בוקר יום אחרון

האמת שהוא די בודד אותה מאחרים

והיא נשאבה לשם מבחירה. בעיניי, הכל שם משחק והיא מודעת לזה.

דקל69

New member
היא התבודדה כי היא מנסה לרצות אותו בכל

וליישר עימו קו. הוא רוקד, היא בעקבותיו, הוא שמח גם היא, הוא זעוף היא אחריו. המשחק הזוגי לנוכח האינטרס שאב אותה לאנרגיות של גב, לקח את כל הכוחות בלהתמודד ולשהות עם אנשים אחרים. קרן לולא גב היתה מעבירה ימים מאוד מאושרים בוילה ומעורה בכל מה שקורה שם, הקשר עימו ניתק אותה מכל הגיון ובסיס. הם שקעו שניהם במשחק ואיבדו את עצמם, כאנשים, כטיפוסים חברותיים, מילא לגב לא היו חברים אך לקרן היה קשר מעולה עם ליהי ואורטל ועד לאחרונה גם עם דניאל, היא גרמה לימים האחרונים שלה להיות סיוט ללא רגע של אמת או רגש, שמחה או אוטנתיות. כמובן שהמטרה עמדה גם בעיניה כל הזמן אבל את הדרך בימים האחרונים זה שהוא שהטווה.

puma141

New member
ההתבודדות של קרן-חרם ההפקה,וחרםדניאל ו

ואיתן. למה אתן לא מודות באמת?:) האם לשקרר לעצמך-זה נכון?!זה טוב? קרן עשתה את התכנית הזו לכל אורך הדרך! לטוב וללא כל כך טוב. המיליון מגיע אך ורק, אבל אך ורק לקרן וגב, או לאורטל. אלא אם ההפקה תתערב ותיתן לאיתן ודניאל-זוג תחמן

poseidon111

Active member
דקל,אני מסכים לגבי תיאור המצב,אך פחות לגבי

סיבותיו.את מתארת אותה כאחת שנגררת מתוך חולשה אחריו ומתוך רצון לרצות אותו,ומכאן נובעת הנגררות שלה אחרי הדרך שהתווה. ההבדל ביני לביניך הוא שאני סבור שהיא הולכת שבי אחריו,לא מתוך חולשה,אלא מתוך הבנה שזו הדרך הנכונה לניצחון.משמע, לא מתוך חולשה אלא מתוך שיקול אסטרטגי קר. היא פשוט סומכת על חושיו יותר מאשר על חושיה, מהי הדרך היעילה והקצרה לרומא.

דקל69

New member
פוסידון, אני חולקת עליך הפעם, כמובן

שהמטרה הראשונה היתה האינטרס המשותף והנסיון לנצח בדרכו, אך היא לגמרי נשאבה ואיבדה כל יכולת החלטה, ראיה נכונה ומחשבה. העובדה היא שההתבודדות לא עשתה טוב למצב רוחה של קרן, היא זועפת, מדקלמת טקסטים כנגררת אחריו, היא משרתת אישית לרצונותיו, ספיקוי וגחמותיו, נשרכת אחרי מצב רוחו, היא איבדה אישיות בתוך רוחו ושיקול דעת. אני בטוחה שגם היא היתה רוצה קצת להנות בימים האחרונים למרות הרצון העז לנצח, היא לא הביאה מאום מעצמה ומרצונותיה, הכל התנהל על פי דרכו והחלטתו, אני נסגרה ימים ושעות בלופט ללא יכולת תקשור, מבלי להבין ולהתבונן בנעשה סביבה ובהגררות טוטאלית למעשיו נהיגה לפיהם. הדרך הנעימה ביותר לנצח היא לא רק להגרר ולא להיות מאושרת, זוכים בעונות קודמות (עיים ערך שפרה, אלירז וג'קי), גם בהתחשב במתח, בלחץ ובחישוב הסיכויים תמיד נהנו וזרמו בימים האחרונים, ניצלו כל רגע, הודו על המעמד, נהנו מימנו ובעיקר ניסו להיות באוירה טובה עם כולם (אפילו בובליל-שפרה העויינים הצליחו ליישר קו, לתקשר ולגמור זאת ברוח ספורטיבית ונעימה). אומנם קרן אם תזכה תשכח מהדרך, אבל תמיד תזכור שהרגעים האחרונים שלה בחוויה לא היו משמחים, לא היו משותפים ולא היו כנים. אני לא הייתי נהנית במצב כזה ולצאת ללא שום הערכה מינימלית מהסובבים אותי, הם מנותקים מכל הבית כל רגש או תחושה, הם פשוט סובלים ומושכים עד הסוף, כולם ככה אבל לפחות עושים זאת ברוח טובה ונסיון ניצול מירבי של הזמן שנותר בלהקל אחד על השני.

puma141

New member
דקל את רצינית?את לא חושבת על

למה זה קרה? למה קרן התבודדה?? יקירתי בואי אני אזכיר לך. כשקרן וגב היו ביוון, בכל הזדמנות, ממש ככה, דניאל ואיתן טרחו להגיד לכולם"כמה כייף בבית בלעדיהם". עכשיו-כל הבית, זה בעצם החברים של איתן! הם פירשו את זה, גם אם לא הייתה המילה חרם, כאילו איתן מבקש לא לדבר עם קרן וגב. קרן וגב כמובן הרגישו את הווייב מהבית כשחזרו, אבל קרן ניסתה להתגבר וכן לדבר. ואז הגיע השידור ההור של המיליון. איתן, בגסות רוחו, בחוסר רגישותו ממרום מעלתו-תחושת המלך שמלווה אותו לכל אורך התכני-פגע מאוד בקרן, כשאמר ששכב איתה מאילוצי הפקה.על המשפט אילוצי הפקה-תחשבי לבד! קרן קיבלה סוג של חרם-גם מההפקה! זו הסיבה היחידה שקרן מתבודדת.אבל הזוגיות שלה-פורחת,ותפרח בחוץ! תפנימו-איתן לא אוהב את דניאל

דקל69

New member
תגובה לא ראויה פומה, כל מה שהיית צריכה לטעון

זה שדניאל שמנה, רופסת, הורסת לאנשים את החיים, מסיתה אותם להימורים וכמובן שההפקה מכרה לזוג דניאל-איתן את הנצחון בניגוד גמור לרצון הצופים. או אז, הייתי משתכנעת.

puma141

New member
התגובה שלך-לא ראויה:)עניתי עניינית,עובדתית,וא

ואני מאחלת לך לראות באמת מה עובדתי ומה לא. מדוע אינך מעירה לאנשים פה שמדברים על הסמים של גב? אני כבר לא מדברת מאז על השומן של דניאל,אז למדתי משהו! אבל אני כן בהחלט חושבת, ותקשיבי טוב על פי עדותה של דניאל בלבד, שהיא הורסת לאנשים חיים, מעצם עיסוקה!הדבר דובר בתעודת הזהות שלה, זה דבר שהיא גאה, וזה חלק בלתי!נפרד מאישיותה. "אני מנהלת! שיווק! הימורים! באינטרנט"-כנראה שמה שמשתמע מזה אצלך, שונה ממה שזה משתמע אצלי. לגבי ההפקה=עובדתית וזועקת מהמסך! ההפקה מכורה:)

שלום172

New member
דקל../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif כמה טוב לדעת שעוד מישהי

כאן רואה את המציאות כהוויתה

טלומרז

New member
קרן ניצלה עד תום את אילוצי ההפקה בזמנו

וידעה שאיתן איתה בדייט רק מתוך אילוצים. היא ידעה שאיתן מעדיף בחורה אחרת על פניה וגם היה לה ברור שאיתן מרגיש לדניאל. מה שהפריע לקרן זה שאיתן שם את הקלפים על השולחן ברגע שלחצו אותו לקיר. קרן ידעה שהדייט היה גרוע ושאיתן ביקש לסיים אותו כמה שעות לפני שעברו 24 שעות, ובכ"ז העמידה פנים עם חברותיה שהיה נהדר. מה שהפריע לקרן זה שאיתן חשף את מה שהיא כבר ידעה בזמן הדייט, שאיתן לא היה מעוניין בה כבר אז. זאת בדיוק הסיבה ששכבה איתו, רצתה להתקרב אליו ולהרוס לדניאל. בזמנו היא הודתה ושמחה על אילוצי ההפקה ולא התחשבה אפילו במעט באי רצונו של איתן להיות שם איתה.

Jade 1000

New member
מה יפה במשחק הזה?זה דוחה ומרתיע!

הגעתי למצב שאני לא יכולה להסתכל על קרב וגב שמאד אהבתי אותם.

חפשו תירוצים, קרן וגב למילון

יחיו הקנאים ויסבלו אמן ושיסבלו חזק מאוד הקנאים מהפורום. קרן המלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meytula

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

כנראה שאני לא טסה לאילת היום,הבנתי מחברה שיש שם ממש רוחות ומזג אויר מגעיל ביותר ואני כמובן לא לוקחת סיכון עם הילדה ,גם בחוץ המזג אויר חורפי היום
להערכתי תוצאות הגמר היום: מקום ראשון עם מליון שקלים והמון אהבה דניאל ואיתן מקום שני עם 0 שקלים והמון אהבה מזוייפת גב וקרן מקום שלישי אורטל המקסימה

למעלה