בוקר יום אחרון

כ-7000 אנשים הצביעו בפייסבוק וקבעו כי...

קרן וגב מובילים עם 54 אחוזים והשאר נגררים אחריהם... לעומת הסקר של פורום תפוז ששם הצביעו כמה מאות בודדות. אז כנראה זה די בטוח שקרן וגב זוכים....

24, קרן נערת ישראל שלנו, יפייפיה. חמסות

מדהימה . משכמה ומעלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 קרן למיליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puma141

New member
אגדה,כלום לא בטוח!ההפקה=איתן ודניאל!הם יעשו ה

הכל כדי ששני היצורים האלו יזכו

אליהב*

וזה היה אבי. לשניהם הגיע, שניהם חמודים. אליהב קורע אותי, אבי קצת יותר לכיוון המרגש קצת. וזה היה הפרק הראשון והיחיד של מאסטר שף שראיתי העונה

puma141

New member
שאפולי!יום אחרון לחפירות חחח תתגעגעי אלי?ת

תגידי שכן! תשקרי לי נו חחחח ובחיאת-תהיי מעורבת היום, תגידי בדיוק מה את חושבת,תהני. אל תתרכזי בבולשיט ובניהול:)תרשי לעצמך היום. אני מבטיחה שאני אשתדל לא לעשות לך צרות!חחח

אז מה, קרן וגב זוכים היום?

אם הם זוכים, זה משחק מכור מהתחלה, וזה הפחד שלי, שהם יזכו, וממש לא מגיע להם. ההפקה כיוונה מתחילת התוכנית את הזכיה לקרן. ממש ממש מכור מתחילת התוכנית. למי שמגיע לזכות זה לדניאל ואיתן או לאורטל, לקרן ולליהי ממש לא מגיע, הן היו צבועות ותככניות, מכרו את עצמן בשביל המשחק. מקווה שהזכיה תהיהי היום הוגנת.

רותם 1121

New member
משחק מכור. הפקה דפוקה.

לא סתם התכנית עם אחוזי רייטינג נמוכים. הלוואי שיפסידו את המכנסיים ויצאו בהפסדים מהתכנית ההזוייה הזאת

puma141

New member
הרייטינג עלה-מאז שגב נכנס!איתן הישנוני גמר על

ערוץ 10

Jade 1000

New member
איך מגיע? קרן וגב נמצאים ב"מוד" שחור כבר מספר

ימים, אני הייתי בעדם עד לפני זמן קצר, אבל כמה אפשר להסתכל בפרצופים המדוכאים שלהם? אני מרחמת על קרן, הוא הפך אותה לזומבי.. היא לא מדברת עם אף אחד, זה כאילו שהיא נשאבה לחור שחור. למי שמגיע זו אורטל המקסימה והפגיעה שדיי סבלה פה, אבל ידעה לצאת מזה כמו גדולה! קשה לי להאמין שהסקרים שתומכים בזוג המוזר הזה אמיתיים. אני רואה אותם ומזפזפת בשאט נפש. איני בעד דניאל ואיתן, אבל לקרן ולגב לא מגיע לזכות על סמך הימים האחרונים. אני מציעה לקרן לברוח ממנו כל עוד נפשה בה. נשארה רק אורטל שבאמת צריכה את הכסף כדי להתרומם בחיים ואולי אף הזוגיות עם אורן תימשך, כי הם נראים מאוד חמודים ביחד למרות שהם שונים כל כך.

dindan84

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה