בוקר יום אחרון

יעלה20051

New member
נראה לי שהסקר הזה רוצה לעבוד פסיכולוגית ולהשפ

ולהשפיע אך אני מסמסת אורטל ,, רק לה מגיע היא עברה שם תלאות על לא עוול בכפה והיא בסך הכל בחורה טובה לא רכלנית לא צבועה והיא יהלום לא מלוטש ,,, הכסף יכול לעזור לה ללמוד להשכיל , מסמסת 33333333333 ל* 1020

easternstar

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo20.gifאני בדיעה של סוז

נוסטלגיה. אני, דידוש, קיק, רגע ואח"כ סוז, שאפולי קליי, לונדי, ועוד כמה היינו הראשונים שהקמנו את הפורום. לא היו פה כמעט גולשים. היה אינטימי ומעניין. אח"כ הצטרפו רבים וקליי הציע לקבל את הניהול וצרף אליו את לונדי. סוז הואדמה הראשונה ואני אח"כ. היה כייף בפורום עד שהגמר התקרב. כשהגמר התקרב התחילו הבעיות: מיליון לחלוקה ואין רייטינג, כנראה גם כמעט ואין סמסים מחוסר עניין של הקהל. כולם יכולים להבין בעצמם מה צפוי לקרות וקרה. שאפולי הסכימה להתנדב. ידעתי שלא יהיה קל וכולנו חייבים לה תודה.
תודה גם לסוז, שלא הרימה ידיים וניסתה להלחם במה שקרה כאן.
אני ניסיתי קצת עד שלקראת הסוף כבר לא היה לי כוח. ראיתי את המלחמות בין המחנות ואמרתי לכם שאני לוקח חופשה כמה ימים. בקשר לשאלה העניינית שהועלתה פה. תביעה משפטית על מה שקרה אינה ברורה מאליה. אני בדעה של סוז שנשאר קצת אחרי התוכנית ונראה. לפחות תעלם מכאן תעמולת הבחירות שהפכה את הפורום שלנו למה שקרה פה לקראת הגמר. גמר מעניין. לכולכם: אריק אישטיין בשיר סתיו חורף

../images/Emo140.gif

כבר עושים סיכומים? נפתח שרשור חדש אגב. אני רוצה גם להודות לרינתי, שנלחמה לצידי
ולכולם כמובן.

מתוך פרשנות סובייקטיבית שלי

גב וקרן, בודדו עצמם מהרגע שחזרו מיוון וגילו שכולם עד האחרון מהחברים התבאסו עליהם. והרחיקו עצמם מהם כמו ממחלה ממארת.., סיטואציה שהלכה והתגברה, כאשר קרן לא הועמדה להדחה ודניאל כן. איתן נתן הוראה חד משמעית לחבריו, לא להיות בקשר חברתי עם הזוג, כולל שיחות סרק, ודיבורים בעלמא. ביקש לבודד אותם, על מנת להוריד אותם למטה, דבר שאכן התרחש. כאן שיחק משחק פחות נחמד..לא שלא לגיטימי, אבל בכל זאת. ומכאן התנהגות הזוג. כל אינטרפטציה שונה, לוקה בחסר...והראיה קודם לכן החברות עם כולם היתה מצויינת. במיוחד עם אורן שלו אינטרקציה וכימיה יוצאים מן הכלל. גם הוא הצטרף לצו חברו הטוב. ומכאן שהאמירות כאן, שבודדו עצמם מבחינה אסטרטגית, לעניות דעתי, לא מיניי ולא מקצתיי...בגלל הנימוקים הנ"ל

למעלה