בוקר טוב 2
<---???

את מהמערך? מתי התחלת העבודה ב8.00?

אל תשכחי הפסקת צהריים ב12.30.יש קפה ומאפה בפינת המסדרון,תודיעי לחלי וישככר גם.

puma141

New member
אם כך אלי,פומות בידיךהופכות לזן נכחד:)עדות אי

אישית

במקרה שלך לא בדיוק אבכה מזה... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם סתם... הכל נכתב מאהבה נכזבת

פרידה גדולה עליי תרתי משמע.

שלא תביני לא נכון אני אוהב בשר על האישה שלי(סליחה מראש על השוביניזם) אבל איך אמר המשורר הלאומי אייל גולן."כמה אפשר לאכול סטייק כל יום,מידי פעם בא גם שוקלד" אז אחרי שאני אהיה עם פרידה הכט אני אמות מסתימת עורקים עקב כולסטרול. זה מה שאת מאחלת לי אחרי כל המלל בינינו?

puma141

New member
קוסטה,אתה אוהב בשר-אז לא תאהב אותי! חחחחכך

שבכל מקרה-אני מאחלת לך רק טוב! באמת! והמלל ביננו? לא משהו בכלל! איזה מלל? שאתה שונא כל מה שאני אוהבת? :) לצורך העניין, ובהגבלה כמובן-קרן?

בין שנאה לאהבה גבול דק פומה.

לכי תדעי אולי בסופו של יום המשמרת שלך יכולה לצמוח פה האהבה הגדולה הבאה של המאה?

puma141

New member
אלי אחד הקרטריונים שאני מודדת את האדם העומד

מולי הוא, עד כמה עמוקה ורחבה התהום שעומדת ביננו? בהנחה, ותקווה-שאין תהום בכלל! אבל אין תהום-אין דבר כזה:) כי מושלם זה לאנשים שחולמים. כך שהתהום עומדת! בקטע שלי ושלך? על פניו-רושם ראשוני- יש וואחד תהום-שגם אם ננסה לחצות אותה עם מטוס-חחחחחחחחחח הרוחות מלמטה יפילו את המטוס! אז........חפש תהומות קטנים ועבירים:)

adiyon2

New member
לא זה לא אמיתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב שאני לבד בבית, הצחוק שלי הוא כבר מעבר לנורמלי. וכמו שקרן אומרת "פיפי"

אתה באמת חושב שקרן לא מודעת לזה? זה הכל

הצגה גדולה של שניהם, כשהיו ביוון היו להם כמה דקות בלי מצלמות ותכננו את זה טוב טוב.

לואיזה7

New member
גם בראיונות היום תהיה הטיה לטובת קרן

לירון וייצמן ראיינה אותה. וקרן אומרת הבוקר " חמודה וייצי. אני מתה עליה". קרן לגב : "ניסיתי ... בגיא פינס לפני חמש שנים". גם גב וגם קרן הכירו עוש בחור שהיה שם גב : "חמודים. זה עם האוזניות הוא האח השני.........." קרן : ,אפילו וייצי אמרה לי שרזיתי". (הכוונה ללירון וייצמן). לאחר מספר דקות קרן שואלת את גב באנגלית : "מאמי, אתה לא אוהב אותי יותר?" גב ניזכר שהוא צריך לנשק אותה ושר : "את האחת של חיי, נשבע לך..." וקרן מצחקקת. גב קם והלך וקרן שישבה לבד , נראתה מרוצה ואמרה לעצמה : "יש. וייצי אמרה שאני קטנה. אפשר לאכול סלט ..."

רותם 1121

New member
האם רק לי נראה שגב ניראה יותר שמח ומאושר

כשהוא נמצא בחברת הגברים וליד קרן הוא בדכאון ועצב. חחחח עלק זוג מאוהב

puma141

New member
לא חשוב-העיקר שהוא יהיה מאושר בערב-מהזכיה:)רק

לא רק לא- הזוג ה"מלכותי"!איתן ודניאל

למעלה