בוקר יום אחרון

את גב הביאו בשביל קרן, נקודה.

סתם בשביל הפרוטוקול נתנו לו לעבור איזה דייט אחד וזהו.. רווק שמתמודד על המליון לא אמור לעבור עוד כמה דייטים בשביל להכיר טיפה ת'בחורות?

דקל69

New member
צודקת, את גב הביאו עבור קרן שתתמודד

מול איתן ודניאל כזוגית ולא כרווקה. כל אופציה אחרת לא היתה מתקבלת אצלם, גב נטה מעט לחן, לפחות מבחינה פיסית ומשיכה, היה לו רגש והנאה ממשחקי החיזור ומהישירות שהפגינה מולו. ההצבעה הראשונה שבה חן לא היתה חסינה (באותו שבוע אגוז לא פרסם את נתוני ההצבעה מסיבה מסויימת, מעניין אם חן עברה את ליהי בהצבעות וההפקה פשוט שיקרה לגבי המועמדות להדחה), וזה מה שבמקצת גרם לנסיגה בקשר עם חן, לאחר מכן הביאו את האמהות ואת החבר של גב, את דניאל ומכאן הכל הלך בדרך שההפקה קיוותה ורצתה. ההפקה לא היתה מוותרת על קרן בגמר (הם רוצים אותה כזוכה אז לא תרחיש עבורם בכלל שלא תהיה נבחרת כאופציה לזוג לזכות), בלי גב קרן היה מצבה כליהיא, מור וונינה, אפילו אתי היתה עוברת אותה. לצערי אני לא רואה שום תרחיש הערב מלבד קרן וגב מנצחים, כל דבר אחר יהווה עבורי הפתעה. אולי רק השידור הערב (שבו תהיה כמות הצבעה גבוהה מהעונה לכל הפראיירים שכן מסמסים רק בעקבות השידור) יכול לשנות משהו ואחד מהאחרים יזכה לקולות רבים שישנו משהו. הכי עצוב שאם בהתחלה חשבנו שאיתן ודניאל הרסו את המשחק כבר בהתחלה בסופו של דבר המשחק גמור כבר מזה שלושה שבועות בגלל ההתמקדות של ההפקה בזוג נבחריהם קרן וגב ואין אופציה למחשבה לסמס בכדי לנסות לשנות את התוצאות.

אויש נו באמת

כבר כמה זמן אני קוראת פה וקצת מזועזעת מהשנאה שיש פה. גם כלפי גב וקרן וגם כלפי האחרים, אבל אצל גב וקרן חלה כאן הסחפות קודם כל לקרוא לגב "נרקומן" זה מגעיל ומעליב ולא מכבד את הדרך שבן אדם עבר. לא אוהבים אותו?יש ביקורת?לגיטימי לגמרי. אבל לקחת נק' חולשה מהעבר ולהשתמש בה זה סתם נבזי... דבר שני, שאיתן נכנס היו לו 15 רווקות והוא יצא עם מרביתן לדייט. זה נכון שגב נכנס היו לו שתי רווקות. קרן ואתי. כל השאר היו כבר עם "בני זוג". ככה שדייטים היו לא רלוונטים. שהגיעו החדשות לדעתי הוא פשוט לא מצא איתן שפה...חוץ מחן שנראתה לו חיצונית אבל זה לא הכל כנראה. לא מובן לי איך החליטו פה שההפקה מריצה את קרן וגב לגמר. אני קצת מקווה שהם לא ייזכו רק כדי שכל הנשמות הטהורות יאכלו את הכובע...למרות שאני מודה שאם גב יפסיד שוב אני אתבאס
אני לא מסכימה עם כל מה שקרן וגב עושים בימים האחרונים, למרות שאני קצת מבינה אותם. אני יותר ממקוה שזה לא משחק כי פייר?אני אתאכזב מאד. מה שכן אם איתן ודניאל ייזכו אני אתאכזב הרבה יותר. לדעתי שם הרוע הוא שקט אבל מטפטף יפה מאד.

דקל69

New member
מעולם לא קראתי לו נרקומן אלא גמול,

והוא זה שמצהיר על עצמו כנרקומן לשעבר בכל הזדמנות. אין קשר בין מה שאני רואה בו כאדם וכגבר לבין ההתמכרות שגרמה לו להיות נרקומן בעברו. לא על פי זה שפטתי אותו, הייתי מאוד בעדו בהשרדות רק מעצם המשחק אם כי גם שם גיליתי בו סוג של אופי מתעלל (אני אפילו הייתי בין הבודדות שמפה שפורום של השרדות), ועצם זה שאת אומרת שכשהוא נכנס היו רק שתי רווקות (קרן ואתי) רק מאשש ומחזק יותר את הטענה שהכניסו אותו עבור קרן (אלא אם כן את באמת מאמינה שאולי עבור אתי), עם החדשות למעט חן שאליה נמשך בעיקר וגם נהנה מהפינג-פונג המילולי בתחילה (היא אתגרה אותו לפחות לעומת קרן שנפלה שדודה לרגליו מבלי לבחון) לא היה לו שום נסיון לקשר, אפילו לא שהה עימם אלא במחיצת הבנים במשחקי סנוקר, הדייט היחיד שנאלץ לצאת אליו היה עם מור והיא זאת שבחרה בו בגלל שניצחה במשימה, החדשות היו תפאורה וכיסוי לכניסה האמיתית. ולגבי ההתנהגות של גב וקרן לא בא לי להוסיף יותר - משחק מכוער, לא נקי ולא ישר, התעללות בכל הנאה או תחושה של צופים לגביי אוטנתיות ויושר של ריאליטי, אבל בישראל כמו בישראל כל אחד יכול לזכות בריאליטי, אפילו להגיע לגמר גם אם אתה עציץ, שוכב דרכך לגמר או סתם מקורב של ההפקה ועונה על האינטרסים שלהם.

אז ככה

לאו דווקא את קראת לו נרקומן, היו פה מספיק כאלו וגם לא כתבתי שאת ישירות כתבת
הכניסו אותו לטעמי לא בגלל קרן אלא בגלל איתן שפשוט לא סיפק את "הסחורה". הוא היה אנמי ומעצבן וברגע שסגר את עצמו על דניאל game over. אגב...בעיני גם אם לא היה סוגר גב היה נכנס פשוט כי התוכנית לא המריאה. מה לעשות? כמה שאיתן יבכה שגב נכנס כי הוא התאהב בדניאל זה בולשיט. גב נכנס כי איתן מאכזב ככוכב תוכנית, וזה היה ככה מהשניה הראשונה אני אגב כאישה בזה ל"שכבה את דרכה לגמר" שלך אבל מילא
. הפורום הזה לא ממש ניחן בשפה טובה וזה חבל. שהטובים יינצחו. מצידי שליהי תקח

דקל69

New member
גם מצידי שליהי תיקח, או הבריכה, או סלסלת

הפירות, המקרר הכתום או איריס הפסיכולוגית. לא כיוונתי לזוכים אלא על הדרך של ההפקה והצורה הבזויה שבה כיוונה ההפקה למועדפים שלה (גם אם לא יזכו מה שלא נראה לי שיקרה). ושכבה עצמה לגמר, לא חוזרת בי ולו לרגע, היום ליהי באמת השתנתה ומראה צדדים אחרים, אני גם מאמינה שיש לה רגש לבן והיא לא משחקת את הקשר ביניהם, אבל באותה נקודת זמן שהיתה מועמדת לעוף ברגע שהתנה לה שאם לא תהיה איתו היא תעוף והציע לה להיות זורמים וטבעיים היא פשוט נישקה אותו רצה איתו לאמבטיה ומנעה קודם כל את זה שהתנתק מימנה ולא יגן עליה יותר. אם ליהי היתה מוסרית והגונה יכלה להגיד לו שהיא לא מתחייבת לכלום, שהיא תנסה להכיר אותו, שהיא תנסה לתת צ'אנס ולראות לאן זה יוביל, שהיא לא תהיה איתו רק בשביל שאיתן לא יעיף אותה והרבה דברים שהייתי מעריכה יותר, אך היא לא הסתבכה עם עצמה ובחרה בדרך הקלה שיכלה לגרום לה להשאר. הייתי מאמינה בכנות מעשיה ודרכה אם באותה נקודה של המילים של בן שלא השתמעו לשתי פנים היתה מבקשת מימנו לא ללחוץ עליה, לתת לזמן לעשות את שלו, להבטיח כנות ונסיון אמיתי מצידה,זה לא קרה היא ישר שעטה לקשר ולמתבקש מימנה כך שאין לי דרך אחרת להגדיר זאת. ומעבר לעובדה שליהי משעממת ונגררת (אפילו עד היום שהיא במצב של זוגיות שגורמת לה לרוגע ולבטחון), יש בה תכונות של שמחה והענקה, לא מספיק בשביל לזכות לטעמי.

חן הייתה רלוונטית לדייט

כל החדשות היו רלוונטיות.. ולא היו להן בני זוג. אורטל אז לא הייתה עם אורן, היה שם מקום אפילו לשלוח אותה לדייט עם גב.. אולי תעבירי בקורת גם על אוהדי קרן שמשמיצים ללא הרף כדי שלפחות הודעתך תהיה רלוונטית גם. כי אני מסכימה איתך דווקא בעניין הנרקומן ושזה לא לעניין. את אומרת שאת קוראת, אולי לא קראת מספיק כמה זוהמה ואלימות מילולית יש בצד השני. אז בקורת כזו הייתי מעבירה ל2 הצדדים, לא לאחד.

שאני אשים ../images/Emo61.gif?

למה את ישר תוקפת, מה נסגר? חן היתה רלוונטית אליך אולי. אולי לגב לא? אין לי מושג אבל זה הכל השערות גם אני לא מבינה למה לא היו לו דייטים ומצד שני חצי מהתכונית לא הבנתי אז זה בסדר. שגב נכנס כבר התחיל משהו בין גב לאורן כי הוא שאל את אורן על זה. בפיקניק ודבר הכי חשוב כבר בהודעה הראשונה כתבתי שיש גועל לשני הצדדים רק הגבתי על גב כי מה לעשות אני עדיין חושבת שהוא יותר בסדר מאיתן, למרות הביקורת שיש לי אליו..הוא לא טלית שכולה תכלת זה בטוח.

איפה ראית התקפה?../images/Emo6.gif

כי כתבתי שיש לבקר את שני הצדדים ולא רק אחד? אבל זה נכון. וזו ממש לא התקפה או כוונה להתקפה. ולא הבנת למה התכוונתי. כשאיתן נכנס, הוא היה חייב לבחור בנות לצאת איתן לדייטים, את גב לא חייבו לעשות כזה דבר. למה? להפקה הפתרונים.

ואני לא ראיתי שביקרת את שני הצדדים

אשמח אם תפני אותי או תצטטי, לא מצאתי. רק ראיתי שקראת לאנשים שלא אוהבים אותם "נשמות טהורות" וכו..

אני אשרוד..אם אעלית סוגיה זו - חייבת לומר

שתחושת הבחילה שיצר כינויו הפעיל של גב פה בפורום - הנרקומן, מעיד על אפסיותם של האנשים הפעילים. דברו על התנהלות על דיבור לא נאות, על יחס לא קביל,, לא על ארוע בעברו של אחד המשתתפים, שאותו מלבישים ככלי ניגוח מולו. פוגע מבזה ומשפיל - האנשים שמכנים אותו ככזה. שהרי לכולנו חסרון כזה או אחר, הארוע שהובלט על ידי גב עצמו, לא נותן לגיטימציה להשתמש בו מולו.

סוזי אין לי וויכוח על עניין פרטני זה

יכול מאד להיות. כך גם כל התנהלות הראיליטי, יוצאת מנקודת מוצא של ההפקה. ברצותה מעלה ברצותה מורידה, על פי שיקול דעתה. ועל פי מה שנראה לה רווחי ומועיל כעת ובעתיד. הפרשנות לעיל ניתנה באופן כולל, מבלי לחוות דעה על מתמודד כזה או אחר. מתוך כך, שמכירה הפורמט. בסך הכל הסטטיסטים שמצויים, הינם מריונטות עבורם.

adiyon2

New member
אני מקווה שכך יקרה

ההפקה לא מראה את קרן וגב בימים האחרונים משתי סיבות: 1. הם יושבים בחדר מבודדים ומשעממים למוות אחד את השני 2. הם יושבים בחדר ומתכננים תיכנונים ומדברים נגד המשתתפים האחרים וההפקה מפחדת שנראה את זה. אופציה זו הגיונית יותר בעיני. אופצייה נוספת שהיא בטח לא מתקיימת, הם כל הזמן בחדר עושים סקס ואז אי אפשר להראות את זה.
אני לא מאמינה שלדניאל ואיתן יש סיכוי להגיע מקום ראשון. המנצחים יהיו גב ורן ואם ההפקה תחליט לתת פייט זה יהי מול אורטל. אני מוכנה לאכול את הכובע אם דניאל ואיתן יקחו.

puma141

New member
סיגלית,דברי חכמה:)דברים של המון

מודעות את כותבת.אני חושבת כמוך,גם לגבי המספרים-שזה עובדתי.הכל מגמתי מבחינת ההפקה לתת את הפרס לאיתן דניאל ללא קשר לכלום. אלא אם כן ההפקה גם תקדם את זה כספית דרך ההימורים שציינת.ואז בעצם את ואני, כמו כל האנשים פה-הופכים סטטיסטים מיותרים שמבזבזים את כספם סתם! בתכנית הבאה, הם יצטרכו לציין שהתכנית מיועדת אך ורק להימורים. בושה ובזיון גדול שעוד ידובר בו אחרי הערב הזה. הכל תלוי בהפקה-הוגנת/לא הוגנת

JasPoint

New member
יש לך טעות בתיאוריה

עד הגמר הספרות תמיד ניתנו לפי סדר ה-א"ב. אורטל תמיד קיבלה את הספרה 1 כי אין אף אחד שהשם שלה מתחיל לפני "או". מי שקיבלה הכי הרבה זמן מסך כל העונה והייתה הפייבוריטית של ההפקה היא כמובן קרן by far.

ela501

New member
בוקר טוב לכולם! ולקרן ה-../images/Emo47.gif שתזכה הערב ב

ב
+
+

puma141

New member
בוקר טוב אלה-אמן ואמן ואמן!כי מגיע לה!קרן הקו

הקורנת נפשית. האדם שעשה את כל התכנית הזו מהתחלה ועד הסוף!

למעלה