גם מצידי שליהי תיקח, או הבריכה, או סלסלת
הפירות, המקרר הכתום או איריס הפסיכולוגית. לא כיוונתי לזוכים אלא על הדרך של ההפקה והצורה הבזויה שבה כיוונה ההפקה למועדפים שלה (גם אם לא יזכו מה שלא נראה לי שיקרה). ושכבה עצמה לגמר, לא חוזרת בי ולו לרגע, היום ליהי באמת השתנתה ומראה צדדים אחרים, אני גם מאמינה שיש לה רגש לבן והיא לא משחקת את הקשר ביניהם, אבל באותה נקודת זמן שהיתה מועמדת לעוף ברגע שהתנה לה שאם לא תהיה איתו היא תעוף והציע לה להיות זורמים וטבעיים היא פשוט נישקה אותו רצה איתו לאמבטיה ומנעה קודם כל את זה שהתנתק מימנה ולא יגן עליה יותר. אם ליהי היתה מוסרית והגונה יכלה להגיד לו שהיא לא מתחייבת לכלום, שהיא תנסה להכיר אותו, שהיא תנסה לתת צ'אנס ולראות לאן זה יוביל, שהיא לא תהיה איתו רק בשביל שאיתן לא יעיף אותה והרבה דברים שהייתי מעריכה יותר, אך היא לא הסתבכה עם עצמה ובחרה בדרך הקלה שיכלה לגרום לה להשאר. הייתי מאמינה בכנות מעשיה ודרכה אם באותה נקודה של המילים של בן שלא השתמעו לשתי פנים היתה מבקשת מימנו לא ללחוץ עליה, לתת לזמן לעשות את שלו, להבטיח כנות ונסיון אמיתי מצידה,זה לא קרה היא ישר שעטה לקשר ולמתבקש מימנה כך שאין לי דרך אחרת להגדיר זאת. ומעבר לעובדה שליהי משעממת ונגררת (אפילו עד היום שהיא במצב של זוגיות שגורמת לה לרוגע ולבטחון), יש בה תכונות של שמחה והענקה, לא מספיק בשביל לזכות לטעמי.