בוקר יום אחרון

andy181

New member
בוקר יום אחרון

שיר הבוקר שלהם היה שיר הפורומו של דניאל ואיתן..האם זה אומר משהו אם בכלל? פה רצות הרבה תיאורוית קונספירציה, אז עוד משהו לחשוב על עליו... ורק לי יש את התחושה שלא משנה מי יזכה בגמר הזה תבוא אחריו תביעה על רמאויות בהצבעות לאחריו? אני חושבת שבגלל הפריצות באתר וואלה עם עניין ההצבעות (כל אדם יכול לפתוח מיליון יוזרים עם בא לו ולהצביע בהתאם) כל מי שיפסיד ירגיש שהייתה פה רמאות ושנעשה לו עוול. ערוץ. 10 דביל עם היה רוצה למנוע את המצב הזה היה צריך לאפשר להצביע בגמר רק בסמסים.

בוקר טוב של יום אחרון ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

כן, זה השיר של הפרומו של איתן ודניאל איתן מלמל אותו מאתמול בערב אה אה! הם הזוכים!
אני מקוה שזה מה שיקרה
שיהיה יום מוצלח

webguy

New member
הכל פתוח לפי אתר אגוז../images/Emo13.gif

עדכון מצב ההצבעות בגמר הדור הבא 24/7 מוצ"ש (24.9) נכון לשעה 22:10 פורסם ב-25 בספטמבר 2011, 0:54 כולל ההצבעה באתר וואלה + האסמסים. במקום הראשון קרן וגב 60 אלף במקום השני דניאל ואיתן 46 אלף במקם השלישי אורטל סולימן 42 אלף במקום הרביעי ליהי רום 7 אלף

לא מאמינה לסקרים האלו.

7 אלף מצביעים לליהי? לא הגיוני. בכל מקרה, לא אסמס יותר מכפי שסימסתי ולא אצביע יותר מכפי שהצבעתי, אז פרסום הסקרים האלו לחלוטין לא משפיע עלי.

שאפולי

New member
תאמיני.

היה ברור מההתחלה שפיצול הקולות בין דניאל ואורטל יתן לקרן את הפרס.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

עד כמה שהבנתי מעורבים עסקי הימורים, שברגע האחרון יטו הכף לכיוון דניאל ואיתן.

צרצרה1

New member
שאפולי יש לך השערה למה הפרסום של אגוז הוסר

מהבלוג שלו? הוא כתב "עקב בעיה"... והפרסום של התוצאות הוסר

יעלה20051

New member
אם אורטל לא תזכה יש כאן זיוף או השקעה של הרבה

כסף מצד קרן וההפקה מוטי רייף המקורב לקרן

puma141

New member
וובגיי,הכל סגור.לפי כל!הסקרים,או אורטל או קר

קרן וגב-בענק! אם ההפקה מתערבת-זה כבר סיפור אחר לגמרי

webguy

New member
לא הכל סגור ..!!../images/Emo243.gif

הסבר : כל ההצבעות של האנטרסנטים למניהם הם לפני התוכנית ..מי שצריך להעביר כמות מעביר עד לתוכנית ..!! זה משפחות חברים אוהדים שרופים וכדומה .. במהלך התוכנית מסמסים הצופים הפחות נעולים על דמות זאת או אחרת ובסוף הדקה האחרונה מחליטים ...כל אחד כמה ספורים אבל ביחד זה יכול להגיע לעשרות אלפים .. גם לפי אגוז אורטל עשתה את הקפיצה הגדולה בהצבעות מאז הפירסום הקודם ... מבחינת אחוזי התוספת ..!!

אכן לא הכל סגור

תלוי בעריכת תוכנית הגמר, בפרמטר של הצופים המתנדנדים. כאשר האמפטיה תהא גדולה ביותר לכיוון איתן ודניאל, הכף קרוב לוודאי תוכרע לכיוונם.

צרצרה1

New member
קחו בחשבון שקרן וגב ישחקו הערב הכי חזק זוג

יפעילו את "התותחים" שלהם הכי חזק הערב בשידור חי, ינשקו צרפתית ויתמרחו במבטי "אהבה" ... ויתכן שההפקה תמשיך לעזור להם ותאחד את כל הפוזות שלא הראו לנו מהלופט, ויעשו שכביכול הזוג הזה לא יכול להפרד מרוב "אהבה"... אם זה יקרה אז במהלך השידור תהיינה הרבה הצבעות לזוג השקרי הזה.

puma141

New member
וובגיי!!מסכימה איתך!!חחח ואל תצעק עלי ו

תשים לי תמרורים!! זה נכון, על פי הסקרים, אורטלי עולה ועולה:) זה מה שאמרתי-או קרן או אורטל הןן הזוכות מבחינת הצדק והסקים! אבל ריד מיי ליפס-ההפקה רוצה את הזוג ה"לכותי" שלהם! והם יעשו ה כ ל!כדי שזה יקרה, ויעוותו את מה שאנחנו יודעים ורואים!

webguy

New member
אני מניח ..

שהסכוי לאחד הזוגות בזכייה הוא הכי טוב ..!! מאחר והקרובים והחברים והמכירים שמסמסים להם נמנים שתי משפחות .. אז כוח הסימוס כפול ..!! ולכן לפי אגוז המצב הטוב יחסית של אורטל מעיד על השג טוב שלה ..אם זה יה האח הגדול יש סכוי שהיא היתה מנצחת ..!! אבל בגלל שאורטל נראית טוב בסקרים אז יש לה סכוי כלשהו ..!! כי האקראים ומי שלא החליט אולי יסמס לה לא כולם קוראים את אתר אגוז או סומכים עליו :)

puma141

New member
וובגיי, תקרא מה סיגלית כתבה,זו האמת,ואני

:לא אבקש ממך ברוב חוצפתי לקרוא אותי:) תוסיף לסיגנית העדינה, את העובדה שההפקה מחזיקה מאיתנו סתם סטטיסטים,והם מעוניינים על פי הכל בדניאל ואיתן.בלי צל קטן של ספק. שאפולי, שיניתי את המילים..שזה לא ייראה דבר

sigal1005

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif|הלוו

למעלה