענית לי. אני, כמו שאמרת, רואה את הדברים

לגמריה אחרת. יכול להיות שאת מאמינה שאנשים הם טובים ביסודם. זאת כמובן זכותך ובחירתך. שנה טובה גם לך!

puma141

New member
רינתי

לא את ולא אני-נשים טיפשות. קראתי אותך, ואני יודעת וראיתי מה שווה המח שלך. את צודקת, ואני באה ממקום של לראות את הטוב קודם. כי בהשקפת העולם שלי, אני אומרת- מה עדיף? לחיות את החיים ממקום חשדן, קצת חושב יותר מידי. ולכן אני בוחרת לתת צ'אנס ולא אחד-לכל אדם! אבל לכל אדם. לא משנה מי הוא. וכאן אנחנו חוזרות לחכמה:) אני גם סומכת על עצמי, שאני אקלוט מהר, אם האדם שעומד מולי הוא לא אדם טוב,הוא אדם שבא להרע לי או לסביבה שלי,ואז אני לא שם! בטוח שאני טועה לפעמים! כמו כל אחד. אבל אני מעדיפה את הגישה הזו. היא עושה לי בחיים יותר נוח, וגורמת לי להיות שלמה יותר עם עצמי. אני גם אומרת, שכל בן אדם בונה איזה חומת הגנה מלקחי העבר. אינסטינקטים. כל אחד-עם עובי החומת הגנה שלו.גברים בד"כ בונים כמה חומות חחח וגם אם החומה הדקה שלי תסדק-אני אמצא את הכח להתמודד. אבל אני לא מוכנה לחיות מתוך פחד מהכשלונות. זהו:)

רינתי77

Active member
הייתי פעם במקום שלך, אבל נכון להיום

אינני יכולה להתעלם מהתובנות שבאו עם הנסיון שצברתי. זה מה שנקרא להיות מציאותית. דווקא משום שהייתי רוצה שאנשים יהיו טובים, אני מודעת לסכנות שיש ברצון הזה. העולם הוא לא מקום נחמד. להיפך. אבל יש לפעמיפ הפתעות נעימות, אנשים טובים. אני מעדיפה להיות חשדנית ולהיות מופתעת לטובה מאשר להיפך.

poseidon111

Active member
עד שהיא תחזור אני חושב שאני יודע

ברדיפת אמת ללא פשרות בהיותה אמיתית וללא משחקים ברצון לעזור לאחרים גם על חשבון טובתה האישית בשאיפה לצדק בכל מחיר בנתינת כבוד לזולת ברצון לצדק חברתי ועולמי באהבה אינסופית לגב המעלף הבנת את העיקרון.

למעלה